Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozaliapachnaca

moj facet i jego kolezanki/przyjaciolki powoli mam juz dosyc

Polecane posty

Gość rozaliapachnaca

mam faceta w listopadie bedzie 6 lat jak jestesmy razem. po wielu kryzysach rozstaniach jakos sie nam zaczelo ukladac. jest dla mnie naprawde dobry bardzo sie zmienil i wogole widze to. nie mamy zbyt wielu wspolnych znajomych. wiec on wpadl na pomysl ze zalozy nam konto na jednym z portali towarzyskich by znalezc nam "przyjaciolke" ;/ ja nie chce bo mam swoje i mam pretensje se tak mu na tym zalezy a on ze znowu sie czepiam on poprostu chce czasem sobie z kims pogadac nie szuka zadnej kochanicy ani nic w tym stylu a ja sie wsciekam ;/ jak to jest u was??

Gość uuuppuuuppppuuuu

Gość uupnąć cię w mordę

Gość dfgffffffffffffffff
zdradzi cię

Gość a ja tu malo co zrozumialam
popieram. chce 3kata albo dla siebie panienke. dwa razy nie wchodzi sie do tej samej rzeki, a po drugie-a nie wiem co po drugie,bo wlasnie wylecialo mi z glowy

Gość malamigumis
hm ale on chyba jest z toba szczery matko to facet juz znajomej miec nie moze ;/ potem zdradzaja jak sa w klatcje trzymani

Gość Vasermana
to jest przegięcie , facet w sposób legalny szuka laski

Gość rozaliapachnaca
tak tylko jak sie z jakas umawia to chce zebym i ja przy tym byla ;/ ja nic juz nie rozumiem

Moze ma ochote na trojkacik :P

Gość uuuppuuuppppuuuu
t0o nie jest prowokacja ja mowie powaznie, naprawde moze on ejst nienormalny jakis zakompleksiony, naprawde on pisze sobie z laskami wczopraj np pisal z jakas samotna w ciazy i chcial by sie z nami spotkala jak to napisal poklachac ;/ wkurzylam sie a on ze wiexcznie sie czepiam a on nic za moimi plecami nie robi ;/;/;/

Gość Vasermana
ale te kobiety poświęcają sie dla facetów to mi sie w pale nie mieści ewidentnie robi z ciebie idiotke a ta sie zastanawia co począć Kobieto !!! Trochę szacunku do siebie i honoru

ja mowie powaznie, naprawde moze on ejst nienormalny" już nie bardziej niż ty która pozwala na tego typu akcje :) dobra dam 1/10 za c.d :P

Gość candymenka
posluchajcier a wasi faceci nie maja kolezanek?? jak im nie pozwalacie to pewnie robia to za placami moze koles rzeczywiscie chce sobie pogadac i nie ma zadnych tajemnic przed swoja laska ! zenua z wami

A mi się wydaje, że jak tak go wzięło to Cię zdradzi wcześniej czy później. Na co mu ta przyjaciółeczka? ...

Gość rozaliapachnaca
no on twierdzi zeby sie komus obcemu mogl wygadac, ze nie dla zadnego romansu seksu itd

no on twierdzi zeby sie komus obcemu mogl wygadac" naiwnych nie sieją :) Oni sie rodzą !!! :P

to co on kolegów nie ma żadnych ? :o żeby się wygadać i wypłakać ? Mówię ci , szuka po prostu czegoś na boku, a ty mu jeszcze wierzysz, jak to nie jest prowokacja to jesteś strasznie naiwna ..

Gość candymenka
dajcie kuzwa spokoj kazdy ma jakichs znajomych gdyby chcial podpczyc zalozyl by sobie profil sam bez autorki i by sobie robil swinstwa za jej plecami potem zdradzaja jak laski tak trzymaja krotko swoich facetow

Gość uuuppuuuppppuuuu
no wlaxnie nie ma

Gość ????!!!
ale głupie - po co się komuś obcemu wygadać???? on kłamie - chce cię zdradzić!!!!

Gość Vasermana
no pewnie najlepiej niech szuka lasek na portalach do wspólnych rozmów jakie to słodkie niech jeszcze sama mu podsunie wyszukane dziewczyny z tego samego miasta ...tylko do rozmów,,będą się spotykać w kawiarni na rozmowach bo on potrzebuje sie tej dziewczynie wygadać , opowiedzieć o swoim życiu, problemach czy wy naiwne idiotki myślicie że jakaś dziewczyna będzie chciała poświęcić swój czas na psychologiczne rozmowy z facetem u boku narzeczonej..no rewelacja, na pewno każda marzy żeby tak czas spędzać

"chcial by sie z nami spotkala jak to napisal poklachac" Autorko mozesz to przetłumaczyc na bardziej prosty język.

Gość rozaliapachnaca
hehe pisal jej wczoraj-dziewczynie samotnej w ciazy zeby sie z nami spotkala pogadac poplotkowac gdzies na kawe itd

Gość Vasermana
owszem, facet ma koleżanki i to jest normalne...ale szukanie po necie jakieś laski żeby sie przed nią wygadać to ewidentna bzdura to ma drugie dno każda normalna dziewczyna jest zajęta - uczy się, pracuje, szuka chłopaka , po co ma sie umawiać z gostkiem i jego dziewczyną , z parą a jak formułuje ogłoszenie ? Poznam dziewczynę do wspólnych rozmów wieczorami - tylko zaznaczam -mam dziewczynę i będzie siedziała przy nas i słuchała

Gość rozaliapachnaca
nie?? szukamy dziewczyny/przyjkaciolki do wspolnych rozmow wypadow itd

Sorry ale musiałabym byc w mega desperaci zeby na cos takiego odpowiedziec. Do wspolnych rozmow i wypadów to mam swoich znajomych.

Gość kafereryjnymol
ludzie ale wy jestescie tepi niech sobie szukaja ja nie uwazam zeby on ja chcial zdradzic na boku jakby chcial juz by to zrobbil!! a on sobie tylko pisze z jakimis laskami raz czy dwa sie spotkaja i tyle przyjazn?? on poprostu my;li to pojecie