Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość platinium

co za tragedia dziewczyny. żyć juz mi sie nie chce :(

Polecane posty

Gość platinium

co jest? zakladalam paznokcie w renomowanym salonie ok tydzien temu! szok, co ja mam zrobic :( nie dosc ze tyle kasy to dzisiaj mam jeszcze wazne spotkanie. moze to sie da jakos dokleic? czyli co mam leciec po jakis specjalny klej do kosmetycznego? jak mnie zobacza ekspedientki to przeciez pomysla ze to takie sztuczne na klej za 10zł, a ja mam żelowe za 120! do salonu sie dzisiaj wybieram, ale juz bedzie za pozno na doklejenie, bo ja tylko tak szybko na solarke chce. kurde dziewczyny co ja mam teraz zrobic, jestem totalnie zalamana :( pech mnie od wczoraj taki przesladuje. zycie jest bez sensu przez ta zlosliwosc rzeczy martwych :(:(:(

Gość platinium
na dodatek odkleiła mi się tytanowa proteza sutka , dziewczyny co robić ?

Gość platinium
chyba dokleje na kropelke bo nie mam innego wyjscia, ale skad ja mam ja wziac? myslicie ze moj chlopak moze miec takie rzeczy w kosmetykach abo w jakiejs swojej szawce? pewnie mi sie plytka od tego zniszczy, nie no ja sie chyba zastrzele. jak pojde na zdejmowanie to juz w ogole bedzie totalny obciach, ze plytka zniszczona i glupia na klej przyklejała nie taki jak trzeba. nie chce wyjsc na idiotke. jestem zalamana. chyba sie zaraz przez to poplacze. kompletnie nie wiem co mam zrobic :(

Gość platinium
wypowiedz o 8:48 to podszyw. naprawde nie widze w tym nic zabawnego. ale widze, ze tutaj nie mozna liczyc na powazna odpowiedz i pomoc :(

Gość a ja jestem happy
tak jest jak sie paznokcie w drogerii kupi za 10 zeta , i nam tu nie kłam , ale beda mieli wszyscy beke z ciebie powiedza tipsiara z drigerii buhahaha my juz mamy beke

Gość platinium
mialo byc szafce, bo sie zaraz jakas przyczepi..

Gość ale zal
a twoim zdanie to koniec świata bo ci sie pazur odkleił miałabyś własne naturalne nie byłoby takiego problemu i jeszcze ta solarka boze dziewczyno ty masz coś w głowie czy tylko wyglądasz

Gość platinium
no dobra chciłam błysnąć kupiłam ale nie za 10 zeta tylko za 15 ale na poczatku wygladały jak oryginały a ja musze wygladac tak bogato no wiecie wylansowac sie musze ze jestem wzna gwiazda pomocy co robic to nie zarty

I jeszcze na solke chce iść... tipsy, solka: nasuwa mi się przez to tylko jedna myśl "blachara"

Gość platinium
to nie sa zadne tipsy plastikowe ze sklepu takie na żel! a w tym salonie bylam pierwszy raz i pewnie ostatni. zreszta ta babka wygladala jak jakas stara pijaczkai to pewnie z tego przepicia taka mi maniane odwaliła :/

Gość ale zal
do przedszkola won juz jeszcze se krzywdę kompem zrobisz

Gość platinium
8:53 to podszyw. przestancie sie podszywac, to nie jest zabawne. ja mam dzisiaj wazne spotkanie i nie moge isc bez jednego paznokcia. swoich naturalnych nie zapuszczam bo sa słabe i lubie takie zrobione przezroczyste. fajnie to wyglada.

Gość platinium
jeju dziewczyny czemu wy sie nabijacie :( nie uslyszalam tutaj zadnej konkretnej odpowiedzi i pomocy:( ja nie wiem, zadzwonie do miska troche mu sie wyzale i zapytam czy ma gdzies ta kropelke czy inny klej do żelu. ale skad facet ma miec klej do żelu na paznokcie hm.. no nic, nie mam wyjscia tutaj chyba mi i tak nikt nie pomoze.

Gość platinium
i dlaczego jak kos chodzi na solarium i ma zrobione paznokcie to odrazu blachara? ja lubie byc opalona, biel mnie razi w oczy i smiac mi sie chce z tych lasek bialych jak corka mlynarza. i niekoniecznie musi byc wiadomo, ze chodze na solarium. moge mowic, ze wyjechalam za granice. nie pracuje, wiec to nie problem nie rzucac sie znajomym w oczy przez kilka dni.

