Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łomatko...

Dziwna sprawa? Czy to naprawdę możliwe?!

Polecane posty

Gość łomatko...

Oglądałam program w którym biały facet poszedł do agencji towarzyskiej, kochał się z białą kobietą, która chwilę wcześniej kochała się z murzynem. Po tym zdarzeniu poszedł do domu i kochał się ze swoją białą żoną, która 9 misięcy później urodziła czarnoskóre dziecko. Czy to możliwe, że mężczyzna przeniósł plemniki z prostytutki i zapłodnił nimi żonę? Nie mogłam w to uwierzyć. Program wydawał się bardzo wiarygodny. Jak sądzicie?

Gość łomatko...
Nie macie zdania?

hahahahahaha :D A tak poważnie to z tego co wiem, to plemniki nie żyją tyle czasu na "powietrzu". Wydaje mi się, że to jest niemożliwe.

albo biala zona byla ta prostytutka albo biala zona spala wczesniej badz pozniej z murzynem :) proste :D:D:D

Gość łomatko...
A jak Mu jakiś pod napletek wlazł? Jakiś jeden złośliwy plemnik mógł się trafić. Sama nie wiem. Zaszokowało mnie to...

Gość herheyh
Długość życia plemnika zależy od odczynu środowiska i temperatury otoczenia. W środowisku zasadowym żyje dłużej niż w kwaśnym. W pochwie jest środowisko kwaśne i plemnik żyje tu do kilku godzin. W szyjce macicy jest środowisko zasadowe i tu życie plemnika przedłuża się nawet do 3 dni, a w przypadku zdrowych i wysportowanych mężczyzn do 5-7 dni. Poza organizmem plemnik może przeżyć do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin- chodzi tu o nasienie w postaci płynnej a nie-zaschniętej. W ustroju kobiety, w sprzyjających warunkach dróg płciowych pojedyncze plemniki potrafią przeżyć nawet do tygodnia!!! http://www.oniona.info/index.php?option=com_content&view=article&id=231:zywotno-plemnika&catid=48:ekspert-radzi&Itemid=73

Mnie bardziej szokuje zachowanie tego faceta - najpierw idzie do agencji towarzyskiej i zabawia się z dziwką, a chwilę później uprawia sex z żoną. Fajny mąż nie ma co :O

Gość a propo
ja o czyms takim czytalam w gazecie jakies 20 lat temu. pisali ze to prawda, a na dodatek to wiarolomny mąż oskarzyl zone o zdrade i potem jakos wyszlo to co ty tu piszesz. pewnie to jest mozliwe, ale dziwne.

Gość dokladnie tak bylooo
oskarzyl zone o zdrade pozniej wszystko wyszlo na jaw moze to niemozliwe bo smieszne ,ale PRAWDZIWE

Gość dokladnie tak bylooo
bo smieszne --- mialo byc dziwne*

Gość Emiratka...
Dziwne :)