Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudno mnie zlapac

stracilyscie dziwictwo z facetem, ktorego kochalyscie?

Polecane posty

Gość tak z milosci
12345654321 Nie odpowiedzialas na moje drugie pytanie. Wykluczasz opcje bycia z jedna osoba z ktora sie nie zgadzam, bo tak bywa. Z pierwszym partnerem mozna sie nauczyc tak samo orgazmu. Dalej masz jeszcze blad w mysleniu, dlaczego nie mozna wedlug Ciebie zakochac sie kilka razy?

Gość 12345654321
tak z milosci mozna zkaochac sie kilka razy i tu dlatego uwazam ze bledne jest czekanie z sexem na tego jedynego bo nie wiemy ktory bedzie jedynym natmiast zakochac sie a kochac i te milosc ukoronowac malzenstwem to co innego nie napisze ze moj sex byl z milosic bo nie byl tak bylam zkaochana tak bylam zauroczona ale nie kochalam nie mialam ochoty spedzic z nimi reszty zycia

Gość tak z milosci
12345654321 Ty uprawiasz seks jak facet Ci sie podoba na pierwszy rzut oka, nie potrzebujesz do tego glebszej relacji, inne osoby z milosci i mozna kochac kilka razy w zyciu. Kazdy wybiera to co mu odpowiada.

Gość trudno mnie zlapac
ale Ty w ogole nas nie rozumiesz, przeciez nawet jelsi kogos pokochamy, to nie mozna mowic od razu, ze to milosc i nie bedziemy czekac z seksem 5 lat, by byc pewna, ze to ten i, ze z nim pojdziemy do oltarza. "z milosci" jest zwrotem umownym, oznacza tyle co z uczucia silnego, nie samego pozadania itp.

Gość 12345654321
tak z milosci dlatego nie rozumiecie mezczyzn a ja rozumiem wiem czym jest sex bez milosci i czym jest wielkie pozadanie i nieustanna ochota na sex jasne sex z milosci jest emocjonalnie lepszym przezyciem natomiast fizycznie to samo :) nie uwazam ze nalezy zyc w celibacie bo przez rok czy iles tam lat nie znalazlo sie nikogo odpowiedniego do milosci

Gość tak z milosci
12345654321 Nie mam problemu ze zrozumieniem mezczyzn. Sporo z nich lubi takie kobiet jak Ty jako przerywniki, szczegolnie w mlodym wieku.

Gość gwiazdeczka_
dla mnie jest absurdem to, co piszecie... mało jest rozwodów? czy rozwodnicy w trakcie nocy poślubnej wiedzieli, że kiedyś nie będą parą? to co? nawet w małżeństwie nie można uprawiać seksu, bo nigdy nic nie wiadomo? takie chore gadanie, że warto czekać... tak, ja nie czekałam do ślubu. ani sekundy nie żałowałam. skoro teraz kocham faceta, a On kocha mnie, to dlaczego nie mamy razem przeżywać cudownych chwil, jakim jest seks? liczy się tu i teraz. co jeśli jutro, jedno z nas zginie? no właśnie ...

Gość 12345654321
trudno mnie zlapac ale ja rozumiem tylko bardziej uczepilam sie innego watku w temacie bo jak pisalam pozyzej wiem czym jest np sex bez milosci np na pierwszym spotkaniu czy z kims kogo sie tylko lubi jak sie kogos nie ma nie ma se obiektu westchnien a spotyka sie na drodze faceta chetnego na sex ktory np nie odstrasza to dlaczego nie jezeli rowniez rozpiera nas pozadanie :)

Ja tam mężczyzn rozumiem a wcale nie potrzebowałam do tego różnych pozycji z różnymi facetami :) A wielkie pożądanie i nieustanna ochota na seks chyba bardziej warunkowana jest przez to, co czujemy do obecnego partnera a nie z iloma i jak wcześniej uprawiałyśmy sex...

