Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktopytaniebładzi

zmiana dla faceta - czy jest sens ?

Polecane posty

Gość 12345654321
chce isc na impreze niech idzie jest zmeczony niech wraca do domu tak ja uwazma ze nim rzadzisz to nie jest wyrazanie przez ciebie swojego zdania tylko chec aby on postepowal tak jak ty chcesz i sie oganiczal jesli nic zlego nie robi na imprezie to dlaczego ma nie pojsc jesli jest zmeczony czemu ma nie miec prawa isc spac

Gość co on wlasciwie
a dlaczego ci nie mówił że, idzie na imprezę tylko ściemniał? może mówiłaś mu wcześniej , że chcesz na wszystkie imprezy z nim chodzić , a on potrzebował trochę "wytchnienia" od ciebie

Gość Ona2222
A ja uwazam ze najwyrazniej dawal jej za malo. Skoro ona chciala by byl z nia dluzej. Owszem nie nalezy partnerowi niczego narzucac ale ma prawo chciec od niego rowniez czulosci magii itp a ten facet jej niczego z siebie nie dawal. Mysle ze i tak bedziesz probowala go odzyskac i przejedziesz sie, bo widze Twoje nastawienie. Czlowiek uczy sie a bledach wiec sprobuj bo inaczej Cie to bedzie dreczylo. My nie mamy wplywu na Twoja decyzje i tak zrobisz po swojemu.Ja juz to przeszlam i wiem ze trzymalabym sie od Niego z daleka.

Gość 12345654321
a to ze klamal to trzeba bylo przeprowadzic z nim rozmowe i postawic sprawe jasno 1 raz dajesz szanse jak 2 raz oklamie rzucasz go a ty jak dziecko zakazujesz mu czegos

Gość 12345654321
Ona2222 przesadzasz ja widywalam sie z mezem 2 razy przez 3 mies zamiast codziennie raz w tyg bo ciezkie studia i 3 mies przygotowania do jednej sesji on jak byl zmeczony przyjezdzal codziennie ale np na 2 godiznki bo chcial sie wyspac i nkt do nikogo nie mial pretensji jak chcialam zbey zostal to prosilam o 5 min bo egoizmem by bylo wymagac zeby przemeczony swiecil oczami bo ja mam kaprys dluzje go widziec

Gość ktopytaniebładzi
gdybym nie była zakochana nie zastanawiałabym się nawet chwili, ale gdy w grę wchodzi miłośc nie jest tak łatwo. Nie mam pojęcia czemu nie mówił mi o niektórych swoich wyjściach nocnych.. .

Gość Ona2222
12345654321 Dlatego mowie ze pewne sprawy trzeba wyposrodkowac. Nie chodzi mi o to by znow ona brala dla siebie ciagle i wiele wymagala od Niego. Kwestia kompromisow i zrozumienia. Ale to lata praktyki i z odpowiednim czlowiekiem ktoremu zalezy

Gość Ona2222
Milosc przejdzie. Masz moje slowo, ale srodkiem jest brak jakiegokolwiek kontaktu.