Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UrokOsobisty

Poważne pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość UrokOsobisty

Czy podczas stosunku analnego, istnieje szansa, że puszczą wam zwieracze i np możecie zrobić kupę? przymierzam się by wejść w kobiete analnie ale obawiam się własnie kupy ... jak to jest? pytanie całkiem powazne

Gość mhmmhmh
tak

wsadzasz im korek, wiec raczej nie ;) ale wypadaloby zeby partnerka zrobila wczesniej kupe, bedzie luzniej w srodku ;)

Gość UrokOsobisty
pytam powaznie.. no nie wyobrazam sobie akcje, ze wyjmuje fleta i jest on kupie.. albo zeby lasce puscili zwieracze i sie po prostu na rzadko zesrała

Gość moze sie to wydarzyc
jesli ktos ma stresa przed seksem analznym to penis w zadkiej kupie gwarantowany. kobieta powinna sie przed stosunkiem analnym wyproznic, nie miec wczesniej sraczki ani nic. wtedy powinno byc ok. zreszta zawsze warto zalozyc kondoma, bo w odbycie jest pelno bakterii, a w kondomie nawet jesli na penisie zostanie troche kału to nie bedzie to az takie straszne.

słuchaj jeśli naprawdę chcesz wiedzieć idź do sklepu erotycznego, kup gumową lub plastikową imitację penisa i umieść go w swoim odbycie. Jak wyjmiesz - tajemnica zostanie rozwiana!

Gość UrokOsobisty
strimus czemu mi ublizasz? moje pytania sa jak najbardziej realne i powazne... macie racje, z kondonem zdecydowanie lepiej.. ale z drugiej strony, BEZ kondona o wiele lepiej 'smakuje' sex

Gość moze sie to wydarzyc
to juz musisz sam zadecydowac. wazne aby kobieta tez wiedziala co moze sie zdarzyc, zeby nie bylo przykrych niespodzanek;/ moze pierwszy raz sprobujcie w gumce a jesli pojdzie ok, bez czekoladowego penisa i kleksow, to sprobujcie juz bez gumy:)

Gość UrokOsobisty
dzieki za odpowiedz:) a skoro jestes taki obyty w temacie to moze dal bys mi wskazówki jak zaczac? podobno dobrze jest zelem wysmarowac tyleczek i powolutku wchodzic.. ?

poza tym UrokOsobisty - czemu uważasz, że Ci ubliżam? Czyli należy rozumieć to tak, że chcąc się kochać analnie z partnerką ubliżasz jej wkładając jej tam różne rzeczy? (bo pewnie aby wytrenować odbyt najpierw spróbujecie jakichś wibratorów albo wkłądania palcy.) Może jeśli masz takie podejście to sobie odpuść, powiedz jej odrazu - "sorry, ale jak Cię puknę w kakało to potem nie będę Cię szanował"

I co jej powiesz? Kochanie idz sie wysraj bo bedziemy sie kochac:P Takie sranie na żadanie jak w żłobkach:D Najpierw sie zapytaj czy w ogóle ona tego chce a poźniej martw sie kupą.

Gość UrokOsobisty
starius.. bo mówisz do mnie bym wsadził sobie penisa w tyłek-to raczej uważam za obrazę. to , że miałbym wejść w kobiete analnie nie oznacza, ze przestane ją szanować.. wręcz odwrtonie, bede sie czuł jak jej pan. nie oszukujmy sie, przelecieć panienke 'normalnie' jest takie hmm tradycyjne, kiedy kobieta sie do ciebie otwiera w kazdym calu i np mozesz wejsc w nia analnie to juz taka bliższa więź powstaje miedzy tymi ludzmi-przynajmniej ja to tak odbieram ale przeciez ja jej nie powiem "kochanie idz zrób kupe bo boje sie ze kiedy w ciebie wejde to sie zesrasz" :) ps. tak mowila, ze mogla by tego sprobowac.. w sumie juz kiedys z jednym gosciem próbowała, ale mówiła, ze srednio jej sie podobało.. wiec chcialbym to teraz zrobic tak by bylo jej dobrze, macie jakies rady?

