Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przystojniaczek23

Ile zarabialiście mając 23 lata ?

Polecane posty

Gość vbyhnkjml
5000

Gość 23lata prawie 24
2250 z premią:)

Gość p-s
"Wiecie co ciekawe że każdy teraz z was zarabia nie wiadomo jakie wielkie pieniądze a podobno średnia krajowa to 1300-1500. Ciekawe skąd taka średnia się wzieła skoro wy takie zarobki wszyscy macie od razu W takim wypadku średnia powinna wynosic około 5tys." przeciez to Internet :D Tu kazdy moze byc tym, kim chce i zarabiac tyle, ile by sie chcialo :D Nie ma co brac tych odpowiedzi na powaznie

Mój chłopak zarabia 3000-4000 netto, ale ma ciężką pracę.

Gość hyjyyyjjyjyy
a w jakich zawodach? co robicie ze tyle zarabiacie??

Lilly czyżby nielegalne ustawki organizował z kumplami ? :P

Tu kazdy moze byc tym, kim chce i zarabiac tyle, ile by sie chcialo " Tutaj możesz pracować nawet w Biedronce zarabiając 7.000 tysi na rękę :P Tutaj wszystko jest mozliwe .... taki 23-latek pewnie ma 10 leteni doswiadczenie w brańzy spozywczej i od 8 lat prawo jazdy kat B :P

Nie pomyliłeś się Regres :P Skacze po ścianach wieżowców.

ten matołek który wpisał 1300 pln jako średnią krajową pewnie zarabia taką "średnią" - gratuluję :D

Gość KotyldaKotletowa5
6700

Gość gupeek
2500 PLN

Gość sto tysięcy
starych złotych polskich :D

Gość ozy1
mam 22 lata i ciężko pracuję sprzedając wibratory :(

Gość kiedy miałam 23
studiowałam dziennie prywatnie, a po dodaniu stypendiów socjalnych, naukowych i za prace na uczelni (pomoc w dziekanacie) na koniec semestru po odjęciu czesnego dostawałam 1000-2000 na czysto na konto (166-333zł/ms), co oddawałam rodzicom na łatanie ich dziur budżetowych, a w wakacje pomagałam rodzicom na budowie i w biurze i nic za to nie dostawałam. Czyli ogólnie lipa.

Gość gsghsd
jaka to praca w ktorej mozna zarobic 6tys.?

jaka to praca w ktorej mozna zarobic 6tys.?" pewnie składanie długopisów :P w która zaangażowana jest cała rodzina

Gość upandup

takie zarobki w wieku 23 lat ?? nie wierze nie znam osoby ktora zarabialaby tyle pieniedzy w tak mlodym wieku chyba ze nie studiowala tylko po szkole sredniej poszla do pracy i zasuwa w fabryce na 3 zmiany plus nadgodziny znam mase osob z mgr po roznych kierunkach jak znajda jakakolwiek prace chocby w markecie za najnizsza krajowa albo na zlecenie za 4-5 zl to sa uradowani ludzie po prawie ciesza sie ze w jakims urzedzie dostana 1200-1400 i czuja jakby boga za nogi chwycili

Gość wrgeth
hahaha co drugi to zarabia tysiące normalnie:D:D:D:D:D w wieku 23 lat:D:D:D:D taaa...

Gość Johny 21
a ja mam dopiero 21 lat ale zarabiam do 10tyś miesięcznie ale trzeba się więcej postarać... W końcu studenci mają akt ubustwa z US ;D

Gość wesołe jest życie
zarabiałem ok 1000 zł , moja była już dziewczyna nie była zadowolona z tego faktu, poszła za głosem serca a właściwie portfela do starszego faceta. Ja w tym czasie rozkręciłem własną działalnosc i teraz niczego mi nie brakuje:) za to moja była ma dwoje dzieci i jest już sama ,starzec ją zostawił :D a ona skamle o moją miłosc :D

Gość studiuję zaocznie
19 lat-staż-to było chyba 450 zł do ręki później przez kolejne 2 lata - 1500 6 miesięcy na bezrobociu kolejne 6 miesięcy - 1300 teraz jakieś 5 tys (mam 25 lat)

Gość ilonkakrak0000
5 tys zł ale mam swoj zaklad fryzjerski odziedziczony po mamie

Gość studiuję zaocznie
odnoszę wrażenie, że w dzisiejszych czasach nie ma sensu studiować na dziennych, chyba, że wybiera się intratny zawód gdzie studia dzienne to podstawa. Zdecydowanie lepiej zainwestować w siebie (języki, kursy poszerzające umiejętności)

Gość alealem
jaka to praca gdzie mozna zarobic 5tys. miesiecznie?

Gość 4532988
Przeszło 2 tys. Praca 12godzin trzy, nastepnie cztery dni w tygodniu. Przeszło dwa lata temu. Obecnie przypuszczam zarobki sa wieksze, gdyż dużo zależało od wysokości obrotów.