Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaaa016

Nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość moniaaa016

Jestem z facetem 3 lata i od pewnego czasu mam dziwne wachania nastroju , raz jestem pewna na bank , że go bardzo kocham a raz nie, dlaczego mam takie wątpliwości???? nie wiem nie rozumiem tego miała tak ktoś??????

Gość elo ZIOM rastaaaa
zazywaj hormony bo ci antykoncepty działaja

Gość moniaaa016
Nie zażywam tabletek

Gość Cynamonowe_oczy
zapytaj kalibana, on na bank będzie wiedział.

Gość crabo
Po tym czasie juz poprostu wygasl tez "zar" zakochania ktore przeksztalcilo sie w dojrzala milosc co jest normalne, wiec stad te wahania:-) Poprostu nie czujesz juz tej milosci tak zarliwie jak kiedys i dlatego wydaje Ci sie, ze to mija tak mi sie wydaje:-)

Gość moniaaa016
Spadaj jak nie umiesz odpisać normalnie a ni doradzić

Gość moniaaa016
No właśnie tez tak mi sie wydaje to nie jest już to co kiedys a wiem , że chce z nim być bo jestem z nim szczęśliwa;-)

Gość moniaaa016
Dzięki crabo za odpowiedz NORMALNA

Gość crabo
Mysle ze powinnas sobie dokladnie to przemyslec, ale daje 99,9% ze tak wlasnie jest:-) I mimo ze ten zar oslabl, to i tak jest super, jest wzajemne zaufanie, pomoc, i wielkie przywiazanie:-)

Gość moniaaa016
no właśnie : szacunek i wielki przywiązanie nie wyobrażam sobie żyć bez niego...... i strasznie jestem zazdrsona o niego....... nie wiem jak to zmienic, nie chce byc taka... zazdrosna........ i chce zawsze wiedzieć i być pewną ZAWSZE , ze go kocham........

Gość crabo
Sama zazdrosc w pewien sposob pokazuje, ze Ci na nim strasznie zalezy:-) Wasz zwiazek przeszedl w nastepny etap, gdzie slabna emocje zakochania a pojawia sie milosc dojrzala i spokojna, co jest niewatpliwie pelnia szczescia, duzym sukcesem i warto to pielegnowac:-)

Gość elo ZIOM rastaaaa
monia dziecko drogie ogarnij sie jestes w ciazy kup se paczka mimusztarde

Gość moniaaa016
Tak myslisz bo bałam się , że juz mi przeszło a nie chce , chce zawsze byc z nim.....dobrze mi z nim szanije mnie , dba o mnie, czuje się przy nim jak księżniczka i nie che go stracic!!!!

Gość crabo
No to sama sobie odpowiedzialas na zadane przez siebie pytanie:-) Zycze powodzenia w dalszym byciu razem:-)

Gość moniaaa016
No tak teraz jest super i ok a znów przyjdzie taki głupi dzień , że bede mieć wachania;-/ nie chce go zranic.............

Gość crabo
To wtedy gdy te wahania sie pojawia, pomysl o tym co przed chwila tu napisalas o przywiazaniu i zazdrosci, a wtedy bedzie lepiej:-)

Gość moniaaa016
No właśnie tak robie.....................chciałabym żeby było tak jak na początku , że byliśmy tacy szalenie zakochani , teraz jest już inaczej niestety co nie znaczy , że gorzej.

Gość crabo
To niestety nieuniknione, tak to juz jest:-) Po to sie czlowiek zakochuje, by byc potem ze soba dlugo:-)

Gość moniaaa016
Dzięki crabo za fajne i mądre odpowiedzi , postaram sobie juz tym głowy nie zawracać , jedna " miła" koleżanka doradziła mi żebym go zdradziła to bęe juz pewna zawsze czy go kocham , tylko w tym problem , że ja bym go nie zdradziła...........

Gość crabo
Radze sie nie stosowac do jej rady, bo wtedy moglabys go stracic i nie wybaczylabys sobie tego pewnie do konca zycia. Zawsze gdy przyjdzie moment niepewnosci pomysl o odczuwanych emocjach ktore tu opisujemy, bo one doskonale swiadcza o tym, ze go poprostu kochasz:-) Z calym szacunkiem dla Twojej kolezanki, ale zdrada to najwieksze glupstwo jakie moglabys teraz zrobic.

Gość moniaaa016
No właśnie chyba specjalnie mi tak " doradziła' bo zazdrosna była o takiego chłopaka jak ja mam< boże dorosła kobieta a zachowuje się jak ........> ...wiem nigdy bym tego nie zrobiła bo bym chyba do końca zycia zastanawiała czy mu powiedzieć czy nie......... a on by mi tego nie wybaczył chyba , nie chyba tylko napewno NIGDY

Gość crabo
Pewnie miala na celu Ci go potem odbic. Widzisz jakiego musisz miec wartosciowego chlopaka skoro Ci go zazdroszcza:-)

Gość moniaaa016
Oj jest i to bardzo wartosciowy wszystko potrafi zrobić a taki facet to skarb mimo tego , że jest starszy ode mnie o 13 lat............i wszyscy na nas juz psy wieszają od początku , że nam sie nie uda........

Gość crabo
Mysle ze to poprostu wynika z ich zazdrosci, nie ma chyba nic gorszego jak przejmowanie sie ludzkim gadaniem, innym nic do tego bo to WASZE ZYCIE I WASZE SZCZESCIE i to Wam ma byc dobrze a nie innym:-) W takich sprawach nie wolno sie przejmowac ludzkim gadaniem tylko isc za sercem:-)

moze nie jestes poprostu pewna tego partnera...i dlatego masz pewne watpliwosci wobec niego

Gość moniaaa016
Wiem i tak zrobiliśmy jakbyśmy sie przejmowali tym gadaniem to nie bylibysmy razem;-);) ale ludzie potrafią być zawistni i zazdrosni i nawet zaszkodzić.

Gość crabo
Ale "co nas nie zabije to wzmocni":-) A im bardziej bedziecie sobie z tym radzic, tym silniejszy bedzie wasz zwiazek i wieksza satysfakcja:-)

Gość moniaaa016
Białadama jestem pewna , że chce z nim byc , zawsze byłam tego pewna tylko te zmienne nastroje mnie martwia.... no ale cóż życie całe nie może byc różowe

Gość moniaaa016
Wiem i bardzo dziękuje za dobre słowa.

Gość crabo
Mi jest milo ze moge doradzic:-)