Gość 12345654321
tak z milosci ale super ja tez traktowalam ich jak przerywniku w zyciu nie widze w tym nic zlego ze uprawalam sex z kims kto mial na to ochote kiedy ja mialam a nie bylismy razem i super oboje bylismy zadowoleni a jak poznalam faceta ktorego pokochalam to oczywiscie przerywniki nie byly mi potrzebne i tyle

Gość tak z milosci
gwiazdeczka_ W calej linii popieram Twoja wypowiedz, kochasz sie z kims z milosci. Nikt tu nie pisze o czekaniu do slubu z wyjatkiem 12345654321, ktora pewnie w ten sposob szuka usprawiedliwienia.

Gość tak z milosci
12345654321 Twoj wybor, jedni podchodza do seksu podmiotowo, inni przedmiotowo.

Gość gwiazdeczka_
a dlaczego niby po ślubie seks nie zna wykorzystania? w dzisiejszych czasach jest wszystko możliwe.. dlatego powtarzam; ważne jest tu i teraz. ludzie, żyjcie chwilą! ;)

Gość trudno mnie zlapac
ja nie mowie o zadnym czekaniu do slubu, ludzie:O nie popadajmy ze skrajnosci w skrajnosc.

Gość 12345654321
tak z milosci buhehe ja nie szukam zadnego usprawiedliwienia pisze ze nie zaluje sexu z ani jedna osoba nie zaluje tego bo uwazam za absurd czekac niewiaodmo ile i odmawiac sobie sexu bo sie nie spotkalo kogos kogo moznaby pokochac Meza poznalam po 3 latach od swojej poprzedniej milosci i brak sexu przez 3 lata ?? nie ma mowy i jeszcze jedno nie generalzujcie bo sex jedna osoba moze traktowac przemdmiotowo i podmiotowo zaleznie od sytuacji i moj maz nie ma podstaw zbey twierdzi ze sex z nim jest przedmiotowy wrecz przeciwnie czuje kazda czastke milosci jaka mu przekazuje podczas tego sexu i slyszy kazde moje westchnienie bedace oznaka wzruszenia i oczywiscie nie pojde w dluga bo np z mezem z jakis powodow nie bedzie seu dluzszy czas

Gość no proszę, jednak to prawda
że większość kobiet to dziwki.

Gość trudno mnie zlapac
ja sobie nie odmawiam seksu, po prostu nie mam ochoty kochac sie z kims dla mnie emocjonalnie obcym.

Gość gwiazdeczka_
ta, kobiety są dziwkami :) w dodtaku wykorzystują bezbronnych mężczyzn... bla bla bla. :O

Gość ochota na seks
warto czekać z pierwszym razem na kogoś, kogo się kocha. Tyle. Seks z ukochaną osobą jest całkiem inny, głębszy, mocnieszy, wiążący... A niektórzy traktują seks jako czynność- taką jak mycie zębów, czy gotowanie. Wtedy, takl jak koleżank12345654321 ćwiczą i trenują go przy każdej okazji. I koleżanka 12345654321 pewnie "pójdzie w długą" jak męża z jakiegoś powodu nie będzie dłuższy czas- dziwię się, że temu zaprzecza- przecież o tym pisze w całym topicu. No bo skoro wie czym jest wielkie pożądanie i nieustanna ochota na seks to jak da radę bez niego? ;)

Tak, dalej go kocham :P To już 4 lata będą. Ja bym się tam brzydziła z kimś innym kogo bym nie kochała, ale jak kto lubi.

Gość 12345654321
ochota na seks no nic widze lepiej wiesz wszystko na temat mojej wiernosci i lojalnosci a mnie to gowno obchodzi wazne ze maz mi ufa i mnie zna :) takze pozdrawiam i gratuluje niezwykle udanej analizy mojej osoby ... marny bylby z Ciebie psycholog

Gość ochota na seks
hohoho, się dziewczyna zdenerwowała. Czyżby coś było na rzeczy? :) Po cóż miałabym analizować tak banalną "osobowość" jak twoja? Nie ma tu za bardzo nic do analizowania. Żyj sobie w przeświadczeniu, że mąż ci ufa i cie zna. Pytanie, czy cie szanuje?

