Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saddny

Problem z chłopakiem

Polecane posty

Gość Saddny

Dwa lata temu poznałam chłopaka- Patryka, który bardzo mi się spodobał. Jednak nie był zainteresowany poważnym związkiem lecz czymś przelotnym. Kiedy przestało mi to odpowiadać zerwałam z nim kontakt. Pół roku temu zadzwonił do mnie i powiedział że chce być ze mną naprawde. Po kilku miesiącach zgodziłam się. Jesteśmy razem już parę miesięcy. Czuję się z nim szczęśliwa, lecz ostatnio zdarzyło się coś nieoczekiwanego. Na imprezie rozmawiałam z moim eks- Krystianem. Poszliśmy na spacer i kiedy próbował mnie pocałować- uległam, minmo tego że na początku mówiłam NIE CHCE. Do niczego więcej nie doszło ale mam ogromne wyrzuty sumienia. Krystian wiedział że mam chłopaka bo sama mu o tym powiedziałam, jednak powiedział że pewnie zapomne bo on sam nikomu nie powie, więc nikt się nie dowie, chyba że sama o tym powiem. Jednak zaraz po tym powiedział że jemu również nie jest łatwo, że teraz ma mieszane uczucia- wiem że zależy mu na mnie i w jego życiu jestem tylko ja, kiedy mnie odprowadził powiedział że przeszkadza mu że mam kogoś ale nie może niczwego ode mnie oczekiwać. Wspomniał, że chciałby się jeszcze zobaczyć. A ja nie wiem co mam zrobić? Pisze o tym na forum bo nie mam komu o tym powiedzieć. Licze na Wasze rady.

Gość drogi prowokatorze
rozwiązanie zagadki: trzymaj się jednego chłopaka - aktualnego. cała reszta nie powinna się liczyć.

Gość julka555
To wszystko zależy czy czujesz coś jeszcze do swojego byłego?