Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikt mnie nigdy nie Pokocha

Brzydka i biedna

Polecane posty

Gość ex odrazajaca
a na dzieci masz jeszcze czas... poza tym wiem, ze trudno Ci teraz bedzie w to uwierzyc, ale wiesz, ile ja ze tak powiem 'przecietnych' dziewczyn widzialam na ulicy z niesamowitymi facetami? serio. ale nie wiem, jak one ich znajduja, mi sie nigdy to nie udalo przed 'metamorfoza'. A skoro masz niezla figure, po prostu zacznij sie ubierac tak bardziej klasycznie, wiesz, jakies obcasy, ladne spodnie, ladne bluzki, od razu bedzie lepiej. a jak nie stac Cie na fryzjera to nawet mozesz poprosic mame czy kolezanke zeby Ci jakos przyciela wlosy, zalezy wszystko od tego, jak wygladasz. Wysoka jestes czy niska? blondynka czy brutnetka, jakie oczy?

Oj, nie myślałam, by iść do pracy i rzucić szkołe, po prostu pracować i się uczyć, bo ja niestety muszę na studia wyjechac do większego miasta, nie mam pojęcia skąd wezmę na pokój, wyżywienie, ksiązki, itd.. a chciałabym wreszcie móc sobie też coś kupić dla siebie od czasu do czasu... chociaż najważniejsze dla mnie to uwolnić się spod wpływu matki, bo ona ciągle, gdy tylko się zwierzałam ze swoich planów potwarzała, że "biedny zawsze pozostanie biednym", więc to mnie demotywowało już totalnie:(

Z facetem chyba bym nie potrafiła być, wstydziłabym się, że miałby taką dziewczynę. Chyba wolę być razem, chociaż czasem płaczę, ale to nic.

Z facetem chyba bym nie potrafiła być, wstydziłabym się, że miałby taką dziewczynę. Chyba wolę być sama*, chociaż czasem płaczę, ale to nic.

Problem jest w twojej głowie, a nie w obiektywnych warunkach. Ogarnij się.

Gość ex odrazajaca
NIE PRZESADZAJ. przeciez skoro sie podobasz facetowi, tzn, ze on chce z Toba byc!!! a Twoj brak pieniedzy wyklucza wszelkie cele majatkowe, co w tym przypadku czyni sytuacje jasniejsza :p

Możliwe, ale nie byłoby problemu, jakby nikt mi nie wmawiał, że jestem taka beznadziejna, brzydka, itd itd.

Gość przystojniaczek23
dawaj fote ocenimy...

Tak... miałam kiedyś kogoś, nie wiem czy byliśmy czasem czy nie, ale w każdym razie mówił mi, że mnie kocha, mówił mi też, że jestem najbrzydsza, żałosna, nikt inny by mnie nie chciał, a on jest tylko dlatego, bo nie ma innej.

Gość ex odrazajaca
przeciez mi tez to wmawial ojciec przez 18 lat:P potem sie wyprowadzilam. i dalej mam kompleks. chociaz widze, ze obiektywnie sie podobam.

Gość rada dla autorki postu
Może zgłoś się do jakiegos programu telwizyjnego. Zrobią Ci metamorfoze, dopasują ubior, fryzure, makijaz....doradzą jak się czesac, malowac, ubierac...itp. Przecież są takie programy w telewizji..niestety nie pamietam tytułów ale sama możesz sprawdzic, na pewno kiedys oglądałas

Gość ex odrazajaca
o matko boska, przeciez to jakis psychiczny 17 latek chyba byl:P

Zbyt dużo by musieli zainwestować, wolą brać takie niezadbane, u których machnie się ładny kolor włosów i tusz do rzes i już są ślicznotkami;)

Gość ex odrazajaca
a takie programy w tv serio sa, tylko ze w wiekszosci to ciagna je ze stanow... tzn tak bylo pare lat temu, teraz juz nie wiem, bo nie mam polskiej telewizji. ale to tez jest jakis pomysl.

Gość przystojniaczek23
dasz fotke czy nie ?

Psychiczny być może i był, ale po nim, nie chce mieć już nikogo:(

Nie dam, zwłaszcza komuś kto się określa przystojniaczkiem i który będzie się nabijał. Wole, jak mnie kojarzy jak najmniej osób;)

Gość ex odrazajaca
nie dawaj zadnej fotki. wlasnie nieprawda, w tych programach, ktore ja kiedys widzialam, odchudzali laski o x kg(oczywiscie katorga na silowni byla niezbedna:)) , robili operacje plastyczne itd. wiec to nie jest zawsze tak, ze naloza tapety na twarz i juz piekna. takie programy tez sa,ale to sa programy dotyczace zmiany stylu, troche inna dzialka, a nie kompletnej metamorfozy.

Tak, widziałam też taki, ale kilka lat temu, i występowały kobiety po 30.

Gość ex odrazajaca
no racja,ale to byla edycja amerykanska. poszukam Ci czegos w necie dzis albo jutro, mam nadzieje ze nie zapomne. musi byc cos takiego.

Dzięki:) wiesz, po tym co napisałeś, myślę, że może i mi się uda:) muszę tylko zacząć i być konsekwentną.. a taka operacja chyba droga bardzo nie jest..

Gość przystojniaczek23
no daj foto no daj zobaczymy co da sie zrobić :P

Gość ex odrazajaca
zalezy, co chcesz operowac. jak np nos, to ta czesc "miesniowa" (czyli bez interwencji w zmienianie ksztaltu kosci) nie jest taka droga. jesli chcesz i zmiane ksztaltu kosci i ta koncowke nosa,to juz wychodzi wiecej, nie orientuje sie w cenach aktualnych, bo swoja operacje mialam 3 lata temu, wiec ceny na pewno sie zmienily.

Gość ex odrazajaca
sorry, nie nazywa sie tego czescia miesniowa, nie wiem, jak to sie nazywa, tak sobie palnelam:P chodzi po prostu o czubek nosa

Nosek jest zdecydowanie najgorszy, nie pasuje całkowicie do drobnej buzi i dużych oczu, a do tego cienkich włosów:( chyba cały chciałabym "uciąć" w gimnazjum miałam przez niego przerąbane.

Gość ex odrazajaca
mam cos, ale to jest program wlasnie polegajacy na metamorfozie 'bezkrwawej', czyli bez operacji plastycznych, heh

Gość Jestem kobieta,
a tak bardziej konkretnie?^^

Gość ex odrazajaca
podaj mi jakis kontakt, najlepiej zaloz jakis nowy adres e-mail czy gg, bo jesli podasz prawdziwy, to zaraz zwali sie kupa zgrywusow wypisujacych do Ciebie.

Jak się nazywa to? leci w tv gdzies? nie sądze jednak, ze moglabym w czyms takim wziasc udzial:(

Gość ex odrazajaca
nie wiem, kto napisal ten post "jestem kobieta", moja wiadomosc jest skierowana do "nikt mnie nigdy nie pokocha"