Gość 12345654321
ochota na seks wiesz co dyzkusja z Toba jest zbedna nie sprowokujesz mnie mam szczesliwe malzenstwo we wszystkich jego aspektach i na tym zakoncze milego dnia P.S. Tobie rozniez zycze takiego udanego i szczesliwego malzenstwa

Tak :) Pobieramy się. W sumie to nigdy nie czułam pociągu seksualnego do osoby, której nie kochałam.

Gość błękitne_niebo
Nie z miłości, chyba. Z pożądania, z namiętności, z zakochania które odbierało dech w piersiach, z tego że totalnie straciłam dla niego głowę i pragnęłam go jak nigdy nikogo. A potem przyszła miłość i jest gites :D

Gość ochota na seks
a nie mam zamiaru cię prowokować, bo i po co? Wypowiedziałam się tylko na temat twoich wypowiedzi. Wiesz, jeśli ktos pisze, że niewielu facetów chce uczyć dziewczynę seksu bo oni szukają kobiet a nie dziewczynek do nauki to naraża się po prostu na śmieszność :) A zaraz potem ta sama osoba stwierdza, że zna mężczyzn i wie, czego im potrzeba. No chyba, że mówisz o przygodnym seksie- ale założyłam, że nie tego dotyczy ten temat. Gratuluję szczęśliwego małżeństwa ale naprawdę zastanawiam się, czy mąż jest taki przeszczęśliwy, że ma "doświadczoną" żoną...

12345654321 to idealny przykład kobiety wyparnej z resztek kobiecości. To osoba nastawiona do życia wyłącznie konsumpcyjny i roszczeniowy sposób, nie zdolna do żadnych głębszych relacji z drugim człowiekiem, jest nastawiona tylko na własne przyjemności. Traktująca mężczyzn w wyłącznie przedmiotowy sposób, aż ciarki przechodzą po ciele że taka osoba założyła rodzinę. Teraz swoją patologie zaszczepi w dzieciach niestety. Szkoda mi tego faceta ale jak widać my mężczyźni często dajemy sie nabrać w udawane uczucia, którym rzekomo ta kobieta go obdarza. Teraz już wszystkie kobiety są tak zdemoralizowane jak 12345654321.

buhehe ale sie usmialam ile tu jadu zlosliwosci i oceniania cudzych zwiazkow buhehe rozmowa na poziomie przedszkola bo jak ktos mysli X to na pewno jest Y i zrobi Z buhehehe znam mase takich ograniczonych malostkowych ludzi ktorzy oceniaja a potem ze wstydu spuszczaja glowy przed tymi ktorych ocenili bo kierowali sie jakimis ociemnialymi szablonami zapominajac ze ludzie jednak nie dadza wpasowywac sie w okreslone ramy i nie w takie ramy jakie my im kreujemuy troche pokory i wgladu w swoje zycie

Gość etam30stka
Czekałam na miłość dłuuugo...bardzo długo, o wiele za długo. W końcu zdecydowałam się na faceta, którego nie kochałam, ale czułam do niego taaaak ogromny pociąg fizyczny, takie iskrzenie że masakra! I nie żałowałam ani sekundy, nie żałuję do tej pory, choć nie jesteśmy razem. Nie było o tym mowy od samego początku. Gdybym tak chciała czekać na miłość, to trwałoby to chyba do "usranej śmierci" :P Nie żałuję, bo widzę jak wiele straciłam czekając niemal do 30stki :P Zresztą...ja chyba w miłość nie wierzę :P

etam30stka Lepiej nie wypowiadaj sie tutaj i nie opisuj sowich doswiadczen bo cie zaraz zaszczuja nie postepujesz tak jak inni ktorrzy tutaj opluwaja i obszczekuja udajac swietych to zaraz zostaniesz w okreslony sposob zkwitowana buhehe