Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta-To

W trosce o żonę :)

Polecane posty

Gość a ja dobrze ci doradze..
nie przezywaj tak bo jeszcze zapeszysz i zadnym ojcem nie bedziesz.

Gość Ta-To
a ja ci... zazdrosna albo złośliwa .... brak słów. Oby Twoj mąż już nigdy nie był ojcem a tobie żeby jajniki podwiązali

Gość ty nie lepszy autorze
idź już do żony, zamiast siedzieć cały dzień na babskim forum i wdawać się w pyskówki

Gość jak mozna zyczyc komus
podwiazania jajnikow ? Widac autor reprezentuje ten sam poziom co krytykujace go panie :D A miloby Ci bylo gdyby ktos zyczyl twojej zonce PORONIENIA :d

Gość do autora postu
Ta wyżej nie ma racji, totalne dno jakieś, ALE ty życzysz od razu podwiązania jajników???? chłopie, przez calutki temat byłam za tobą i nawet miałam napisać broniący cię przed jadem niektórych, ale ty też przegiąłeś i cała moja sympatia do ciebie ulotniła się. Twojej żonie nikt nie życzy straty dziecka, a ty napisałeś gorzej niż niejedna tutaj

Gość o kuuuurrrr zapiał
facet zapytał na forum o macierzyństwie o rady dot. dbania o ciąże bo chce coś więcej na ten temat wiedzieć- co się chwali, an tu takie złośliwe odpowiedzi, skąd się bierze ta złość i zawiść i to tutaj, gdzie wydawałoby się same szczęsliwe mamuśki powinny się wypowiadać :P żal mi was dziwne, że spotykam się z tym tylko na Polskich topikach..może to z biedy wynika, urazów jakichś ..nie wiem

Gość jak mozna zyczyc komus
a czy ja zyczylam durna babu jego zonie poronienia ? Kurwa napisalam tylko jakby sie czul gdy ktos mu tego zyczyl ;/ I sama jestes dnem ;/

Gość jesteście poronione
chłopina biedny nie wie co ma robić, pewnie to ich pierwsze dzidzi a wy najeżdżacie na niego jak nie wiem o. Wkurzył sie facet i zaczął bronić takimi samymi argumentami jak wy. Jedynie FRANKAZWARSZAWY radzi coś mądrego i naprawdę chcę chłopakowi pomóc. Skoro takie doświadczone życiem jesteście, to powiedzcie co i jak a nie szydźcie z niego, pewnie żaden z waszych facetów nie troszczył się o was tak jak on o żonę. Zazdrość? Zawiść? już sama nie wiem jak to nazwać...

Gość o-stra
dyskusja się wywiązła :) ja powiem tak, dbaj o żonę i dziecko i nie zważaj na nic

Gość ja-ja
:D

Gość niech nie zginie
temat bardzo ciekawy jest i powiem tak niewielu facetów dba o swoje kobiety :0 zwłaszcza po tym jak dowiedzą się, że zostana tatusiami :)