Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuuuuuuuusi

Znacie taką odzywke do włosów po ktorej włosy pachną cały dzien

Polecane posty

Gość szuuuuuuuusi

i jak ktoś przechodzi obok was to czuje ten cudowny zapach i pyta się czego używasz, ze tak pięknie pachnie?

Gość szuuuuuuuusi
ale chodzi mi o wiecie jakie zapachy? takie bardziej dziewczece, słodkie, świeże, takie nęcace no:) moja kolezanka ma taka odzywke ze po prostu jak przejdzie to chce się ją zjeść tak pięknie pachną jej włosy, ale nie chce zdradzic co to za odzywka:(

A może to perfumy do włosów, a nie odżywka?

Gość szuuuuuuuusi
wątpie:) to na pewno odzywka bo kiedys z kumpelka chcialysmy podhaczyc u niej w lazience i to byla jakas odzywka do wlosow ale od razu ja zabrala zebysmy nie przeczytaly nazwy:P ona wie ze znalazla skarb:)

Gość pani magister
to fajna z niej koleżanka:O jakbym znalazła perełkę wsród kosmetyków, to bym koleżankom powiedziała...

Gość szuuuuuuuusi
tak ale chyba nie chodzi o to zeby wszystkim jej kolezanką tak samo wlosy pachniały? a szczegolnie ze co chwile ja ktos zaczepia, faceci jej mowią jak jej pieknie wlosy pachną wiec czemu ma mowic swoim koleżanką, zeby tez im pachnialy? wiadomo jakie są baby;)

yyy nie chciec powiedziec nazwy odżywki? O rety... co za dziwactwo i zachłannośC :o A pamietasz jak to opakowanie wyglądało?

Gość akt kreacjonizmu w kuchni
może to jakiś fryzjerski, profesjonalny kosmetyk? zawsze obcinam włosy u takiej jednej fryzjerki, która na koniec strzyżenia wciera mi we włosy jakąś rewelacyjną odżywkę, po której moje włosy pachną tak słodko i owocowo przez kilka godzin... ale nie mam odwagi zapytać, co to :P

Gość szuuuuuuuusi
możliwe ze jakis fryzjerski:) dlatego pytam was z nadzieją ze znacie rownie pięknie pachnace odżywki, akurat mi sie moja skonczyla z Gliss Kurra czerwona, strasznie mocna byla choc zapach sie utrzymywał do wieczora..

akt kreacjozimu w kuchni- A czemu nei masz odwagi zapytac co to? chyba masz prawo wiedziec co Ci wcierają we włosy?

bo ja z reguły nieśmiała jestem :P poza tym gdybym miala pytać o każdy kosmetyk, jaki mi wcierają podczas strzyżenia, to chyba by mnie wyprosili :P ale wiecie co? może to nie odżywka, tylko jakiś kosmetyk do stylizacji? pamiętam, że guma do włosów Joanny bardzo ładnie pachniała :)

Gość szuuuuuuuusi
nie ona nie uzywa gumy ma dlugie wlosy :)

Gość pani magister
idź do sklepu i powąchaj dostępone specyfiki do włosów:D tu nikt zapachu nie opisze:) a może Pantene Pro-V

Gość szuuuuuuuusi
o dzięki za tą owocową, wyprobuje:) znacie jakies owocowe?:)

wiesz co, ja bym poszukała na wizażu czegoś z odżywek - co prawda będzie trochę szukania, ale od razu będziesz miała cenę, zastosowanie i opinie wielu użytkowniczek :) a jak znajdziesz jakąś super-extra-hiper-mega, to podziel się tym na kafe ;)

Gość Anq26
To nie szampony i odżywki tylko Spraye ochronne przed działaniem wysokiej temperatury z suszarki i prostownicy... Mi często ktoś mówi, że ładnie mi pachną włosy:D teraz też mi pachną a myłam wczoraj rano. A używam Spray Toni&Guy. Włosy się po nim ładnie błyszczą i booosko pachną jak perfumy. Wszystkie klientki są zachwycone tym zapachem:)

Gość szukam szukaaaam
no tak ale to raczek fryzjerskie kosmetyki i ciezko je dostac..

Gość no więc polecam
Szampon i odżywkę z tej samej serii to wzmacnia zapach :-) Moja przyjaciółka zawsze używała szamponu i odżywki z Timotei i pięknie pachniały jej włosy aż sama zaczęłam używać tej firmy.

Z nivea jest taka odżywka w kubeczku, nazywa się NutriCashmere. Po niej bardzo długo pachna włosy.

Gość moze wyprobujeee
chantalka a jak zapach?:)

Bliżej nieokreślony. nie ma w nim żadnej mocnej nuty zapachowej, ale całkiem przyjemny.

Gość nuninoo
herbal esence rozowy zeby dlugo pachnialy najlepiej uzywac szampon i odzywka z tej samej serii mozesz tez kupic innej firmy komplet plus mgielke do wlosow albo odzywke w sprayu ;)

Gość szuuuuuuuusi
dzięki dziewczyny:) jutro rozejrze się za jakimis owocowymi najchetniej truskawkowy bym chciala:)

Gość zajdz do body shop
kup sobie caly zestaw do pielengnacji ciala :)o zapachu truskawki ja mam i polecam bardzo ladnie pachnie

Odżywka Fructis :) Włosy pachną 2 dni