Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dudka_futka

co myslicie o tym zdjeciu?

Polecane posty

Gość dudka_futka
podniose

Gość dudka_futka
tak to ja :)

Gość dudka_futka
ktos jeszcze oceni? :)

Gość meszugene
super 🖐️))

Gość kiss ass
Mi sie tak srednio podoba. To banka mydlana? Tlo za malo wyrazne lub szkoda, ze nie ma wiecej baniek w roznym stopniu wyraznosci. Moze banka za bardzo na srodku? Ale jesli to zdjecie, a nie przerobka w Photoshopie to chyle czola ...

Gość dudka_futka
to moje zdjecie, tylko ze wyostrzone z lekka w photoshopie, przyznaje, ale nic nie dorabiane i nie doklejane,nie zmniejszane,nie kolroowane, nie nie nie to moje zdjecie :) naprawde dobre????ciesze sie, bo w koncu chyba udaje mi sie to tak troche lepiej niz do niedawna :)

Gość dudka_futka
no to czad!!!! a ty bążurznasz sie na fotografi?czy tylko ci sie podoba?

Gość dudka_futka
bazur wlasnie kliknelam na twoja stopke, jest powalajaca!!!!!! :d hahhahaha

Gość dudka_futka
zdjelas???chodzi ci o ciuchy? bo nie kumam

Nie, no przeciez, ze nie o ciuchy, przeciez bym Cie nigdy nie podejrzewal (nie, ze podgladal) o to, ze moglabys cokolwiek, kiedykolwiek zdjac!!! :P Przewaznie tutaj jest tak, ze jak jest fotka, to na niej widac mniej, niz wiecej, dlatego nie patrze na fotki ;)

Gość dudka_futka
hahahhaa, rozumiem tu nie chodzi o moja nagosc i moje sexi cialko, tylko o moja prace tworcza :)

Jesli nie chodzi o Twoje sexi cialko, to tym bardziej nie mam motywacji, zeby tam zajrzec :( Jak wrzucisz cialko - daj znac ;)

Gość dudka_futka
ojejciu, kliknij tylko , samo wyskoczy i ocen...............zdradze ci ze widac mnie torszeczke :) tak troche mnie na tym wybrzuszylo, ale to takie zludzenie optyczne

Gość Fotomagda26
Na codzień zajmuje sie fotografia.zdjęcie naprawdę jest super tylko źle dobrałas tło to krzesło nie pasuje

Wow, super zdjecie, boskie masz te cialko - albo to tylko moje wyobrazenie o nim. Jesli chcesz, zebym napisal wieksza ilosc komplementow to wklej cos bardziej ostrego :) Tylko nie noz!!!

Gość dudka_futka
ale na tym pierwszym zdjeciu nie widac az TAK mojego cialka😠sciemniasz, nie widziales mojego zdjecia :( ocen a wysle druga czesc :)

Gość dudka_futka
Fotomagda26 wiesz?lapalam banki jak wariatka, wszedzie!!!!pekaly, uciekaly, to nie jest taka prosta sprawa :( i w koncu udalo mi sie wlasnie w tym miejscu moze tlo dorobie?ale wtedy bedzie totalnie przerobione

Wow, boski ten kawalek Twojego cialka. Boski, to za malo powiedziane, ponadboski, ponadczasowy (a ile mialas lat, gdy zdjecie bylo robione? ;) ).

Gość dudka_futka
dzisiaj bylo robione ;) a cos na temat zdjecia mozesz?bo druga czesc mi stygnie ........

Gość dudka_futka
Fotomagda26 jestes fotografem?gdzie pracujesz? masz swoja strone?portfolio?

yyy ... no wlasnie nie moge, bo zdjecia nie ma ... napisalem tak w nadziei, ze chociaz drugie sie ukaze ;) Ale jak widzisz, zawsze komplementuje :)

Gość dudka_futka
dobrze,niech bedzie to druga czesc, ale chce szczerego komenta do mojego pierwszego zdjecia, dobrze :) ....................t3ahp/index.php?get=1&f=1 teraz ladnie sobie polacz i wyjdzie ci cos mega interesujacego ;)

Oj Ty, 00:36 a Ty mnie zmuszasz do tego, zebym zaczal myslec inna czescia ciala? :P Nieladnie ;)

Gość Fotomagda26
Swojej strony nie mam jeszcze w zeszłym roku skończyłam szkole fotografii.jestem początkująca a narazie pracuje z kilkoma fotografami miedzy innymi z ,,chris lasek", Remik śpiewak(fotomagik.pl) ale bardziej zajmuje sie fotografowaniem modelek i modeli ale na innych zdjęciach też sie znam. Więc ćwicz bo najważniejsze są chęci i widzę że talent też masz tylko nie wyćwiczony jeszcze