Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maszyna

Brak checi do seksu! Pomozcie!

Polecane posty

Gość maszyna

Witam. Mam problem z moją dziewczyno bo ona wcale nie ma ochoty na seks ma 17 lat ja mam 18 Wiec chyba już czas. Rozmawiałem znią wiele razy na ten temat szczerze i powiedziała mi ze nie ma ochoty na seks nie podnieca ją nic :( Robiliśmy to wiele razy i praktycznie dochodzila caly czas. Boi sie zebym jej nie zostawił wiec czasem to robimy ale taki seks z przymusu to nie to samo :| Ostatnio powiedziała mi ze ma ochote po alkoholu i mowi zebym jej kupywał jak mamy zamiar sie kochac ale nie pozwole jej zeby piła tylko dlatego ze mam ochote na seks. Co mam zrobic?:| Bardzo ja kocham i napewno jej nie zotawie tylko dla seksu :(

Gość noseriooo
No chyba jej nie podniecasz :( Coś musisz nie tak robić ! Może za szybko ? Długa gra wstępna jest ok ;)

Gość Nympho
18 lat i sex.. a jak dziecko zrobicie to co bedzie? Jak ci laska nie daje to moze kupcie sobie jakies afrodyzjaki albo filmy erot ogladajcie, albo gre wstepna rozgrywaj dluzej, i zaznaczam ze gra wstepna to nie minuta calowania i juz jej w cippp ke pakujesz kutasa, rozkrec ja zeby cie blagała bys jej wsadził...

Gość noseriooo
popieram ;-)

Gość ty masz problem
ale ze soba dziecko drogie.Twoja dziewczyna nie chce i sie nie diwie bo jest za mloda i jakim prawem mowisz ze juz czas?????napewno nie dla niej i daj jej spokoj czlowieku.Zajmij sie ksiazkami a nie sexem.

Gość Kafeterianka252
nampho! nie jesteś do osądzania, czy są dojrzali na sex!!! Przecież 18 to już ok.... może ona ma fetysze, tylko boi się przyznać:) ja swojemu obecnemu mężowi dopiero po 2 latach związku (kiedyś kiedyś) powiedziałam, ze mam ochotę na loda z połykiem....

Gość maszyna
Heh :) Ale ona czasem ma ochote tak sama z sb :) U mnie gra wstepna trwa okolo 15-20 min Ale nie wiadomo jak bym sie staral to nic no czasem czasem sie udaje ale rzdko czasem ma ochote czasem nie to chyba zely od dnia.

Gość Kafeterianka252
U mnie jest tak samo, ja np nie lubię gry wstepnej... to nudy. Weź ją raz na szybki numerek:) ja tak wolę;)

Gość Nympho
helloł ja nie osadzam...głupki. A jak laska czasem chce a czasem nie chce to swiadczy o tym ze sie do sexu dojrzałym nie jest psychicznie i wtedy wracacie sie bawic do piaskownicy albo zmieniacie partnerow i tyle:D

Gość maszyna
Heh :) No sprobuje :P Ale mysle ze jak by bylo nudne to by mi powiedziala bo raczej jestesmy ze soba szczerzy. I to ze m 17 lat nie znaczy ze nie jest dojzała czytalem wiele forum to juz od 14 lat uprwiaja seks ;o Chociaz nie znam sie wiec dlatego chce o pomoc :|

Gość maszyna
Heh. Ona nie jest a ja jestem xD I tak jej nie zostawie ze wzgledu na seks :)

Gość Kafeterianka252
czyli jeśli mam 25 lat i czasem nie mam ochoty na seks( mam pms, jestem zmęczona, itp.) to znaczy, że nie jestem psychicznie dojrzała do seksu??!!! Człowieku ja sie o dziecko staram!! I wypraszam sobie wyzwiska, dziecko.

Gość Nympho
no ja w wieku lat 17 to hmm po kilka razy dziennie, ehhhh co to były za czasy,,,

Gość maszyna
Heh spokojnie xD Ej a powiedz mi czy ty czasem masz ochote tak sama z siebie ze bys sie na niego rzucila na tego swojego?:P

Gość maszyna
No bo ona przez 3 lata miala raz tylko ochote taka xD

Gość fdsfdsfds
uprawiajcie seks w twoja strone . To jest niech ona zostanie ubrana i zajmie sie toba , zrobi ci ręcznie . A seksu nie musiecie uprawiac.

Gość fdsfdsfds
moze cie zaspokajac bez seksu .

Gość Nympho
ja cały czas sie zucam na faceta, jestem jak głodny psiak... Ciągle mi mało!!! i jest tak odkad pamietam, odkad zasmakowałam tego 1 raz!!!

Gość maszyna
Szczerze ? to juz wole sie sam zaspokoic niz ona miala by sie meczyc tak.

Gość maszyna
No własnie a ona zasmakowała doszła i ona nie ma ochoty ;o Moze to juz taka blokada w psychice?

Gość Kafeterianka252
Czasami nie mogę sie na niego patrzeć, a czasami trudno mi oderwać od niego wzrok wzrok... Kiedy przeżyliśmy swój 1. raz to non stop mogłam, a teraz juz mi sie tak nie chce... To wina hormonów... Każda kobieta przechodzi co prawda cykl inaczej, ale w niektórych dniach z takowych powodów żyć się odechciewa,....

Gość Nympho
maszyna a moze sie spotkamy. zobaczysz jak moze byc fajnie bez błagania o sex bez alkocholu

Gość maszyna
No własnie a jej przez 3 lata raz sie jej tak zachcialo ze nie mogla wzroku oderwac i to bylo chwilowe.

Gość Kafeterianka252
Nie które z nas mają większy poziom lipido a niektóre mniejszy, może ona po prostu już taka jest:) Albo w dzieciństwie stało jej sie coś, o czym nie chce ci powiedzieć

Gość maszyna
Nie dzieki :) Nie to ze nie chce bo mam ochote na seks praktycznie caly czas :| Ale kocham ja i nie moge tak. Nie spojrzal bym jej w oczy

Gość maszyna
A moze to byc przez tabletki spowodowane?

Gość aksw
Wiesz, ja się jej nie dziwię bo ja w tym wieku też nie miałam ochoty, to mi przyszło dobre ileś lat później, taka faktyczna chęć. Kobieta troszkę później ma chęć na sex z reguły, choć są wyjątki.

Gość aksw
antykoncepcyjne czasami zmniejszają chęć na sex

Gość maszyna
Nie ona takich rzeczy nie bierze. Co pamietam to ostatnio brała jakis "CYNK"

Gość fdsfdsfds
Szczerze ? to juz wole sie sam zaspokoic niz ona miala by sie meczyc tak. a co w tym meczacego ? Nawet jak ogladacie razem telewizje to moze ci wlozyc reke do rozporka i zaltwic cie w kilka minut . Swiadomosc ze sie zaspokaja ukochana osobe nie powinna sprawiac dla niej problemu . A skoro nie chce seksu bo jest aseksualna , to jej sprawa . seks mozecie uprawiac co 2 tygodnie , a konia moze ci trzepac co 2 dni ..