Gość sorbef
To z czego ty sie plastiku utrzymujesz???

Gość platinium
To nie jest tematem dyskusji. ja chce tylko wiedziec co mam zrobic z tym paznokciem, a utrzymuje sie z alimentow ojca bo jeszcze mi przyslugują. mieszkam u misia i on w wiekszosci placi, wkoncu planujemy slub. a on i tak ma duzo kasy

Gość ale zal
kobieto posłuchaj sama siebie dla ciebie koniec świata i brak ochoty do życia to ułamany sztuczny pazur jak myślisz kto rozsądny podejdzie polepie cie po grzywie i powie nic sie nie stało:) ludzie przezywają prawdziwe tragedie ty zachowujesz sie jak rozpieszczony bachor

Gość platinium
ale ja nie chce klepania po glowie., ja chce wiedziec czy ktoras miala podobnie i co ja moge zrobic w tej sytuacji? czy jak przykleje na kropelke to mi sie plytka zniszczy? i gdzie mam jej szukac u siebie w domu, bo bez paznokcia napewno nie wyjde na osiedle!!

Gość platinium
:(

Gość ale zal
kurde weź przyklej ten pazur na kropelce nie wiem gdzie możesz go mieć w domu poszukaj albo pierwszy lepszy kiosk na osiedlu 2zl i po problemie nie zniszczy ci sie płytka bo odpadnie zapewne jeszcze dzis albo jutro jeśli wstydzisz sie wyjść po klej bez pazura załóż rękawiczki i po kłopocie

Gość Noty Za pomysłowość:
12.5, 13.5, 13.0, 13.0, 12.0 Niskie noty można tłumaczyć wiaterkiem w plecy tuż nad bulą, kłopotami z aklimatyzacją oraz nieświeżymi kanapkami z salami. Za styl: 9.5, 8.0, 8.5, 9.0, 10.5 - tu widzimy, że sędzia z Austrii wyraźnie przesadził, bo autor nawet nie zaznaczył telemarku.

Gość Karakankana
pomaluj sobie najpierw płytkę paznokcia jakimś lakierem, najlepiej jakąś odżywką grubszą warstwę, jak wyschnie to dopiero na to kropelkę! Nie naklejaj dziewczyno na żywą płytkę bo Ci paznokieć odejdzie!

Gość platinium
w rekawiczkach jak tak cieplo?? troche dziwnie, sama nie wiem co bardziej obciachowe. no ale chyba nie mam wyjscia, nie bede przeszukiwac rzeczy miska bo i tak ma ich za duzo. lece sobie zrobic makijaż i ide do najblizszego kiosku. dziekuje za zyczliwe, pomocne odpowiedzi.

Gość platinium
w kiosku nie bylo, ale zaszłam do takiego sklepu specjalnego i wzielam klej taki co sie miesza go z dwoch tubek. myslicie, ze sie nada?

Gość nie zapominj
sobie mózgu skleić pusta idiotko!

Gość platinium
sram se do ryja :)🖐️)))

Gość platinium
o nieee dziewczyny. przykleiłam tym klejem. wyschnoł i mi po bokach wyszedł!!!! jest twardy i nie moge tego nijak odkleic. jesuuu co ja mam teraz zrobic, chyba sie zastrzele. jak ja teraz z domy wyjde, co za tragedia. chce mi sie wyć do księżyca!!! :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość den piraza.
Karakankana - a kleilas juz super glue ze wiesz? Moja siostra od ponad 10 lat klei takim klejem od razu na plytke paznokcia i nic nie ma.A nosi tipsy zeby swoich paznokci nie obgryzac.Co do solara,kazdy robi to co lubi.Ja np. lubie blada cere i taka choduje,unikam slonca od 3 lat.Dla mnie brazowe osoby wygladaja jak z czarnobyla,zero sexapilu,skora sie starzeje.Solar juz dawno przezytek,bladosc jest na topie :D

Gość platinium
dobra, nie chcialam byc nie mila. no ale odrazu widac, po tych zlosliwosciach, ze mi zwyczajnie zazdroscicie!