Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ja też

STOSUNEK PRZERYWANY 14DC

Polecane posty

Gość ale ja też

Moje drogie jak myślicie duże jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę przy cyklach 28-29 dni w 14 dniu cylku , stosunek przerywany razy dwa ?

Gość ale ja też
Mam na myśli że dwa razy doszedł ale był przerywany

Gość a wiec
stosunek przerwany to żadne zabezpieczenie jeszcze w takim dniu cyklu...

Jeśli po pierwszym stosunku nie umył członka ani nie skorzystał z ubikacji, to najprawdopodobniej zostały w nim plemniki. Stosunek był w połowie cyklu, a biorąc pod uwagę, że faza poowulacyjna trwa 10-16 dni, a przeżywalność plemników 6 dni, sama sobie odpowiedz na pytanie :P Na szczęście współżycie nawet w najbardziej płodnym momencie cyklu to szansa na ciążę rzędu 25-40%. Oby w Twoim wypadku skończyło się na strachu.

Gość ale ja też
Oczywiście Wanm napiszę jak to wszystko się potoczyło :-) Zobaczymy czy stosunek przerywany może być jakimś zabezpieczeniem . Ale tak jak ktoś napisał nawet przy pełnym wytrysku w środku nigdy nie ma pewności na zajście. Czy któraś zaszła w takim przypadku jak mój ?

Gość mokouigjikvf
Czy któraś zaszła w takim przypadku jak mój ? jakieś 80% stosujących tę metodę tak zaszło

Czy to jest forum dla gimnazjalistek???

Gość ale ja też
dlczego gimnazjalistek ? Przecież wiele ludzi właśnie stosując stosunek przerywany ''świadomie'' liczy na wpadkę bo często nikt nie chce oficjalnie rozpocząć tematu o poczęciu dziecka :-D Gimnazjalistką to ja nie jestem . ale dzięki za odmłodzenie Przecież gdybym bała się zajcia to razem z facetem zabezpieczenie wyglądałoby ja ''uzbrojenie po zęby'' :-) Przecież ja nie napisałam ''Ratunku czy mogłam zajśc ''

Gość ale ja też
Nie dziękuję :-p

Moja koleżanka ma córkę dokładnie z takiej sytuacji jak twoja