Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałam swoje zycie

Mam depresja chyba...zazdroszczę innym,że...

Polecane posty

pomimo samotności umieja cieszyc sie z życia,maja zaintersowania,znajomych:(

to wcele nie jest dobry stan zobojetnienie to chyba cos gorszego od depresji :P ale prawda - zyje sie latwiej :) zreszta ponurakow dzis nikt nie lubi :P

juz nawet nie mam mobilizacji aby dokonczyc prace mgr i sie obronic:(

Gość Sephora-99
Zobojetnienie to składowa depresji wiec nie jest czyms gorszym niż depresja, gdyż jest jednym z jej elementów.

nie chce mi sie już nic:(

Gość kawiorka
czuje sie podobnie jak ty...:O z tym ze ja nie mam motywacji do ukonczenia licencjata:O na dodatek mam teraz same panienskie wieczory a o za tym idzie sluby:O na ktore pewnie pojde sama :(

kawiorka jestem z Tobą:(

Gość Abbcca
Ja co prawda jestem facetem, ale wiem co czujecie. Jestem w Twoim wieku autorko, wiem ze już zawsze będę samotny i to mnie boli wręcz fizycznie. Zwłaszcza teraz, wiosną gdy na ulicy widzi sie tyle zakochanych par... Pocieszanie się, ze 'bedzie dobrze' nic raczej nie da, ponieważ nie będzie dobrze - w moim przypadku nigdy dobrze nie było. Trzeba sie pogodzić z losem, lecz jest to niestety bardzo trudne :(

Abbcca--->>>dlaczego uwazasz ze zawsze bedziesz sam?????

Gość Abbcca
Żadna mnie nie chce, a w momencie zakończenia studiów szanse na poznanie kogoś nowego w moim przypadku zmniejszą się praktycznie do zera.

dlaczego Cie nie chcą?konkrety?moze Ci sie tylko tak wydaje co?

Gość Abbcca
Hmm, jeśli odpowiedź na zaproszenie dziewczyny na kawę wygląda tak: "nie mam czasu, a poza tym nie wiem czego ty oczekujesz" to dla mnie jest logicznym, ze jest to dyplomatyczne "spieprzaj leszczu". A podobne teksty słyszą od każdej, u której 'spróbuję szczęścia', nie tylko od zmanierowanych królowych piękności. Wniosek mam z tego taki, ze uczucia są nie dla mnie :(

noo ale co jestes nieatrakcyjny czy co?wiesz co moze byc tego przyczyna?

Gość Abbcca
Brzydki nie jestem, ale podobno nie mam 'tego czegoś' i ten feler mnie niestety skazuje na starokawalerstwo.

Gość Abbcca
A Ty dziewczyno dlaczego jesteś samotna i nieszczęśliwa?

wiesz,moze akurat dla tych dziewczyn nie masz tego czegos ale to nie znaczy ze dla innej nie bedziesz mial:) widocznie nie trafiles na tą wlasciwa jeszcze;) Ja jestem sama...hmm...nie wiem..owszem jakies wymgania mam ale powiem Ci,że gdybym poznala chlopaka w ktorym bym sie zakochala a totalnie odchodzil by od mojego typa to i tak bym z nim byla;) Poznalam wielu chlopakow w moim zyciu,ale jakos tak nie udalo sie nigdy nic na dluzej...a teraz nie mam gdzie kogo poznac...praca,studia zaocznie wlasciwie to juz koniec...i tak trasa praca-dom,praca-dom,nie mam jakies paczki zeby gdzies wyjsc....boje sie ze juz bede sama zawsze a za 3tyg.koncze 24lata:(

o jej ja tez jestem samotny i chyba bede musial sie z tym pogodzic bede sam do konca zycia :o

Gość Abbcca
Jaaasne, może ta właściwa wyskoczy kiedyś z lodówki :D Jestem w Twoim wieku i uważam, ze jestem za stary na bajki i złudzenia. Do tej pory NIGDY NIKOGO nie spotkałem, więc przesłanki są jasne - to nie dla mnie. Zresztą jesteś i tak w lepszej sytuacji ode mnie, bo przynajmniej masz jakieś powodzenia. Wystarczy, że zamiast szukać księcia na białym rumaku spojrzysz na normalnego chłopaka i bramy szczęścia staną przed Tobą otworem. Chętnie bym sie z Tobą zamienił, bo naprawdę nie masz powodu do załamywania się :)

najczesciej poznaje facetow ktorzy wpadna mi w oko a potem okazuje sie ze są zajęci wiec co to za lepsza sytuacja?:-o

Gość Abbcca
Mnie nie chcą znać nawet samotne dziewczyny, a Ty przed chwilą napisałaś, ze ktoś tam się koło Ciebie kiedyś kręcił, wiec różnica jest jednak diametralna.

Gość Cieszymir
no dobra autorko topiku, a co mają powiedzieć Ci, którzy np. nie mają studiów i pracy? Rozumiem, że Ty to masz. Po co Ci jeszcze chłop do tego? Nie masz co robić, czy co?

na pewno przesadzasz:-P

nooo wlasnie nie mam co robic i z kim spedzac wolny czas:)

Gość Abbcca
Na pewno to Mikołaj Kopernik umarł, a ja tylko mówię jak jest...

najgorzej jest sie poddac i czekac sama niewiem na co . tez kiedys bylam w podobnej sytuacji, az tu pieknego dnia zupelnie przypadkiem wpadl na mnie koles, przystojny , włoskiej urody i teraz jest juz moim mężem :] a tez zawsze najpierw myslalam ze kazdy poprzedni to ten jedyny a pozniej jak juz zostalam sama ze do konca zycia bede sama. zycie jesy pelne niespodzianek. wiem ze wamw takim stanie ciezko w to uwierzyc ale mam nadzieje ze kiedys bedziecie szczesliwi jak ja :]

młodamężatka89 --- a gdzie go poznalas?bo ja to tylko chyba w tramwaju lub autobusie moge kogos poznac:(

Gość bsjhgfduedgfyuw
spotkajcie sie i problem z głowy no juz umówic sie on jest wolny a ona chce jazda

Gość Cieszymir
proszę, wyszło szydło z worka! Autorka topiku ma swój wolny czas! A co mają powiedzieć Ci, co nie mają wolnego czasu? Ci, którym np. nie udało się zrobić studiów i muszą na zlecenie 7 dni w tygodniu za małą kasę robić? Szanowna autorka topiku ma pracę i nawet już jest na studiach magisterskich. No i o co ona marudzi

Gość bsjhgfduedgfyuw
mozna też siedziec na dupie i jęczeć ja tam miałam i mój ksiaze przyszedł do mnie do pracy :) już 3 lata wspólnego szczęścia :)

Gość Abbcca
"spotkajcie sie i problem z głowy" Z mojej strony chętnie, nie mam wymagań. Mieszkam N 51 23' E 21 09' :)