Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paronnnnna

czy to możliwe że stosując prezerwatywę zachodzi sie w ciążę ?

Polecane posty

Gość paronnnnna

przy czym nie pękła i nie spadła ?

Jeżeli prezerwatywa pęknie, będzie źle założona, za mała lub już uszkodzona - to jak najbardziej :).

jesli nie pękła nie spadła i jest dobrze załozona to nie ma szans na ciążę

Gość
moze byc uszkodzona

Gość i tu sie mylicie
eheh ciemnoty prezerwatywa nie jest 100% srodkiem antykoncepcyjnym

Gość paronnnnna
podejrzewam u siebie ciążę pomimo że uprawiałam seks w prezerwatywie chyba se w łeb strzele nie chce już żyć

taaa plemniki to takie paskudy,że nawet przez lateks się prześlizgną weźcie ludzie głupot nie gadajcie co

Gość fhghfhfhghgghhgghf
Bize widzisz i nie grzmisz :-O Prezerwatywa NIE DAJE 100% PEWNOSCI! Przeczytaj opakowanie :-O Widze ze zaczelu sie udzielac kolejne kretynki wierzace w skutecznosc gumek. Pierdolnijcie sie w leb dziewczyny. A i JEZELIE NIE WIECIE TO TABLETKI TEZ NIE DAJA 100% PEWNOSCI.

Gość i tu sie mylicie
skutecznosc prezerwatyw Można wiec określić średnio wskaźnik Pearla 10 kobiet na 100 wśród tych, które nie ukończyły 25 lat. Oznacza to, że jeśli 100 kobiet przez rok stosuje prezerwatywy, dziesięć z nich zajdzie w tym okresie w ciążę.

tak tabletki to inna historia,każdy organizm reaguje na nie inaczej ale cała gumka załozona odpowiednio wczesniej jakim cudem może doprowadzic do ciązy??? a to,ze nie daje 100% pewnosci to własnie m.in. nieodpowiednie załozenie,uszkodzenie np.uzywaniem oliwki itp.

Gość lolipopka
oczywiście że można zaciążyć! Przecież nawet sam producent na każdym opakowaniu prezerwatyw pisze że nawet przy prawidłowym stosowaniu gumki nie zabezpieczają w 100%. Gdyby dawał gwarancję na niezawodność to nie wypłaciłby się za odszkodowania tym wszystkim którzy powpadali.

Gość paronnnnna
tzn że były mikroskopijne jakies otwory i przeszły ? bosze ...chyba sie powiesze :-O

Gość nie ty piersza i ostania
tak wpadlas :)

Gość paronnnnna
będę musiała usunąć tą ciążę , nienawidze juz facetów i seksu chce być singlem...siedze w domu w bałaganie i mam depresję

Gość dlatego zamiast normalnego
sexu uprawiaj anala w gumce wtedy nie zajdziesz :)

Gość moje 3 grosze moje 3
tabsy dają 100% chyba, że jesz je jak chcesz..a znam takie kobiety..a znam takie co codziennie o 22 z zegarkiem w reku..od 1998(i pozniej i wczesniej) i w ciąży nie są z tego co widze na NK. prezerwatywa...wtedy gdy pęknie...bo z tego co zauważyłam..penisy mają różne grubosci...to dlatego...I jak sie zsunie...i wtedy ciąza.. jesli partner dobierze odpowiednie dla swej długosci i grubosci. Nie wpadniesz. tabsy służą do zachodzeni w ciąże kobietom, które same decydują o ciązy. Znam kilka takich przypadków. Po prostu kobieta kłamie, że brała tabsy. I zachodzi w ciąże usprawiedliwiona, że niby wpadła. I facet MUSI byc z nią.

Gość ghhhgjghghghgjhgjghjhhgjghhgjg
do moje 3 grosze moje 3- to ze jestes taka tepa ze wiedze czerpiesz z naszej klasy, swiadczy tylko o twoim zidioceniu. Tabsy NIE DAJA 100% PEWNOSCI I KAZDY NORMALNY GINEKOLOG CI TO POWIE. Nie ma 100% zabezpieczenia. Widac tluku ze nie wynioslas ze szkoly wiele wiedzy na temat sexu

moje 3 grosze moje 3 owszem sa i takie zołzy co niby biorą a zachodza w ciaze ale sa tez takie ktore nie chca dziecka , nie chcialy i sie zabezpieczaaly a mimo to juz dzis sa matkami i wiem ze nie chcialy! moja znajoma ...przyklad nr 1 .nie chciala dziecka bo sie uczyla za to on nalegal jak jakis nawiedzony...brala dzien w dzien wlasnie z zegarkiem w reku ...on nawet nie wiedzial ze ona sie zabezpiecza...i wpadła! jakim cudem? hmmm....no chyba ze jej sie poyebaly listki i wpierdalała apap lub witamine c. ;)

Gość moje 3 grosze moje 3
panda nie pyskuj:P a widział ktos, ze brała??? gadac to sobie moze:) klamie i tyle.

eh tam po cholere miala by klamac? ona nie nalezy do takich dziewczyn.teraz sobie bez tego dzieciaka zycia nie wyobraza ale samo to ja sie dowiedziala bylo jasne ze nie chciala dziecka! i byla w totalnym szoku ze zaszła!

Gość Liza Eliza Liza Eliza
15:31 [zgłoś do usunięcia] moje 3 grosze moje 3 panda nie pyskuj a widział ktos, ze brała??? gadac to sobie moze klamie i tyle. Wez nie udawaj glupio madrej. Bylam u wielu ginekologow i bralam tabletki, zastrzyki, mialam plastry I ZA KAZDYM RAZEM PYTALAM SIE O ICH SKUTECZNOSC I LEKARZE MOWILI MI ZE NIE WYMYSLONO JESZCZE SRODKA KTORY BY DAWAL 100% PEWNOSCI. Chyba ze abstynencja :-)

Gość Liza Eliza Liza Eliza
Zreszta przeczytaj sobie intrukcje zalaczona do opakowania i dopiero wtedy zabieraj glos