Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagaagaaa

oceńcie tę figurę

Polecane posty

Gość jagaagaaa
francemaciejki, już nie będę się wygłupiać z pozowaniem :) muszę wrzucać facjatę, żeby określić jaki kolor mi odpowiada? :)

Gość chuda i nieproporcjonalna
Przestańcie jej kadzić, przecież ona jest paskudna :O I z tego co rozumiem, sama to sobie robi, poprzez odchudzanie się. Wygląda jak strach na wróble postawiony na polu. Najlepsze są te długaśne ręce i nieproporcjonalnie wielkie graby, jak u anorektyczki :D

Gość jagaagaaa
do chuda i nieproporcjonalna- nawet nie wiesz jak mi kadzisz tą ,,chudością" :) a do szkaradnych się nie zaliczam :) Kancik- mam dość szerokie ramiona, a biust niewielki (75B) i trudno mi dobrać stanik (zresztą ostatnio schudlam wlaśnie z biustu i stanik faktycznie troche wisi :()

Gość JS fan
figura jak słup telegraficzny - a na głowie pewnie druty. absolutnie nie dla mnie.

Gość jagaagaaa
dzięki Kancik 😘, spróbuję tej 70 :) Tłuszcz upchnę w stanik i wtedy optycznie powiększy się biust :P :)

Dziewczyno, ale to nie chodzi wcale o Twoją wagę, więc nie podniecaj się. Są dziewczyny ślicznie filigranowe, natomiast Ty wyglądasz jak chłopiec w okresie dojrzewania. Masz wielkie łapy i anemiczną, chłopięcą resztę. Rozumiem, że to nie jest Twoja "naturalna" waga, że postanowiłaś się upiększyć i zamiast zainwestować bardziej np. w rzeźbienie ciała poprzez sport, postanowiłaś się odchudzać. Szkoda, że ubytek wagi to nie wszystko. Wyglądasz słabo i tyle.

Gość jagaagaaa
Jeju, tyle radości mi sprawia jak nazywacie mnie patykiem/ słupem telegraficznym/ anoreksją :). Cześć Przerwa :)

Dobra, kończę. Proponuję jeszcze się pogłodzić :) Tych łap to nawet zazdroszczę, mogłabyś cegły przerzucać na budowie :D 🖐️

Gość jagaagaaa
do chuda i nieproporcjonalna- ręce mam długie, bo jestem wysoka, wiec chyba śmiesznie by mi było z kikutami? Przynajmniej w Biedronce nie mam problemu i sięgam po produkty z górnej pułki ;). Dzięki za ocenę, jak chcesz to wrzuć swoja fotkę, zobaczymy Twoje proporcje :)

Gość jagaagaaa
dzięki Kancik 😘 rozglądam się za jakąś sukienką na lato, jak wpadnie Ci jakaś fajna to daj znać :)

Gość jagaagaaa
o Kancik, fajna ta sukienka :) i na biodrach nieobcisła, zakrywa wystające boczki :). Ja też raczej gustuję w klasyce :)

trafilam z ta twoja waga :P odchudzanie to jedna sprawa, ale popieram kogos wyzej, kto pisal, ze powinnas sie wziasc za sport i stawiac na ladne wyrzezbienie ciala, bo jestes taka nijaka :O

Gość kreatorr_mody
dupcia, a ty się lepiej powinnaś ,,wziąść" za ortografię :o:o:o autorko topiku, figura należyta, tylko odpowiednio ja wyeksponuj. Kant dobrze radzi: spodnie z wyższym stanem, trójkątne wycięcia w koszulkach- to optycznie zmniejszy szerokość ramion.