Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aprillia

Czym rozjaśniacie sobie włosy na rękach?

Polecane posty

Gość Aprillia

>>> Pytanie kieruję do osób, które to robią. Nie interesują mnie opinie innych osób na ten temat. Nie interesują mnie również pytania 'po co to robić' itp. więc proszę krzykaczy o darowanie sobie.

Gość nie rozjaśniamy
raczej depilujemy mówimy włosom STOP! :P

Gość j.w.
:)

Gość obniżam poziom topików
ja sobie użyłam smooth legs

Gość Aprillia
"nie rozjaśniamy raczej depilujemy mówimy włosom STOP! " Żeby wydepilować włosy muszą one mieć jakąś tam długość. Nie wstydzisz się chodzić z takim "zarostem" na rękach? Czy też prowadzisz specjalny kalendarzyk żeby akurat depilowanie zarostu nie wypadło wtedy gdy powinnaś leżeć na ręczniczku na słońcu? A może mieszkasz gdzieś blisko Syberii i w swetrze nawet sypiasz z mężem?

Gość oo i jak ten smooth costam
? mialas opisac wrazenia w specjalnym topiku...

Gość nie rozjaśniamy
o co ci chodzi kobieto? tak tylko napisałam, a wcale nie rozjaśniam i nie depiluję :P jestem blondynką i moich włosków prawie nie widać i na pewno nikomu to nie przeszkadza

Gość nie rozjaśniamy
a z tym swetrem to chyba z autopsji wiesz... :P

Gość obniżam poziom topików
"oo i jak ten smooth costam ? mialas opisac wrazenia w specjalnym topiku..." a skąd wiesz, że to ja? :classic_cool: pocieszyłaś mnie, że nie jestem jedynym przegrańcem który żyje kafe :O

Gość furgonetka
ej no bez przesady, włosy na rękach to nie to smao co krzaki na nogach, uważam, ze ten zarost jeszcez jest znośny, i nie róbmy tu tragedii jak ktoś ma taki kilkumilimetrowy:/

Gość Aprillia
nie rozjaśniamy Pajac z Ciebie, tyle powiem. A z tym swetrem to mi dowaliłaś na prawdę, tak ciężko nad tym myślałaś, że aż musiałaś drugi wpis zrobić xD Nie musiałaś pisać, że jesteś blondynką, sama bym na to wpadła :D Zarost na rękach jest tragiczny - moja koleżanka raz miała, pamiętam jak z długim rękawkiem chodziła w lecie :D Na prawdę nikt stąd nie rozjaśnia włosków? (woda utleniona wydaje mi się, że rozjaśnia również skórę, a ja nie chcę mieć plam)

Ja noszę zarost na łapkach i pierdole paranoików, którzy mają z tym problem.

Słońcem rozjaśniam włosy na rękach. Mam ich dosyc sporo, 2 razy w życiu miałam depilację woskiem. Ale ten drugi raz był ostatnim gdyż kosmetyczka wraz z włoskami zerwala mi naskórek... Zamoczyć rąk nie mogłam, tak piekło! Także w tej chwili żyje sobie ze sporą ilością jasnych włosów na rękach i jest ok.

Gość nie rozjaśniamy
"Zarost na rękach jest tragiczny - moja koleżanka raz miała" Śmieszna jesteś :D tzn że ty nie masz zarostu, więc po co ten topic?