Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddddddddddddddddoiooo

MAM ŻONE I 2 KOCHANKI

Polecane posty

Gość dddddddddddddddddddoiooo

CO WYBRAĆ JESTEM W DOŁKU.

Gość ja powiem tak .....
znajdź sobie 3 kochankę :D

Gość poświąteczna nl
rozwiedź się :)wszystkie kobiety będą Twoje;)

Osiołkowi w żłoby dano, W jeden owies, w drugi siano. Uchem strzyże, głową kręci I to pachnie, i to nęci. Od którego teraz zacznie, Aby sobie podjeść smacznie? Trudny wybór, trudna zgoda Chwyci siano, owsa szkoda, Chwyci owies, żal mu siana. I tak stoi aż do rana, A od rana do wieczora; Aż nareszcie przyszła pora, Że oślina pośród jadła Z głodu padła.

Gość Blekit Oka
Zostaw żonę.... niech nie cierpi bardziej. Z drugiej strony jak ty byś sie czuł jeśli Kochana osoba która oddała ci się bez ograniczen przysięgała przed Bogiem MIŁOŚC WIERNOŚC I UCZCIWOŚC.... by się zachowywała tak jak ty ...!!! Zapewnie nie chciał byś żeby żona cię zdradziła...

Gość ja też się
hehehe dobre

Gość a po co ci żona?
wygodniej jest mieć więcej kochanek , optymalna ilość kochanek jest 8, na każdy dzień tygodnia uwzględniając babską niedyspozycyjność księżycową i sukcesywną wymianę w miarę odnowy stanu posiadankia a z prezentów pieniężnych od kochanek możesz zatrudnić profesjonalną gospodynię domową...ugotowane i posprzątane profesjonalnie

jak zona sie dowie to sama cie zostawi, kochanka to kochanka. zawsze moze znalesc innego faceta niz ty. idealem na pewno nie jestes wiec zostaniesz sam!!!

Gość a ja mam meza
i dwoch kochankow:) chwalisz sie czy zalisz?

Gość gwiazdeczka_
o właśnie. chwalisz się czy żalisz? też masz się czym szczycić. :O zawsze brzydziłam się zdradą :O jesteś taki cwany by zdradzać? to powiedz o tym żonie.. brakuje odwagi? ha. frajerstwo... ^ ^

jest ci zle z tym/ czy szukasz następnej kochanki

ten co napisal ten topik to dobry as chce by wilk byl syty i owca cala szkoda mi takich kobiet ze maja takich frajerow ze zdradzaja a najgorsze jak taki puszczalki zarazi sie od kochanki a potem chorubstwo na zone przeniesie ciekawe co wtedy jej powie kochanie nie chcialem wybacz-pomysl o koksekwencjach baranie ze krzywdzisz tych co cie kochaja