Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaPolka

Dlaczego mężczyźni w Polsce są tak obrzydliwi?!

Polecane posty

Gość zalamanaPolka

W Polsce jest tyle pięknych kobiet, lecz nie można tego powiedzieć o mężczyznach! Gruba większość z nich to karakany do 175cm wzrostu z trądzikiem na twarzy i wygórowanym ego. Nie mówię już o ich żałosnym charakterze. Mieszkałam już we Wrocławiu, Lublinie, aktualnie mieszkam w Warszawie i wszędzie to samo! Czym to jest spowodowane :(?

Gość Sedesee Oryginal z LDZ POLESIE
Przeprowadz sie do Lodzi kochanie :classic_cool:

Gość huy8o9
akurat wzrost to nie ich wina, spojrz lepiej na siebie bo pewnie jestes pasztetem ktoremu zza biodrowek wylewa sie sadlo wywolujac u ludzi odruchy wymiotne

Gość zalamanaPolka
Mówisz? :) Ale nie będę porzucać całego swojego życia tylko dla chłopaków. Po prostu nie mogę zrozumieć, dlaczego ta jest.

Gość zalamanaPolka
w Warszawie pracuję w kiblu na Dworcu Centralnym. Sprzątam , myję muszle klozetowe , pobieram opłaty. Tylko muszę się czasem naużerać z pijanymi którzy łapią mnie za tyłek bo chcą sobie zaruchać :(

Gość zalamanaPolka
Nie, nie jestem pasztetem. Problem polega na tym, że nie narzekam na brak powodzenia, ale co to zmieni, jak i chłopcy są obleśni? A wzrost jest owszem, ich winą. A właściwie ich rodziców. Kurdupelstwo można by wyleczyć za młodu.

Musiałam zastrzec sobie konto, bo jakiś palant się pode mnie podszywa. W jaki sposób? Chociażby lekami, czy ćwiczeniami. Znam kilka dziewczyn, których rodzice zawzięli się, i mimo iż były ekstremalnie niskie jako dzieci, bardzo wyrosły.

try walking in my shoes => Zastrzyki z hormonu wzrostu. Niestety w 99% wypadkach skutkują debilizmem.

Gość huy8o9
och tak, nie jestes pasztetem, strasznie zdziwila mnie ta wypowiedz bo sie jej nie spodziewalam :classic_cool: glupia jestes, po co meczyc dziecko zeby bylo wyzsze? przynajmniej trafi na kogos kto je pokocha jakim jest a nie na taka pusta idiotke jak ty

huy8o9 Przecież nawet jeślibym była to bym się nie przyznała ;). Ale w temacie nie mowa o tym, więc nie rozumiem ataku. Problemem jest plebejski wygląd mężczyzn, niczym chłopów z roli i ich dziwna psychika. Nawet jeśli ma ładną buźkę, to figurę jak panienka - wąskie bary i odstający tyłek. Mężczyźni - nabierzcie masy!

Gość eee co by tu ...
no z tymi lekami i ćwiczeniami to minimalnie przesadziłaś :o byłam najmniejsza w klasie poza nie jaką Basią Z która brała sterydy na wzrost co zresztą nie przyniosło rezultatów, jesteś dziwna.... :( nie wiesz że populacja się zmienia.... :o i ludzie są mniejsi lub grubasy albo inne takie

Gość huy8o9
oczywiscie ze bys sie nie przyznala, dlatego pisze ze pewnie przed kompem siedzi tlusty pasztet albo lala z borsukiem na lbie i tipsami a wymagania ma jak z kosmosu

Jak jesteś kobitką to pół biedy, więc się nie martw :). Mam na myśli mężczyzn. Poza tym sterydy nie są dobrym rozwiązaniem, wtedy to się raczej rośnie wszerz...

Gość bhvguidcf
bo mają zrośnięte brwi i nawet ich nie ogolą :O

Ah, kolega huyo widzę, że urażony i próbuje cisnąć we mnie za wszelką cenę. Aż tak zabolało, gdy powiedziałam, że niscy faceci w oczach kobiet wyglądają żenująco ;)?

to że są niscy, to jeszcze nic!!! niskie kobiety też są. Mnie przerażają flakowate brzuchy, ręce, odór z ust, żałoba za paznokciami, dłubanie i zjadanie gilów z nosa stojąc na światłach i jeszcze mogłabym tak wymieniać i wymieniać. Idąc do klubów nie ma na kim oka zawiesić i do kogo ust otworzyć. Dodam ze jestem z Wrocka:( Kurwa.... faceci weźcie się a siebie:(

przyznaję rację autorce tematu... a wy sie nie oburzajcie, tez są topiki, ze narzekacie na Polki, ze małe, albo zero biustu.. więc fuck off

Jeju, kobiet obleśnych też jest pełno. Gdzie się nie odwrócisz to sadło wystające zza biodrówek, okropnie sztuczna opalenizna i wiele innych. A wzrost naprawdę nie jest ich winą. Po 2 po co go sztucznie zmieniać? Mam faceta swojego wzrostu, a że lubię chodzić na obcasach to jestem od niego wtedy pół głowy wyższa. Ani jemu, ani mi to nie przeszkadza.

A najgorsze jest, że ich wymagania odnoście dziewczyn są olbrzymie, a sami nie dają nic w zamian :/

Gość huy8o9
jestem kobieta wiec sie nie podniecaj, jesli nie wygladasz jak Catherine Zeta- Jones to te twoje wymagania mozesz se wsadziiiiiiiic

Gość huy8o9
no wlasnie, mozesz wyjechac :D i nie wygladaja zenujaco w oczach kobiet, mow za siebie i ewentualnie inne pustaki podobne do ciebie

Jak skończę studia, bardzo możliwe, że się wyprowadzę, tylko ciężko będzie mi zostawić rodzinę i przyjaciół... Nie mogę sobie wyobrazić, że spędzam resztę życia z małym pieniaczem.

Masz słabą wyobraźnię i za duże wymagania. Po 2 nie do końca (nie mówię że zupełnie) wygląd się liczy... Facet jest niski, ale kochany i ma genialny charakter

dziwne bo ja jestem wysoki , zadbany nie mam pryszczy i az tak wielkiego ego nie mam poprostu wy nie wiecie czego chcecie a jak wiecie to liczycie na cud :D