Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość możycowa...

faceci i kobiece nogi...

Polecane posty

nieznana - Ty nie badz taka pewna. Pewnie znajdzie sie grono osob, ktore sie jeszcze bardziej nia zainteresuja ;)

wielbiciele futrzaków? :classic_cool:

Gość możycowa...
już nawet kompleksów nie można mieć ? ;) kończę tą pisaninę.

zainwestuj w okulary typu "kujonki", będziesz wyglądać inteligentnie jak sama Doda Elektroda :D

nogi to dopiero poczatek jej problemow.. prawdziwe kompleksy zaczynaja sie od okraglych jedrnych cyckow, a idealna figura modelki to dopiero powod do glebokiej depresji.. idz sie dziewczyno zalam nerwowo.

Gość możycowa...
już mam takie okulary i ok się w nich czuję. i tak zawsze byłam kujonem :P tylko nauka i sport. zero facetów. no i zawsze byłam nieśmiała w stosunku do płci przeciwnej. ale to akurat też nieważne. dziękuję wszystkim za rady. np.wielce przydatną radę nie-golenia nóg ;) tylko problem w tym, że prawie włosow na nogach nie mam ale sobie dokleję ! :P

Gość możycowa...
ale czador to jest to ;) ! tak, ...to rozwiąże wszelkie problemy.

tez nie rozumiem autorki. jak masz z tym problem i ci to przeszkadza to ubieraj luzne spodnie i spodnice.... :o

do usług :D jakbyś miała jeszcze jakieś problemy to mów śmiało, pomożemy :p

i nie udawaj takiej "niewiedzącej" nagie cialo zawsze bedzie przyciagac gdyz z reguły jest zakryte. ja tez jak widze kobiete w krotkiej spodniczce to zwroce uwage, niekoniecznie musi te nogi miec ladne. jak sa na wierzchu to sie ludzie spojrza, bo to przyciaga wzrok i tyle. a faceci tym bardziej lubia ogladac odkryte cialo kobiety.

yyyy , tam po prostu zakładaj te spódniczki mini, opiete rurki i ciesz sie wzrokiem napalonych facetów :classic_cool: w takim stanie masz nad nimi przewage,:classic_cool: i nie bierz przykładu ze mnie :classic_cool:i nie wymyślaj takich fałszywych smetów 😭😭 moje sa uzasadnione, inaczej w ogle bym sie nad tym nie zastanawiała:classic_cool:

jutro was pomecze heheheh:D:D teraz to na miotlomobilu sie lata ..w uni jestesmy no 🖐️

Gość gość
i brzydkie nogi rzucaja sie w oczy, i te patyki i te okraglaki i salcesony, brzydota i piekno rzuca sie w oczy, moze ona ma brzydkie jakies i nie umie sie ubrac i sama o tym nie wie, za mna faceci sie ogladaja i mowia uroda nie grzeszy, przykro tak bo oni tez piekni nie sa, ja sobie urody nie wybieralam, moj facet powiedzial ze mam krotkie nozki o czym wczesniej nie wiedzialam i wogole oglada sie za innymi non stop bezczelnie, szkoda ze na swiecie takie buraki istnieja no nie?