Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszmirek911

przemiana materii !!

Polecane posty

Gość kaszmirek911

witam! wkurza mnie moja przemiana materii! mam 162cm wzrostu i waze 50 kg. Nie umie przytyc choc kilograma, bo co zjem nagle ide wyproznic ;|;| wkurza mnie to troche.. bo kiedy jestem na jakiejs imprezie czy w domu u chlopaka i za duzop zjem to nagle musze isc do kibelka, ale jakos głupio mi tam robic te wazniejsze sprawy! wiec trzymam to i potem boli mnie brzuch :/ nie ma jakis jogurtow, herbatek czy tabletek na to?

Gość nie znajdziesz tu takiego
to nie jest przemiana materii, to wypróżnianie- zupełnie inny temat. z takim problemem to do doktora może bo takie szybkie wypróżnianie chyba nie pozawala przyswoić składników odżywczych. nie wiem, tak sobie myślę

Gość gwiazdeczka_
powiedz mi lepiej, co robisz, że taką przemianę masz....

Gość kaszmirek911
nic nie robie, samo jakos :/ zjem i kurcze musze do kibla !! nie w takim sensie ze zjem np kanapke i lece do kibelka :P zjem wiecej, np. jestem u chlopaka i jemy ciasteczka, pijemy herbatke potem zjemy kolacje i po kolacji po przeczekaniu z 15 minut juz czuje ze mam pelno i musze isc :/ głupio mi toszke wiec to trzymam.. i potme boli mnie brzuch ;/ a po przyjsciu do domu pierwsze co do kibel ;P

Gość kaszmirek911
to kibel* sorry za bledy ale pisze przy zgaszonym swietle bo siostra ma na rano do szkoly :/