Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaaa016

Nie wiem co sie dzieje

Polecane posty

Gość moniaaa016
Ciężko jest , żeby ktoś doradził : bo albo ktoś sie wygłupia, albo ktoś pisze byle co bo to nie jego problem , nie jego sprawa...a moim zdaniem jak sie nie da komuś pomóć to lepiej wcale nie pomagać;-)

Gość crabo
Ja pisze co mi na mysl przychodzi, a ludzie sa rozni:-)

Gość moniaaa016
No własnie różni bardzo rózni... jedni nie chca pomóc a drudzy pomagają ale hamsko\]

Gość crabo
No niestety sam to nieraz tutaj widzialem, mam nadzieje ze nikt mnie zakwalifikuje do jednej ani drugiej grupy:-D

Gość moniaaa016
oooo a ja myślałam , że pisze z dziewczyną hehehehheeh chłopak i takie madre rady......;*

Gość crabo
A no zdarzaja sie wyjatki:-D:-D:-D Troche przeszedlem, wiec troche sie znam i chetnie doradzam:-)

Gość moniaaa016
No i dobrze widać jeszcze że są mądzy faceci na tym świecie;););) Pozdrawiam serdecznie: Monika;-)

Gość crabo
To ciekawe czy zaskoczy Cie fakt ze mam dopiero 19 lat?:-D

Gość moniaaa016
?????????????? no troche troche mnie zaskoczyłeś///........ ja mam 18.......

Gość crabo
Dopiero 19 lat, a juz 2 razy poznany smak poteznej milosci od tej zlej strony:-( I tak sobie pomyslalem ze choc doradzajac jakos sie spelnie i bede zadowolony:-)

Gość moniaaa016
oo to nie za ciekawie... spotkasz to " jedną - jedyną" wystarczy byc tylko silnym i nie poddawać sie wszysko się ułozy... niestety sama sobie nie umiem pomóc i choc nie wiem jak chce nie myslec o tym to w jednym tygodniu jest super ekstra a w drugim to juz wiesz jak bo pisałam;-. ehhhhhhhhh cieżkie to życie

Gość crabo
Najgorsze jest tez to ze naokolo wszyscy przyjaciele czy znajomi kogos maja a ja sam jak palec:-( A jak widze jakas szczesliwa pare to mnie taka zazdrosc zzera ze hej:-( I jakos watpie w to, by sie jeszcze ulozylo, skoro juz dwie mnie nie chcialy. Sa dni ze o tym nie mysle a sa tez takie ze nie mam ochoty dalej zyc:-( No ciezkie i to bardzo heh

Gość moniaaa016
Spoko człowieku masz dopiero 19 lat , całe zycie przed toba jest < tego kwiatu jest pół światu> i nie ma możliwości żebys był sam , mądry wygadany chłopak.... widocznie nie prszyszła na Ciebie kolej.... ja też zazdrosciłam kumpelą a teraz one zazdroszczą Mi jak widzisz role sie odwróciły... u Ciebie też tak bedzie zobaczysz..;-)

Gość crabo
Niby tak, ale jakos smutno samemu:-( Choc w sumie mowi sie ze milosc przychodzi wtedy jak sie jej nie szuka i na nia nie czeka, wiec moze trzeba zmienic nastawienie, kto wie:-D Tylko ze po tych dwoch wielkich nieodwzajemnionych uczuciach jakos trudno uwierzyc ze bedzie lepiej...

Gość moniaaa016
U mnie podobnie było tez sie zakochałam nieszczęśliwie al jak pojawił sie obecny chłopak to już wogołe straciłam głowe dla niego , nikt dla mnie nie był ważny..... do tej pory tak jest tylko jak pisałamtroche w mniejszym stopniu niestety szkoda ze nigdy nie jest tak jak na poczatku... no ale jak to ludzie mówią. ŻYCIE...............

Gość crabo
Kiedys tego tak nie odczuwalem, byla jeszcze szkola, czlowiek widzial sie z ludzmi, wiec nie mial zbytnio czasu by myslec, teraz jestem sam a wszyscy "hulaja" i nawet nie maja dla mnie czasu, przez co odczuwam to podwojnie:-( Czasem mam wrazenie ze sa przyjaciolmi tylko wtedy jak cos chca, a tak to maja mnie gdzies.... Sorry ze tak biadole, ale musialem sie wygadac:-( :-)

Gość moniaaa016
Nie przejmuj się będzie dobrze jak to mówią raz na wozie a raz pod;-) ja nie mam za to wiele kumpelek bo tak szczeże mówiąc to wszystkie może poza jedną okzało sie , że szmaty, ludzie tacy sa , że jak cos potrzebuja to przychodza........ ;-) powodzenia zycze i glowa do góry;-)

Gość crabo
Stad moje rady, bys nie wypuszczala z rak chlopaka, bo masz nieopisane szczescie w garsci:-)