Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurza mnie ta papuga u gory

Zamierzacie miec dzieci?

Polecane posty

Gość wkurza mnie ta papuga u gory

CIekawa jestem ile osob zamierza a ile nie. I w jakim wieku zamierzacie decydowac sie na dzieci.

Gość ja nie zamierzam
do czego Ci ta wiedza?

Gość tatko7878
po 3 latach praktyki mówię dzieciom nie. Jakbym móg cofnąć czas to nie miałbym dziecka. Bardzo się wszystko pogmatwało. Przed dzieckiem było wygodniej. Może za kilka lat zmienię zdanie.

Gość
jeszcze mi dzieci do zycia brakuje

Gość hang on sloopy
ja nie🖐️ nie lubie dzieci:o

Gość moonka2
Nie i zdania nie zmienie.

Gość Szauszka
nie, przeszkadzałyby mi w karierze.

Gość juz mam
i nie zamierzam wiecej mieć, urodziałam bardzo mlodo dzięki czemu on jest duzy a ja nadal młoda :p

Gość ona23lat
Zamierzam mić dzieci. Ale nie teraz. I tak z trójke:) A kiedy? Tego nie wiem. Ale chyba pierwsze tak przed trzydziestką chyba. Ale napierw wypadałoby wyjść za mąż. :)

Gość trydendyrt
Wydaje mi sie ze kazdy mowi ze chce jak jest mlody..ale ja w koncu urodzi to sie przekonuje ze to wcale nie takie super i poprzestaje na jednym dzieciaku.

Gość siusssiusiuu
jestem za bardzo egoistką i tego nie zmienie, mysle tylko o sobie, dziecko by mi przeszkadzalo w zabawie, ktora kocham, lubie sie bawic i zyc pelnia zycia a dziecko to niestety kula u nogi dla ludzi pokroju mojego🖐️

Gość nie widzę się w roli matki
Macierzyństwo to nie tylko wychowywanie dziecka, to rola, maska, styl życia, bardzo konkretna poza którą trzeba przyjąć dożywotnio, decydując się na macierzyństwo. Tego odmawiam.

Gość upiór w operze
nigdy nie chciałem mieć dzieci i mi się nie zmieniło, a mam 30 na karku, ciągle słyszę że jak nie będę miał dzieci to moje życie będzie bez sensu itp, a ja mam zwierzęta, kocham zwierzęta i im poswięcam czas wolny, świadomie nie nie chcę mieć dzieci i tyle

Gość njihn
bo ja uznaje zasade, ze jak sie juz zrobo Dziecko to trzeba Mu wybudowac dom, zalozyc interes i zaj**iste auto kupic W ten sposob wychowujesz kaleke, ktory potrafi tylko brac i nie jest w stanie sam funkcjonowac bez pieniedzy rodzicow. Dziecku daje sie wedke, a nie zlowiona rybe.

myśle ze chcialabym tak mniej wiecej za 2 lub 3 lata gdy bede miec 24 lat...a ile bym chciala hmm..moze trojke :):*

Gość treeeeeekol
o boże ja mam 25 i mi szkoda mlodosci na siedzenie w pieluchach:D

Gość krzysztoff
nie zamierzam . Mam 28 lat i nie mam dziewczyny i nie planuje tez dzieci . Dzieci to problemy , a ja mam wystarczajaco problemow ze soba i nie byłbym w stanie miec jeszcze dodatkowych .

treeeeeekol w takim razie spokojnej starości życzę:P ja mam moje bobasy i jestem szczęśliwa:)

Gość krzysztoff
poza tym powolujac na ten swiat kogos swiadomie robimy mu krzywde , bo zycie to piekło .

Gość do nie widzę sie
Macierzyństwo to nie tylko wychowywanie dziecka, to rola, maska, styl życia, bardzo konkretna poza którą trzeba przyjąć dożywotnio, decydując się na macierzyństwo. Ciekawa jestem, jak to rozumiesz? Przeciez po wielu kobietach, chocby tych znanych ( np aktorkach) nie widac tylko roli matki, kazda z nich ma nadal swoj styl.

Gość fgdfjhfjjghkgdfxghghkdf
Tak, chce. w wieku 26 - 28 lat

Gość dzieci to fajna zyciowa
przygoda

Gość mam 25 lat i chcialabym miec
jedno dziecko, chcialabym urodzic do 30-tki ( najlepiej za jakies 3 lata ). Sadze ze na wiecej dzieci sie nie zdecyduje swiadomie ;) .

Gość upiór w operze
o krzysztoff konkretnie pisze, zgadzam sie w pełni, życie to walka i tak aż do śmierci, moja babcia mówiła ''ile to sie czlowiek musi namęczyc zanim umrze''