Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie co za

znalazłam w jogurcie mysią łapę!!!

Polecane posty

Gość no nie co za

haftowalam jak cholera, w zyciu sie juz nie tkne!!!!!!!!!!

skąd wiesz że to była mysia? a może ze szczura :classic_cool:

o fuj aż mi nie dobrze ...:(...musisz żadać reklamacji od producenta wyślij mu tą łape z listem że pójdziesz z tym do sanepidu...albo idz do telewizji z tym napisz do programu UWAGA napewno wezma sie za nich i ich firme fuj.....

Gość erbena
daj fote

o najgorszych świństwach to słyszałam z pyzów z mięsem koleżanka znalazła część palca z pazurem... brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr taki koniuszek... ble

Gość asdfg
a jakiej marki ten jogurt?Ostrzeż nas

to nie była żadna łapa.... tylko truskawka po tuningu :classic_cool:

Gość fajnie masz
jak pozwiesz firme, to zaplaca Ci gigantyczne odszkodowanie, bylebys tylko nie naglosnila sprawy w TVN :P

Gość jhsadiufgh
fuj ale mi niedobrze.........

no to ja powiem, że kiedyś jedząc pyzy z truskawkami o mały włos sobie zęba nie złamałam... okazało się że trafiłam na śrubę :-O Moja koleżanka natomiast miała przygodę z chlebem, w środku był kawałek szczurzego ogona...masakra... Nie zmyślam to są fakty. Kiedyś też u nas w okolicy w latach 80-tych, kiedy ludzie głównie handlowali na targu - był przypadek, że kobieta jakaś kupiła mięso i włożyła je do lodówki. Po paru godzinach wyjęła i okazało się że strasznie napuchnęło, babka bojąc się zatrucia zaniosła do zbadania i okazło się że to ludzkie! Sprawa była wtedy głośna, ale nie wiem ile w tym było prawdy. Acha jeszcze kiedyś znałam takiego gościa który miał praktyki w piekarni i przechwalał się idiota, że tam chłopcy praktykanci spusz... się do ciasta na chleb... Koszmaaaar! Tak że reasumując...mysia łapka to delicja! :-P

Gość jjjjjjjjjj
ja o tym ludzkim mięsie słyszałam właśnie że tak puchło ale w trakcie smażenia :(

Gość eskaza
a mój sąsiad pracuje w piekarni i mówił, że niejedno mysie gniazdo wpadło z mąką w przesiewacz