Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możycowa...

faceci i kobiece nogi...

Polecane posty

Gość możycowa...

całkiem nie rozumiem zachowania facetów. wystarczy tylko, że odsłonię nogi czy to za pomocą krótkiej spódnicy czy obcisłych spodni a faceci się lampią i lampią. nie zakładam wulgarnego ubrania. dla porównania inne dziewczyny zakładają to samo i nie mają aż takiego z tym problemu... ogólnie jestem szczuplutka i mam szczupłe nogi ale to chyba nie aż tak duży powód by oglądać mój tyłek i nogi przy każdej sprzyjającej okazji... dlaczego faceci mają na tym punkcie hopla?

yyy ... ale ktorzy faceci? Bo ja moge zaraz podac Tobie 100 grup facetow :)

Jeżeli to co piszesz jest zgodne z prawdą to się będą oglądać i pewnie gdybym Cię mijał na ulicy zrobiłbym to samo:)

powinnaś się cieszyć, że się podobasz :D

Gość możycowa...
ale dlaczego panowie tak to lubią robić? :P średnio to rozumiem...

A czemu niby mielibyśmy tego nie robić? Średnio to rozumiem:)

Gość możycowa...
ja akurat pracowałam w modelingu. jakbym była brzydka toby mnie nie przyjęli i mi za wygląd nie płacili :P ... ale nie chodzi mi o moje nogi konkretnie tylko w ogóle bo ja się z wyglądem obnosić nie lubię. zresztą nieważne. ja lubię oglądać u facetów włosy i pośladki :P

powiedz szczerze, ża założyłaś ten topik żeby się pochwalić :D :p

Gość możycowa...
właśnie! co to jest, że jak napiszesz, że masz jakąś zaletę, to zaraz się odzywa rzesza twierdzących co innego? każdy ma wady i zalety ;)

Gość możycowa...
nie chciałam się chwalić bo to dla mnie większy problem, niż zaleta.

Zawsze mozesz przytyc, tylko, ze wowczas bedziesz jeszcze bardziej ... atrakcyjna ;) Ty, po prostu tak masz, ze w kazdej "wadze" wygladasz olsniewajaco :)

współczujemy :D ja wcale nie twierdzę, że masz brzydkie nogi, zauważ :p ja wręcz przeciwnie - zazdroszczę, bo moje sięgają niezbyt wysoko :(

Autorko droga zazwyczaj tak jest ze jak zalozysz topik pod tytulem "Jaka ja jestem brzydka, nie lubie siebie" to zaraz dostaniesz aplauz i serie pocieszen ze wcale taka nie jestes itd, a jak napiszesz ze lubisz swoje nogi albo cos pozytywnego o sobie to nawet jakbys miala nogi tiny turner to zaraz cie zjada i tak 🖐️

Gość możycowa...
eh, szkoda słów...

Zdesperowana ... no ja wlasnie chce do siebie zniechecic Panie, prawiac im komplementy, bo przeciez kazda kobieta wie, ze jesli facet prawi komplementy to najzwyczajniej w swiecie czegos chce. Zatem daje sygnaly, zeby mnie przekreslic :)

tak, ale zauwazcie ze autorka zamiast napissac jakie ma fajne nogi i faceci sie ogladaja pisze, ze ma taie fajne nogi, ze faceci sie ogladaja, nie rozumie czemu tylko tak na nia i co ma zrobic z tym problemem. no smieszne.. ja tam lubie pewne siebie laski ale nie takie falszywie skromne.

ja myślę, że możnaby zapobiegać zakładając np. długie spódnice lub spodnie typu szwedy :D albo wcale nie wychodzić z domu (najskuteczniejsza metoda) :classic_cool:

Gość możycowa...
no tak ;) ja bym osobiście wolała by panowie się interesowali czymś innym i w tym sęk cały. po prostu nie lubię gdy się ludzie na mnie za bardzo patrzą. może to kompleksy lub nie wiem co...

nozycowa ... zacznij chodzic na boso :) Gwarantuje Tobie, ze uwaga wszystkich bedzie skierowana w strone Twoich stop ... ... badz glowy ;) zona ... ja tylko sie zabawiam - humorystycznie :)

możesz też zaniechać depilacji :D myślę, że skutecznie zniechęci to płeć przeciwną do gapienia się w Twe kończyny ;)