Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagaagaaa

oceńcie tę figurę

Polecane posty

Gość liniuyt
65 kg

Gość Duszyczkaa24
Pyskata panda 25 postaram się ale może być trudno bo w końcu to Święto Konstytucji a nie Dzień Dobroci Dla Zwierząt :D

Gość aaaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaaa
na pewno nie 50 i nie 52.... wydaje mi sie że koło 60kg;)

Gość jagaagaaa
Kant, zupełny zbieg :P. Chociaż w jaskrawych kolorach nie gustuję.. ale czerwień, fiolet stonowana zieleń jak najbardziej :)

Gość Duszyczkaa24
Lorika a co Ty na mnie naskakujesz?? I po co to słownictwo? Chyba nawet nie wiesz co oznacza słowo suka... Chyba że Ty nią jesteś :) No więc puszczaj się dalej...

Ale o co tyle krzyku. Duszyczko24 z całym szacunkiem dla ciebie-mam gdzieś Twoje wywody, jesli ci się nie podobam to się nie gap. Z czym masz problem? Nie widzisz że jesteś irytująca? Uszanuj też autorkę tego topiku i pisz na TEMAT!!

Gość aaaaaaaaaaaahhaaaaaaaaaaa
ja waże 48kg a jestem od niej o 13cm niższa i duuuuuuużo chudsza wiec ona na pewno 50 kg nie waży;) obstawiam 60kg!

Gość francemaciejki
Wazysz gdzies 55 kg. Tutaj juz troszke grubiej wygladasz, ale wciaz jestes szczupla. Masz tylko ramiona rozbudowane. Ogolnie ok. Fajny kolor skarpetek, podoba mi sie:)

Co się tak tej Chantalki uczepiliście? :o Mnie się jej typ urody akurat nie podoba, ale na pewno nie można powiedzieć, że jest brzydka, bo nie jest. Wyluzujcie. ;) 🖐️

Gość francemaciejki
Jaga ile ty masz wzrostu? Tak w sumie to teraz mi sie wydaje ze wiecej waznysz niz 55.. zalezy ile maszw zrostu. Jak wiecej niz 170 to moze i wazysz nawet te 59 kg.

Gość Duszyczkaa24
Wyrazi człowiek swoje zdanie i od SUK Cię wyzwą...chore ludzie albo zakompleksione :) pozdrawiam i miłego dnia ludziska

Gość jagaagaaa
francemaciejki- mam 176 cm wzrostu. wiedziałam, że w tych luźniejszych jednak korzystniej :)

Gość jagaagaaa
Kancik :) u mnie różowy niet ;) zdecydowanie lepiej mi w ciemniejszym :) Panda- jak widać człowiek ma wykrzywiony obraz samego siebie. Bałam się ,,zjechania" na kafe, ale serio na maxa mnie dowartościowaliście tymi kilogramami :D

Gość jagaagaaa
dobra, już rzygam: 68 kg :) chociaż jeszcze 1,5 msc temu było 71 :o

Gość chuda i nieproporcjonalna
Za długie ręce, wątłe ciało. Taki wypłoch. Nie dla mnie (gdzie uda, gdzie dupa, gdzie cycki?)

Gość jagaagaaa
Kancik, widzę, że się znasz. Planuję zrobić remanent w szafie. Jakie ciuchy polecasz? Więcej koloru też może być, dodam, ze jestem brunetką, brązowe oczy.

Gość francemaciejki
Jaga daj zdjecie calej sylwetki plus twarzy to doradze ci jakie kolory ci pasuja.

Autorko figura nie jest zła, a tej wagi nie widać, tym bardziej ze jesteś wysoka reszta to tylko kwestia zmiany ubioru, bo te spodnie to jednak nie dla Ciebie

Gość jagaagaaa
panda- serio :) lorika- ja chciałabym dobić do 62, no ale też jest to dla mnie nieosiągalne prawie :o