Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudno mnie zlapac

stracilyscie dziwictwo z facetem, ktorego kochalyscie?

Polecane posty

Gość dobry motyw
A ja straciłam bez miłości. Jak się trafił facet, którego pokochałam jak wariatka, to mnie zdradził i poszedł w długą. Przestałam wierzyć w miłość i zrobiłam to dla samego seksu. Chciałam wiedzieć, jak to jest. I nie żałuję, że nie zrobiłam tego z tamtym, którego kochałam, bo po rozstaniu to już w ogóle bym się nie pozbierała...

etam30stka, twoją sytuacje jestem jak najbardziej w stanie zrozumieć. Co innego starcić dziewictwo w mlodym wieku z glupoty, czy pod presją otoczenia, lub juz tak w bardzo póżnym wieku z ciekawości. Godne potepienia jest jednak zachowanie wspólczesnych kobiet które latami chodzą do lożka z kolegami, znajomymi czy obcymi, to już jest zdecydowanie kurestwo. Tym że nie wierzysz w milość to się nie przejmuj wszystkie kobiety tak mają, po prostu taki defekt w mózgu.

dominik1000 Tym że nie wierzysz w milość to się nie przejmuj wszystkie kobiety tak mają, po prostu taki defekt w mózgu. chlopcze a ty skad takie bzdury wytrzasnales buhehehe

dobry motyw A ja straciłam bez miłości. Jak się trafił facet, którego pokochałam jak wariatka, to mnie zdradził i poszedł w długą. Przestałam wierzyć w miłość i zrobiłam to dla samego seksu. Chciałam wiedzieć, jak to jest. I nie żałuję, że nie zrobiłam tego z tamtym, którego kochałam, bo po rozstaniu to już w ogóle bym się nie pozbierała... Przeżyłam podobną historię i pociągnęła za sobą dalsze konsekwencje. Żałuję, że nie zrobiłam tego z tym, którego kochałam, to nas różni, myślę, że łatwiej byłoby mi się pozbierać po rozstaniu.

Tylko mężczyzna jest zdolny do uczuć wyższych takich jak milośc czy przyjaźń. Faceci w życiu zawsze kierowali się szlachetnymi wartościami, a kobiety to wyłącznie są nastawione na własne uciechy. Najwidoczniej mózg kobiety jest za mało rozwinięty, dlatego tak bez problemu potraficie kłamać, oszukiwać, znęcać sie, krzywdzić, szydzić z innych ludzi.

Uu, dominik, ktoś tu chyba został skrzywdzony? :D Cóż, uważaj jak chcesz, i tak nie możecie bez nas żyć :)

dominik1000 Godne potepienia jest jednak zachowanie wspólczesnych kobiet które latami chodzą do lożka z kolegami, znajomymi czy obcymi, to już jest zdecydowanie kurestwo i hamuj chlopcze ze slowami bo jednak chyba nie znasz znaczenia slow ktorych uzywasz I nie Twoja sprawa kto z kim kiedy chodzi do lozka jezeli oboje tego chca nikogo nie zradzaja nikt sobie krzywdy nie robi to SIE NIE WTRACAJ I NIE OCENIAJ Pilnuj swojego "interesu"

i wiecie co chcialabym zeby wypowiedziala sie tutaj osoba ktora potepia wasze myslenie i wasz sposob postepowania ciekawe jak zareagujecie jak ona zacznie was oceniac Kto wam dal prawo do oceniania kogokolwiek???????? smieszy mnie ocenianie jakiego tu dokonujecie ktos moze poznal kilka dziewczyn ktore w milosc nie wierza i juz wszystkie kobiety musza nie wierzyc i na pewno maja defekt skoro kobieta ma defekt to po co sie z nia zadawac ?? Dla kogos doswiadczenie w sexie jest wazne to na pewno jest pozbawiony uczuc i zdradzi partnera buheheh Zastanowcie sie nad soba i nad tym co piszecie

Mrrrrrrrau widzę że trafiłem w twój czuły punkt i dlatego sie tak oburzasz. No cóż takie zdanie mam między innymi o tobie.

Ale mnie Twoje zdanie na moj temat nie interesuje mysl sobie co chcesz naziwj mnie jakos nie znajac mnie ocen mnie nigdy nawet ze mna nie rozmawiajac tylko o Tobie to swiadczy tylko denerwuje mnie jak innych oceniasz rzucasz w nich blotem bo sa inni od ciebie albo cos ci sie w zyciu przytrafilo i teraz przerzucasz te suyacje na innych Kobieta cie skrzywdzila ze masz taki uraz ze kobieta to wszelkie zlo??

