Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam krotkie wlosy! :/

Mam krotkie wlosy :/ Mial ktos przedluzone?

Polecane posty

Jak sie nosilo? Czy byl efekt wlosow lalki barbie? Jakie szczotki? Jakie odzywki? Robil ktos w Chorzowie katowicach i moze polecic salon?? Bardzo prosze o pomoc. Pozdrawiam.

Gość ojjjj ciezkooo
kolezanka miała - jest to beznadziejne.. specjalne szczotki i maseczki... a do tego brzydko wyglada i widac te przedłuzone... kasa w błoto mim zdaniem.. lepiej spróbuj jakies treski ..

W sumie potrzebuje to teraz w tym miesiacu. Na komunie i slub. Po miesiacu moge to zciagnac. ylko czy to przetrwa miesiac. Mam wlosy do ramion okolo. Co zrobic?

Gość jest top o włosach
clip on ,tasmy na klipsach z wlosami,szybko i mozesz zdjąc w kazdym momencie poszukaj takie pasma na allegro albo w necie

Gość jakajakajaaaa
ja mam w domu doczepiane na takie spineczki. Nie uzywam ich codziennie tylko jak mi się zachce. Narazie nie uzywam,bo mam swoje do ramion ale jak obetnę swoje to sobie doczepie:) Ogolnie sa bardzo fajne, nic nie widac

Gość czekam i kocham
ja proponuje treski ;)

a moja znajoma sobie przedluzyła włosy w naprawde renomowanym salonie i co? Odpadaly jej pasmo po paśmie wraz z jej własnymi. Miała lyse placki na głowie a fryzjera podała do sądu. Nie polecam...

łosz fak .. To chyba lepiej te dopinki. W jakich cenach sa okolo? Czy potrzeba ich duzo? Czy odczepiaja sie same lub cos?