Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja-------------

ja to mam pecha w milosci

Polecane posty

Gość alicja-------------

Nie no kurcze nie wiem co jest ze mna nie tak, jestem juz stara dupa, mam 26 lat i jestem sama:( moj 3letni zwiazek skonczyl sie okolo 7 miesiecy temu. W akcie desperacji zalozylam sobie nawet konta randkowe, niestety nawet tam nie mam szczescia. Ponoc milosci sie nie szuka, jest albo jej nie ma. Ale ja chyba tak nie umiem spokojnie siedziec i czekac..... Jakos nie widze swiatelka w tunelu. Pisalam do niedawna na portalu randkowym z fajnym chlopakiem, najpierw sam napisal, wydawal sie zaciekawiony moja osoba, nie wiem co sie stalo, co napisalam idiotyczneg ze juz nie odpisal. Kurde co jest ze mna nie tak:( dlaczego inni maja szczescie a ja nie.:(

Gość alicja-------------
prosze was, nie olewajcie mnie chociaz tu :P

bo tak w zyciu juz jest ale to co wazne i wartosciowe przyjdzie samo nie szukaj na sile korzystaj z zycia usmiechaj sie do zycia, ludzi, a zycie tym samym sie odwdzieczy :) powodzenia :)

Gość 85 60 85
Alicjo, nie jesteś osamotniona w problemie. 🌼 dla Ciebie!

Gość Łukasz25WW
Alicjo --> Rozumiem cię, ja też ostatnio w akcie desperacji zacząłem szukać kogoś na czacie i niestety są to same pomyłki, mam tak samo jak ty że jestem w gorącej wodzie kompany i najlepiej już i teraz ale chyba jednak trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać

Gość alicja-------------
dzieki wam za mile slowa:) ale naprawde, nie lubie takich dolow, kiedy wydaje sie ze juz nic dobrego sie nie wydarzy, i to poczucie neisprawiedliwosci, kiedy patrze na inne zakochane pary....;/

Gość alicja-------------
moge gdybym przestala szukac, to wtedy spotkalabym swoja milosc. Ciekawe o co w tym tak naprawde chodzi, czy ktos jest nam przeznaczony i czy poznanie kogos to tylko cholerny przypadek ;>

Gość 85 60 85
Nikt nie lubi:-(( ale "Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy"

Gość alicja-------------
fanrandek zobojetnienie? brak reakcji na plec przeciwna czy na swoja sytuacje? moze ja juz pomalu wchodze w ten stan;/

Gość alicja-------------
85 60 85 oby to byly dobre dni;)