Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betanna

Crocs-y ,kto posiada oryginalne?

Polecane posty

Mam zamiar kupić córce i interesują mnie wasze opinie.Czy rzeczywiscie są tak wygodne jak się słyszy?

Gość pert
kolega ma ,podobno rewelacja pod warunkiem że oryginał

Gość oloppppppppjj
ponoć są suuuuuuuuuuper

Gość Crocsy
Pewnie, że są super ale pod warunkiem oryginalności. :)

Gość pingwinka
swietne :) sa bardzo lekkie, wygodne, przewiewne :) moj maz od 5 lat prawie innych butow nie nosi :D (chyba, ze do pracy, teatru .... ) ja tez mam pare i bardzo lubie. jezeli ktos je nosi caly czas, to w okolo rok sie zniszczy podeszwa (schodzi prawie do nicosci, bo to miekki plastik) ale to mowie przy noszeniu prawie dzien w dzien. zdecydowanie polecam, polecam, polecam :) a co do oryginalnosci, to nie wiem po co ludzie w ogole zawracaja sobie glowe podrobami .... przeciez crocksy i tak sa tanie :) fajne tez do chodzenia po domu, na dzialke, na deszcz ....

Gość Lolka213
Ja mam kilka par. Są rewelacyjne. Moja córcia tez ma swoja różową parę:) Buciki są wygodne, nie odparzają stópek, łatwo je zachować w czystości. Naprawdę polecam, jedne z lepszych bucików idealnych na lato. Ja Crocsy kupuje zawsze na zlotewyprzedaze.pl bo są dużo tańsze niż w innych sklepach.

Gość annnkowska
W mivo.pl mozna kupic je teraz w naprawde dobrej cenie. Ja kupowałam córeczce to zapłaciłam poniżej 100zł.

Gość oznoanoeb
proszę was! jakiś plastik... tak tak, hodujcie grzyby :O 🖐️

Gość gigi gigi
mam trzy pary i innych prawie nie noszę!!! ale w tej Polsce drogo!!! - ja płaciłam po 19 funtów za parę (oryginały) w Sport Direct!