mamy rady: Jesteś fanem "bliskiej więzi" to proponuję z tyłka do pochwy, z pochwy do tyłka a na koniec do ust... w końcu jak jesteś jej Panem to nie powinna mieć oporów. Koniecznie bez "prezesa" bo to tylko ogranicza "bliski kontakt". Radzę również zrezygnować z lubrykantów oraz wcześniejszego "treningu". Skoro jesteś jej Panem to tak spontanicznie na żywca powinno jej się spodobać. Natomiast jeśli nudzi Cię "przelatywanie tej panienki tak tradycyjnie" proponuję aby jako jej Pan wprowadzić do Waszego życia erotycznego trochę więcej brudu - dla przykładu możesz ją wyzywać lub bić, albo wyzywać i bić. Rada ostatnia: zamiast gumowej fujary kup sobie gumowy mózg, może bardziej pomoże Panie i Władco. pozdrawiam serdecznie

Gość Koralikowa-ja
wiesz, gdyby Twoja poddana - kobieta przeczytała ten post i zoabczyła, ze jej facet na forum publiczym gada o jej dupie, to mysle,że stracilabys bardzo duzo w jej oczach, a o analu mogłbys sobie tylko pomarzyc.

Gość UrokOsobisty
no i co sie ciskacie? po to jest forum i po to sie jest anonimowym w necie aby wlasnie pytac o niewygodne sprawy... ja pytalem serio a ten starwius.. widze udaje goscia ktory pozjadal rozumy i leci mi tu niby na inteligencje.. czlowieku puknij sie kurwa w glowe

Gość idz na erotyczny zboczencu

Gość Uga-buga_uga
A Ty się wreszcie puknij w dupe i już skoncz pierdolic

Gość Uga-buga_uga
Urok osobisty - jak to mówią - jak nie urok to sraczka. Sraczki życze - obfitej , haha ;p

Gość UrokOsobisty
Uga Buga.. zazdroscisz? ciebie nikt nie chce analnie wyruchac? no coz.. takie zycie pasztetow, ciao bejbe

Gość Uga-buga_uga
Ciao bejbe, to mozesz sobie mówic do swojej suki Panie i Wlasco. Nie bzykam sie w kakao, bo wiem jakie są tego pozniej zdrowotne konsekwencje. Lepiej być swiadomym za wczasu, niż swiadomym po fakcie.

Gość MieciowaPelabella
MOJ MIECIU MI WKLADA W DUPE PO SAME JAJA BEZ SRANIA PRZED I JEST OKEJ!!! ALE NIERAZ WALI KUPA!!! ORAZ KIEDYS ZAUWAZYLAM TROCHE KUPY NA JEGO UDZIE!!! ALE ZLIZALAM TO WIEC SPOKO!!!! POZDRO ZIOMALE :]

UrokOsobisty - mnie nikt nie chciał nigdy wyruchać w dupę ani mnie takie rzeczy nie kręcą. Uważam, że to normalne u faceta, bo nie jestem gejem. Jeśli Ciebie ktoś chce w dupę "wyruchać" i Cię to Cieszy to tylko przyklasnąć i życzyć Ci powodzenia ;)

Gość UrokOsobisty
uga buga.. dla mnie to jestes jakąś zbuntowaną idiotką a ty stwarius, nie wiem czy masz kłopoty z czytaniem czy udajesz idiote? czy ja gdzies napisalem, ze chcialbym by mnie w dupe ktos zaruchal? moga o analnym stosunku z kobieta

"Uga Buga.. zazdroscisz? ciebie nikt nie chce analnie wyruchac? no coz.. takie zycie pasztetow, ciao bejbe" to było bardziej gejowe niż by to Jacykow mógł wyrazić... Panie i Władco :D

Gość trudno mnie zlapac
stultissimus-->ile masz lat?

Gość trudno mnie zlapac
bo piszesz jak gnojek