Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalwomanx3

Mój krwisty seks.

Polecane posty

Gość metalwomanx3

jestem z chłopakiem od 1 gim. zajebiście mi się on podobał, podniecałam się na jego widok. w 1 LO zdecydowaliśmy się na pierwszy seks (on jest o rok odemnie starszy).. było zajebiście. po wykonanym rytuale niesmiertelności, poszliśmy do łóżka. były rozpalone czerwone śpwiece. nacinaliśmy ciała żyletkami.. jebaliśmy się ociekając krwią, mmmm... uwielbiam go.

Gość metalwomanx3
na grillu u znajomych ; P

Skarbie, Metwoman, nacinając sobie skórę robisz sobie krzywdę. Nie rób tego więcej. Proszę.

Gość metalwomanx3
nie robimy sobie krzywdy. mieszanie krwi, to najpiękniejsze co w życiu może spotkać parę .

Rozumiem, ale to się wiąże z kaleczeniem skóry. Z robieniem ran. Nie rób tego.

Metalwoman, jestem katolikiem i zabraniam Ci kaleczyć siebie. Ty jesteś satanistką, więc musisz mnie słuchać.

pfff... to "katolicy" powinni się słuchać szatana ;] nie ma nikogo innego oprócz szatana.

Gość oczescccss
ty sobie zarty robisz,nie?

Jest Bóg - Pan nieba i ziemi, który stworzył wszystko co widzialne i niewidzialne. Który stworzył również Szatana, jako Anioła który później zbuntował się przeciwko Bogu. Szatana poparła 1/3 Aniołów. I walczył Szatan i walczyli aniołowie jego, lecz nie przemogli Boga i zostali przez niego strąceni w otchłań piekielną. I tkwi Szatan i tkwią aniołowie jego w piekielnej czeluści, skąd nigdy się już nie wydostaną. I zwodzą ludzi aby ich dusze również trafiły do piekła.

żadna prowokacja lamusie. przyrkro mi, że "Polska" wyprodukowała takich ludzi jak ty ;] dla mnie twój post jest jedynie prowokacją.

Hightway to hell.. Master111 , nie ma Jezusa, Buddy i td. jest tylko Szatan ;] nie wiem jak można wierzyć w co innego, to takie sztuczne.

Gość oczescccss
ale jesteś zjebana,Bóg jest sztuczny,ale szatan jest. A co widziałaś go? Jesteś kretynką,bo tak naprawde w nic nie wierzysz,bo nic nie widziałaś,ale cóż trzeba zrobić pokazówke hahahahaha,laaaaaaaaansik :D

I stworzył Bóg pośród ludzi pewną kobietę o pseudonimie Metalwoman aby i jej dusza mogła zostać zbawiona i trafiła spowrotem do Boga. I dojrzał Szatan Metalwoman i zwodzi ją aby jej dusza nie powróciła do Boga, lecz aby piekło ją pochłonęło.

"oczescccss " - Szatan? Szatan istnieje ;] można go nie widzieć, nie doświadczyć, ale tylko on jest.

"Master111 " - pragnężeby piekło mnie pochłonęło. to jedyne miejsce, gdzie moja dusza zaznałaby spokoju. Ale chcę tam być z Jonaszem, on będzie moim samobujstwem.

Gość oczescccss
Ta,chyba Ty. Na chuj zgrywasz takiego kozaka? Ładne masz kino w główce,no ale życie,rodzice nie umieli wychować to teraz szerzy się takiego pojebaństwo. :( krewka i jebanie,jea. Posdro :D

Gość oczescccss
"samobujstwem" hahahahahaha,fuck,skarbie popracuj nad ortografią,bo żal dupe ściska :(

Bóg dał nam wolnę wolę, która oznacza swobodę i świadomość wyboru. Metalwoman, jeżeli wybierasz potępienie i piekło, twoja wola zostanie uszanowana. Będziesz cierpiała...na zawsze.

Gość oczescccss
nie zesraj się ziomeczku. Mówie Ci idź troszeczke popracuj nad słownictwem,bo niedługo maturka a tu taka cienizna malizna :D chyba,że według szatana nauka jest niepotrzebna,bo on załatwi Ci wykształcenie i pieniądze? hahahaha