Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezchłopaka

brak chłopaka

Polecane posty

Gość bezchłopaka

nie wiem dlczego ale nigdy nie miałam chłopaka, wszyscy się mną zachwycaja mówią że jestem piękna i w ogóle takie bajery i na tym się kończy. Co mam robić? Ratunku!!!! Mam 20 lat;((((

Gość Aryan77536
Pewnie masz nieciekawe mniemanie o sobie. W ogole lubisz siebie?

Gość bezchłopaka
ogórki i banany już mi nie wystarczają :(

Gość ja mam 23 lata
wiec jestem w gorszej systuacji niz ty:O

Gość kryky
nie warto! w życiu są upadki i wzloty chłopaki oznaczają tylko kłopoty

mam to samo, a jestem o rok starsza. tylko, że ja jestem brzydka i dlatego jestem sama od zawsze. oprócz babci i mamy nikt mi nigdy nie powiedział, że jestem tak naprawdę ładna. chyba, że jeszcze kilku kolegów z pracy, ale to był komentarz do mojego tyłka, bo ja jestem ładna od szyi w dół. twarz mam okropną.

Gość bezchłopaka
" bezchłopaka ogórki i banany już mi nie wystarczają " ktoś się podemnie podszył

Gość Aryan77536
Oj, przeciez wiemy, ze to podszyw :D Zaraz ktos sie pode mnie pewnie podszyje, ale po stylu wypowiedzi od razu bedzie to widac ;)

Gość Masz dopiero 20 lat, życie
przed Tobą. Pewnie spotkasz swoją drugą połówkę.

20 lat jestes odemnie mlodsza o rok ...to nie tragedia...moze i jestes ladna wszyscy zwracaja na ciebie uwage...ale...i tu moze byc problem moze cos w tobie jest nie tak co nie odpowiada facetom...

Gość Aryan77536
Białadama a co w Tobie jest, co nie odpowiada facetom? I nie mow, ze uszy nie odpowiadaja, tylko sluchaja, bo one sa na zewnatrz :P

ale ty masz DOPIERO 20 lat! wiec czym sie martiwsz chcesz juz miec rodzine czy co? lepiej sie skoncentruj na sobie i swoich ambicjach, a facet z doskoku sie jakis znajdzie:P ja jestem 7 lat starsza od ciebie i mam prawie zadne doswiadczenie w tej dziedzinie i sie NIE PRZEJMUJE tak jak ty

Gość Pytanie---
jesli ktoras jest mno zainteresowana pisac :)

Quicksand zdrowe podejście.

Gość Aryan77536
Szybkopiaseczna, to wszystko przez to, ze jestes w UK!!!

Gość sgfsgfgdfgfd
Quiccos tam nawet zdrowo wygląda

taaa a co to ma do rzeczy:P to zaelzy czy patrzysz na to ze w PL juz w mlodym wieku trzeba wychodzic za maz czy patrzysz bardziej na styl europejski czyli do 30tki:p ja nie patrze na zaden styl,po prostu zaden jeszcze sie taki nie trafil, tak wiec zajmuje sie soba,czasmi mam doly z tego powodu ale wiadomo za granica mniejsze szanse, wiece lepiej sobie darowac niz sie tym przejmowac , wierze w przeznaczenie:P

Gość Aryan77536
No tak, ale wyglad to nie wszystko. Cos w niej musi byc, co powoduje, ze jest sama, ale moze pracuje nad soba i ten sam (nie praca, tylko singielskosc) sie wkrotce zmieni.

Gość Aryan77536
Quicksand, a co jesli ja jestem Tobie przeznaczony, skad bedziesz o tym wiedziala?

Gość ja mam 23 lata
Quicksand - szczerze powiedziawszy to az dziwie sie ze nie masz faceta, bo jestes super laska

chyba nie znasz terminologii slowa "przeznaczenie":P to jest tak ze nawet wyjdziesz z domu w ktorys piekny dzien i spotkasz go przypadkiem idac ulica, roznie w zyciu bywa, z reszta przeciez do polski nie bede specajlnie jechac po to zeby szukac tego jedynego:o

Gość eee tam kto szuka to znajdzie
i tyle w tym temacie

Gość Y - Myśliwy -Y
20 lat to mało, nie wiem dlaczego zawracasz nam głowe takimi bzdurami.Jak mnie wkur... te dzieciaki.W tym wieku nie trzeba mieć koniecznie chłopaka.

Gość Aryan77536
Szybkopiaseczna, ale tutaj nawet nie musisz z domu wychodzic ;) A ja w Polsce tez nie mieszkam. Co napiszesz o sobie, zeby zainteresowac swoje przeznaczenie Toba? ;)

dokladnie 20lat to malo:P wiec wrzuc na luz... to ja sie powinanm martwic, ale swoje juz przeplakalam, teraz po prostu sobie to olalam jednym slowem, mieskzam w malej miescinie i niestety nie ma szans, ale nie bede o sobie mowic, pozdrawiam 🖐️

Gość dziewica orleanska
jeśli twój jedyny życiowy priorytet i ambicja to posiadanie faceta no to współczuję :o

Aryan pewnie znasz ten temat :o szukania kogos za granica takw iec wiesz o czym mowie:P

Gość Aryan77536
Hmmm, ja najpierw mialem okazje poznac probe reprezentatywna, po czym stwierdzilem, ze chce zostac ksiedzem ;) A Twoj powod?