Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecznaapsolwentka

dziwna przyjemnosc??czy to normalne;/?

Polecane posty

Gość wiecznaapsolwentka

Własciwie nienormalne.. ale moze ktoras z was tak ma..latam co chwile do lazienki bo chce mi sie siusiu.. ale leci po 1-2 kropelki;/ i juz mi sie nie chce chodzic.. wrocialm do pokoju i znowu mi sie chcialo.. po pomyslalam ze dobra popuszcze bo prawie nic nie leci.. i znowu mi sie zachciało i znowu popuścilam w majtki.. i jakos przyjemnie mi jest;/ wiem że to dziwne.. ale moze któraś z was tez tak ma.. nie spodziewalam sie ze to moze byc przyjemne.. sama mam kolezanke.. i kiedys poszlysmy do lasu zeby pobiegac.. zachcialo jej sie siku ale powiedziala ze nie bedzie przystawac o da rade.. w pewnej chwili ja chyba strasznei zlapalo i popuscila.. stala przede mna z zacisnietą ręką na cipce.. i mowi ze chyba nie zdazy zjac spodni zeby normalnie sie zalatwic i zaczela siusiac w gacie.. powiedziała ze już kilka razy tak robila i ze to przyjemne..Ja mowie serio.. to nie jest zadna prowokacja.. nie sikalam nigdy w majtki teraz tak ale tylko po troszeczku idzie..czy wam sie kiedys zdarzylo?

Gość wiecznaapsolwentka
prosze odpowiedzcie mi..

Nie jest to normalne wg masz zapalenie pecherza i powinnas to wyleczyc bo moze dojs do powiklan. Najlepszy jest furagin ale on jest na recepte bez recepty dostaniesz urosept. Żurawina tez jest dobra na zapalenie pęcherza.

Gość lubisz cuchnąć
uryną?

Gość wiecznaapsolwentka
nie chodze zasikana i mokra..

Gość jak dla mnie to obrzydliwe