Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetka9

jak pozbawić ojca praw do dziecka

Polecane posty

witam chciała bym pozbawić ojca dziecka praw do niego. Ojciec dziecka byle jak interesuje się dzieckiem czyli od chwili rozwodu,który miał miejsce 24 Listopada 2009 roku wziął dziecko zaledwie 6 razy w ty tylko raz na jedną noc,a na mój wcześniejszy wniosek przysądzono mu widzenia w 1i3 sobotę miesiąca 24 niedzielę miesiąca pierwszy dzień świąt Bożego narodzenia i drugi dzień świąd wielkanocy ,tydzień ferii zimowych i miesiąc wakacji. Ojciec dziecka na wyrok za znęcanie się na de mną i prawdo podobnie czeka go sprawa o pobicie i zniszczenie mienia z zagrożeniem pozbawienia wolności do lat trzech.O tej sprawie dowiedziałam się z gazety po tygodniu ojciec dziecka zadzwonił do córki która w tej chwili ma 5,5 roku twierdząc iż chce się z nią pożegnać ponieważ jest właśnie wieziony do więzienia w którym będzie siedział do sprawy. Po kilku godzinach zadzwonił jakiś mężczyzna podając się za policjanta powiedział mi że na prośbę byłego męża dzwoni poinformować iż telefon z którego korzystał były mąż będzie przez jakiś czas nie aktualny. Po dosłownie miesiącu siostra byłego powiedziała mi że nie prawdą jest że on siedzi tylko pojechał za granicę do pracy. Dosyć mam już intryg tego człowieka chcę żeby ten kryminalista nie miał żadnych praw do mojej córki ponieważ jestem pewna że to odbije się na psychice mojej córki i obawiam się że ten człowiek mówiąc prosto ma coś z głową podejrzewam że zażywa też jakieś miękkie narkotyki ale tego niestety udowodnić nie mogę. Proszę mi pomóc bo nie mam pojęcia jak mam się do tego zabrać.

Gość dziurawa prezerwatywa
nie zesraj sie, trzeba było sie znim nie jeb bać to teraz bys nie plakała, naapierw trzeba zobaczyc komu sie dupy daje a teraz cierp ciało co chciało

ścierwiaro jebana, trzeba było z nim czy z innym, ludzie się zmieniają. Przed ślubem może być miły i cudowny, idealny kandydat na przyszłość, może sie okazać po ślubie dopiero jakie ścierwo z człowieka potrafi wyjść mowa do "dziurawa prezerwatywa"

to prawda dopiero po ślubie jak się mieszka z daną osobą wychodzi szydło z worka! I nie chciałam tego co dostałam liczyłam na normalny związek,a nie na jakąś patologie!

to prawda dopiero po ślubie jak się mieszka z daną osobą wychodzi szydło z worka! I nie chciałam tego co dostałam liczyłam na normalny związek,a nie na jakąś patologie!