Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiemalamicidanka

czy mozna znalesc prawdziwa milosc po dlugoletnim zwiazku?

Polecane posty

Gość takasobiemalamicidanka

no wlasnie oto moje pytanie.Zerwalam z chlopakiem po osmiu latach,boli jeszcze jak cholera ale nie bede wchodzic w szczegoly dlaczego,po prostu skonczylo sie i teraz chce sobie ulozyc zycie od nowa.Mam 27lat i tak sie zastanawiam czy kiedys jeszcze sie tak zakocham,czy bede potrafila komus zaufac i czy nie bede nalogowo wracac do bylego myslami jak bede z kims innym.Czy ktos z was przezyl rozstanie a teraz jest szczesliwy?co myslicie o tym poprzednim zwiazku?

Gość da sie. powodzenia.

Gość ciezko ci bedzie
ale znajdziesz milosc.Mialam podobnie ale po trzech latach i ciesze sie ze zakonczylam tamten zwiazek bo spotkalam tego wlasciwego i teraz mija 5lat jak jestesmy razem.Szukajcie a znajdziecie.

Gość ja też się
nad tym zastanawiam. Mam 25 lat i nieudany związek 3 letni za sobą. Boję sie że nikogo już nie spotkam, bo za bardzo nie mam gdzie spotkać. nie mam koleżanek z którymi mogłabym wychodzić, zostaje tylko praca gdzie same babki są. i tak w kołko myślę o tej mojej samotności okropnej/

Gość dziewczyny nie czekajcie
tylko sie czyms zajmijcie a milosc sama nispodziewanie zapuka do waszych drzwi.Ja dopiero wtedy jak sie poddalam ja odnalam hihi

Gość bedzie dobrze
Jasne, że da radę! Sama byłam w długim związku (prawie 5 lat), zerwaliśmy z chłopakiem i miałam podobne myśli do Twoich. Czy będę potrafiła pokochać kogoś innego, czy będę z kimś bardziej szczęśliwa? Nie wyobrażałam sobie, że mogę być z kimś innym. Jednak po jakimś czasie przyjaciółka namówiła mnie, żebym otworzyła się na ludzi, zaczęło poznawać facetów, rozmawiać z nimi... Zapisała mnie nawet na portal matrymonialny, w końcu się złamałam i zaczęłam pisać na mydwoje.pl z różnymi facetami. Na szczęście przyjaciółka zrobiła wcześniej rozeznanie w tego typu portalach, bo na większości z nich można spotkać samych napaleńców. Na szczęście na mydwoje poznawałam normalnych facetów, z którymi miło się rozmawiało i powoli zaczęłam odbudowywać pewność siebie. Teraz mogę Ci śmiało powiedzieć, że to był mój najlepszy krok, jaki mogłam zrobić, czyli otwarcie się na nowe osoby. Od 2 lat jestem już z facetem, którego poznałam właśnie na tym portalu i o tamtym związku w ogóle już nie myślę. Jedynie jak mi się przypomni, to cieszę się, że nie zostałam na siłę w nim, ponieważ donikąd on nas nie prowadził, tylko żyłabym w takiej stagnacji. A teraz rozwijamy się, związek idzie do przodu i cieszę się, że jest jak jest. Nie martw się, Ty też sobie poradzisz! Powodzenia!