Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka94

Czy to ciąża?? POMOCY!

Polecane posty

Gość desperatka94

sluchajcie mam taki problem... 6 kwietnia mialam ostatni okres. 20 kwietnia uprawialam petting z kolegom a potem seks z chlopakiem. wiem, wiem zle sie zachowalam... ale to nie miejsce zeby mnie oceniac tylko zeby mi pomoc. kolega tez wszedl we mnie i boje sie teraz bo test jeden wyszedl pozytywny, drugi zas negatywny. czyje to moze byc dziecko? moj chlopak bierze sterydy, ma tyle lat co ja (16) i od roku sie nakuwa. ciaza jeszcze nie jest potwierdzona ale babcia mi kiedys mowila jak bylam mala, ze jak bedzue mi skakala powieka to znak ze jestem w ciazy. nie moge tego skakania u siebie zaobserwowac za to drga mi noga. z nerwow czy faktycznie to ta moja fasolka sie juz rozwija we mnie??? BŁAGAM WAS POMOCY!

Gość ojojoojojjjjjjjjj
myśle że bliźniaki jak seks tego samego dnia i bedzie każdy miało innego ojca

jezeli masz regularne miesiaczki to 20 kwietnia byl 14stym dniem cyklu wiec mialas dni plodne ale pytanie czy kolega lub chlopak skonczyli w tobie jesli tak to prawdopodobnie jestes w ciazy

Gość pomocna baba
zakładając, że cykl masz 28-dniowy to właśnie 20-go miałaś największe szanse na poczęcie dziecka. Będę się teraz dopytywać o szczegóły co to znaczy, że kolega wszedł w Ciebie ? Piszesz, że uprawialiście petting a potem, że w Ciebie wszedł to już nie jest petting, bo jednak doszło do penetracji. Mimo, że kolega mógł nie dojść w Tobie to istnieje szansa na zapłodnienie. Przed wytryskiem mężczyzna uwalnia niewielką ilość plemników. Szansa niewielka ale zawsze. Wg. moich wyliczeń (cykl 28 dni) dzisiaj powinnaś dostać @ rozumiem, że nie dostałaś. Test powinnaś zrobić dzisiaj rano z pierwszego moczu, tak zrobiłaś ? Jak nie kup nowy powtórz jutro z samego rana. Jak wyjdzie jedna kreska czekaj spokojnie na @ jak będą dwie to bardzo mi przykro.