Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lfopkpoc

mój nauczyciel języka...

Polecane posty

Gość lfopkpoc

mam 25 lat, on 21 ma mnie nauczyć języka obcego, mam lekcje indywidualne, przychodzi do mnie raz w tygodniu zauważyłam ostatnio, że gapi się na mnie, siedzimy obok siebie nad książką i wciąz się na mnie gapi z taką dziwną miną, jak rozwiązuję różne zadania, ćwiczenia to patrzy mi prosto w oczy i tak się zapatruje ostatnio mi powiedział, że on chętnie zostanie do wieczora u mnie, bo nie ma dzisiaj nic i mnie pouczy i nie mam mu za to płacić oczywiscie powiedzialam, że nie dzięki-zazartowałam, że nie będę go męczyć dłużej był bardzo rozczarowany słuchajcie ja nie jestem małolatą, która czegoś chce zastanawiam się czy ja mu się czasem nie podobam? jeśli tak to kończę lekcje jest młody, naiwny, nie chcę go zranić ale jest dbrym nauczycielem jak sprawdzić czy mu się podobam??

Gość kasiulka2555
no laska weź spytaj go co i jak się dowiesz co ty z innej bajki jesteś czy co

Gość lfopkpoc
ale naprawdę tak jest! jak mam sprawdzić czy chłopak się nie zauroczył?? już człowiek nie może o coś spytać bo zaraz prowokacja wielkie dzięki

Gość lfopkpoc
ej ale naprawdę wielkie dzięki! ja zawsze doradzam, odpisuje a jak ja mam prośbę o poradę to wypinacie się na mnie :( bo co?bo to nie temat o zdradzie?nie jest tak ekscytujący?

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
o, np wspomnij, że dziś musisz wcześniej skończyć korki, bo się z facetem do kina umowiłaś :) i obserwuj reakcję :) jeśli nie masz zamiaru go podrywać, to nic na tym nie tracisz :)

Gość Lady Smaga
po prostu sie go spytaj, chyba jako 25letnia osoba nie zaczniesz sie jakac i rumienic? taki problem, to nie problem, wiec nie dziw sie ze kazdy ma w doopie odpisywanie na takie bzdury

Gość lfopkpoc
ale ja mam narzeczonego rozumiecie? dlatego nie ma żadnej szansy na nic i nie chce tego kontynuować jeśli chłopak ma coś do mnie mój narzeczony akurat pracuje zawsze w czwartki jak mam lekcje mówiłam juuż że biorę ślub ale on dalej wpatruje we mnie te swoje oczy, to takie dziwne, nie jest to normalne patrzenie się rozumiesz mnie? on tak się patrzy, po prostu wpatruje i ta jego wina, taki uśmiech ale taki hmm trudno to opisać nie wiem co robić, nie uczę się angielskiego, ciężko mi o nauczyciela innego więc nie chcę rezygnować, może się mylę :/

Gość fdsfdsfdsfsd
21 latek uczy 25 latkę? wow..

Gość lfopkpoc
jasne, powiem mu "hej roberto, czy ty sie we mnie zakochałeś?bo jak tak to kończymy lekcje" ciekawe co odpowie dzieki za rade:D

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
kurde, albo będziesz dalej korzystała z jego usług (ale określenie :P) i go olewała, albo będziesz musiała zrezygnować. a on pewnie nie ma dziewczyny, co? :)

Gość pomaturalny
alez to jest pewne, ze sie w Tobie zadurzyl ! lubi patrzec, jak marszczysz czolo, jak sie skupiasz, jak przygryzasz dolna warge gdy rozwiazujesz trudne zadanie, jak przekrzywiasz glowe, jak eksponujesz szyje, jak wlosy ci na twarz opadaja i jak je poprawiasz nieswiadomie, jak oblizujesz usta... koles wpadl po uszy a Ty sie glupio pytasz !

Gość lfopkpoc
tak student uczy mnie języka czeskiego a dlatego, że jest czechem i zna ten język doskonale nigdy nie słyszałeś by studenci uczyli języka?

Gość lfopkpoc
musicie robić sobie żarty? to nie jest wcale miłe

Gość lfopkpoc
szukałam nauczyciela kilka miesiecy, znalazlam a on sie zachowuje conajmniej dziwnie i co robic? rezygnowac z nauki z nim czy nie?jak sprawdzic czy nalezy zrezygnowac? ja mam narzeczonego i nie chce problemow ale moze ja swiruje i sobie cos wyobrazam, no nie wiem.. nie chce znowu szukac nauczyciela kilka miesiecy

Gość lfopkpoc
dobra wiecie co? wielkie dzięki idę spać, nie ma co tutaj liczyć na jakąś poradę normalną

Gość Lady Smaga
koorwa mac, a slyszalas o takim slowie TAKT? lub wiesz co to znaczy zachowac sie z subtelnoscia? jesli nie wiesz, w jaki sposob sie go delikatnie spytac, to ja nic ci nie pomoge, oprocz lekcji czeskiego zapisz sie tez na zajecia szkolace w sztuce dyplomacji a jak sie juz nauczysz jak sie go zapytac, to powiedz przy okazji ze to jest nieprofesjonalne i ze prosisz go zeby przestal sie gapic bo cie to rozprasza :(