Prawiczek bez wiary Nic o mnie nie wiesz nie wypowiedzialam sie tu ani slowem w swojej sprawie ale dziekuje za kolejna bezpodstawna ocene swietnie wam idzie zaraz z Matki Boskiej zorbicie zdzire

Skoro ty jako kobieta masz prawo żeby bawić sie mężczyznami, zdradzać ich i ranić. To ja mam tym bardziej prawo żeby ciebie i pozostałą część kobiet ocenic i wyrazić swoje zdanie o was.

oplujecie kazdego kto wam nie potakuje ZALOSNE Z takimi ludzmi jak Wy nie ma rozmowy nie umiecie rozmawiac umiecie tylko opluwac oceniac nazywac wyzywac dlatego nawet z wami nie rozmawiam nie wyglaszam swoich pogladow a wskazuje na to jak sie zachowujecie ale i tak zostalam oceniona buhehehehe bawcie sie dobrze sami i sami taplajcie sie w sowim jadzie

Pewnie,że tak :) z moim mężem :) i nie żałuję tego :)

dominik1000 P.S. a mezczyzni to nie zdradzaja nie klamia nie oszukuja ?? Wiesz to nie kwestia plci tylko charakteru ale Ciebie to nie przekona masz klapki na oczach widzisz jedynie sowja sluszna droge udajac ze ne widzisz swiata ktory cie otacza szkoda ze np facet mojej przyjacoilki nie jest takim wzorem mezczyzny ze ja zdradzil no szkoda szkoda ze inne moje kolezanki zostaly zranione i potraktowane jak zabawki przez jedyne istosty zdolne do uczuc wyzszych jakimi sa mezczyzni Rozejrzyj sie chlopie po swiecie moze ci sie w glowce przejasni

Nie wygłaszasz swoich poglądów bo jak na każdą kobietę przystało, najzwyczajniej ich nie masz. Wszystkie kobiety to bardzo uproszczone istoty, którym do życia wystarczy seks jedzenie i spanie. Gdyby nie my mężczyźni to dalej siedziałybyście na drzewie, jadły liście i świeciły gołą dupą.

Już nie musisz pisać zmyślonych historyjek by tylko się wybielić. Takich mężczyzn jak opisałaś nie ma i każdy to wie, więc po co to piszesz? Postęp zdemoralizowania kobiet jest juz tak zaawansowany że nie da sie tego odwrócić, jedynie my faceci trzymamy poziom

dominik1000 wiec zyj sobie dalej w tym swoim swiecie kobiety sa okropne bezmozgie wysysaja cal krew z mezczyzn buhehehe Amen tylko nie waz sie miec cokolwiek wspolnego z kobieta bo to taka podrzedna istota skalala by Twoja osobe swoim towarzystwem Panie i Wladco jedyny wszechwiedzacy ideallny itd itd ..... mam nadzieje ze nigdy zadna kobieta nie bedzie miala z toba nic do czynienia bo szkoda zebys skrzywil ja sowim traktowaniem tak jak sam jestes skrzywiony Pozdrawiam

Gość werwerwe
Wtedy kochałam, dziś właściwie prawie nic o nim nie pamietam. Ale 2 miesciące później przestałam go kochac i go zostawiłam. Seks był wręcz karykaturalny - on i ja zieloni (chociaż nie był to powód rozstania).

Mrrrrrrrau wcale nie musiałaś nic pisać o sobie by każdy mógł cie tak określić. Każda puszczalska kobieta broni puszczalskiej, wnioski nasuwają się same.

Gość trudno mnie zlapac
jeju, co wy zrobiliscie z tego watku:O co za ublizanie. a juz najgorsze jest ublizanie zakompleksionych prawikow i skrzywdzonych przez zle kobiety mezczyzn. rece opadaja.

Gość kobieta ktora spala
z kims bez milosci to kurwa

pierwszy raz bez miłości, stało się i tyle, nie żałuję. Ale przyznam jedno seks bez miłości jest o wiele lepszy.. ;)

Gość sex bez milosci jest dla
dziwek

Gość o, kolejna puszczalska

hmm seks jest dla ludzi, a miłość to dobre wytłumaczenie, tylko jak ktoś nie kocha to ma żyć w celibacie??

Gość rob to z kim chcesz
ale my faceci nie chcemy puszczalskich kobiet

a jak was mogę nazwać skoro potraficie tylko obrażać innych? Szkoda słów..

Gość facet ma prawo
miec porzadna zone