Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beta123

Czy mogę zajść w ciąże gdy wprowadziłam sperme z prezerwatywy do pochwy??

Polecane posty

Gość pogratulowac glupoty

Gość masz racje dziewczyno
dziecko dla kobiety jest najważniejsze. Mężczyzni przy swojej wygodzie, nieodpowiedzialności i strachu przed obowiązkami zawsze znajdą wymówke że jeszcze nie pora. Zycze powodzenia i żebys z nowym rokiem tuliła swoje maleństwo do serca

Gość teraz facet powinien
Zamowic prostytutke do trojkata, tylko tak zeby zjawila sie nagle w sypialni o dwunastej w nocy, najlepiej "w trakcie".

Gość jagodowe ludki
do teraz facet - a co to ma być ta prostytutka i północ - oświeć mnie bo jakoś tego nie kumam

hej dziewczyny jestem tu pierwszy raz na forum,mam do was pytanie martwie sie troche o moja mlodsza siostre poniewaz ma starszego facia od siebie o 12 lat i posowa sie do czynu takiego jak zaplodnic sie ze strzykawki tzn.gdy on dostaje wytrysk w jej ustach ona biegnie do lazienki i nasienie umieszcza w strzykawce,chce dla siebie wiedziec czy jest mozliwosc zajscia tak w ciaze???i ktorej sie to udalo???powiem wam ze mnie to zaciekawilo,ja nawet nie wiedzialam ze takie sposoby sa ja naturalnie zaszlam.odpiszcie czekam na odpowiedzi.

Gość Al Bundyyyy
Idźcie wy wszystkie kobiety się leczyć! Co za tępe strzały ja nie mogę :/

Gość a jaaa...
mam znajomą parę, która była małżeństwem od 10 latdzieci nie mają. on zawsze powtarzał, że nie teraz. najpierw dom trzeba wyremontować potem interes kiepsko szedł potem trzeba było inwestowac w interes jak zaczął iść coraz lepiej. ona pragnęła dziecka ale nic nigdy nie zrobiła bo chciała być lojalna.mieli bardzo wygodne życie, ona kochała go bardzo i on ją tez więc odejscie do kogoś innego nie wchodziło w grę. pan 2 lata temu zbłądził z małolatą i panna zaraz zaciążyła.( wątpliwe czy to jego dziecko ale cóż) małżeństwo się rozpadło on jest z małolatą bo świata poza córeczką nie widzi! dziecko zmieniło wszystko. natomiast moja przyjaciółka jest 41 letnią rozwódką bez wiekszych szans na dziecko. niestety faceci są wygodni. nie wszyscy ale część nawet nie wie, że chce mieć dzieci. a jak dzieci już są to sie okazuje ze są najważniejsze na świecie!

Gość artuuuuuur
do beata123.... pojebało cię laska?? Jesteś zwykłą świnią na jedną nogę cie na depnąć i pociągnąć i wyrzucić !! Samolubna świnio, myślisz że świat kręci sie dookoła ciebie?? !! Jak ja bym się dowiedział to wywalił bym Cię na zbity pysk, świnio

witam dzieki wam za madre wypowiedzi...nie ma co nie ma tu na forum odpowiednio dojrzaych kobiet tyko malolaty???kurde odpowiedzcie mi co na ten temat myslicie,bo naprawde sie martwie.Pozdrawiam.

Gość viola23
Ja uważam ,że można czytałam na forach ze nie jedna tak zrobiła, więc i ja się wzięłam do dzieła , ale jak bedzie dowiem się za 12 dni:) Pisała taka jedna ,że dzięki tej metodzie ma śliczną córeczkęi juz planuje następne:) więc wszystko jest dla ludzi ! tylko nie trzeba sie tym chwalić skąd wiesz ,że kobieta która przechodzi obok Ciebie z brzuszkiem to nie zrobiła tam samo nic nigdy nie wiadomo niech każdy zyje swoim własnym życiem ..i Planuje co chce ja tak zrobiłą i bede robiła do skutku mam to gdzies wy faceci jesteście świnie chcecie być z koboetami a nie chcecie dać kobiecie to co najważniejsze w pewnym okresie jej życia! i tyle świnie i już !!czekalibyście wieczeni czekac to ja sobie moge na kolacje w restauracji a nie na dziecko tu mi juz liczą czas ! nara wkurzacie kobiety ! bezmózgie takto to kurwa myślicie kutase a co do czego dojdzie ,że kobieta wam zaczyna mówic o dziecku to wam sie dopiero mózg włącza! palant mam w dupie wasze ,że my pojebane czy świnie zawsze było przyjęte ,że facet to świnie! KOBIETY DO DZIEŁA!

Wiem, że sporo kobiet próbuje zajść w ciążę wstrzykując sobie odzyskaną z prezerwatywy spermę, ale się tym nie chwali. Nie wiem, czy którejś faktycznie się to udało. Czy ktoś ma takie informacje?? Bardzo chcę zajść w ciążę, ale nie zamierzam nikogo "łapać na dziecko". Czy myślicie, że nasienie wydobyte z gumki po ok. 45min. (nie wiem, czy prezerw. była ze środkiem plemnikobójczym, czy nie) jest zdolne do zapłodnienia?? Proszę o odpowiedzi osób, które mają w tym temacie wiedzę. Prawienie morałów jest tu naprawdę zbędne.

Gość desperatka 31
hej - wiem ze troche czasu minelo ale moze odezwa sie dziewczyny z dwóch ostatnich postów czy im sie udalo w koncu? Ja tez tak chce spróbowac ale nie wiem czy to sie moze udac. Prosze odezwijcie sie dziewczyny

Gość bella0009
Hej i jak udało się wam dziewczyny które próbowały inaczej??ja tez bardzo pragne dziecko mimo iż młoda jestem..ale moj facet jak zwykle wszystko w czasie odwleka :( nawet rozmawiać nie chce..dziś jak sie kochaliśmy skonczyl na mnie a ja pod jego nieuwage wzielam szybko sperme na palec i siup do środka z sluzem plodnym... ciekawe czy się uda... bardzo chce miec dziecko ale niestety faceci są inni i nigdy kobiet nie zrozumieja :( prosze bez zadnych prawidel moralnych i chamskich komentarzy ktore tu byly wczesniej...! Każda/y ma własne życie

Gość gość
Koleżanka jak chciała zajść w ciąże a mąż nie chciał to dosiadała go aż się w niej spuścił, była na górze więc nie mógł wyskoczyć i cel osiągnęła.

Gość gość
Fajnie miala! Ja mam juz 33lata I moj maz bez prezerwatywy jeszcze sie ze mna nie kochal:( wiec zostaja mi dwa wyjscia: wydobyc sperme lub sprobowac z innym facetem a mam kogos z netu, kto chce mi pomoc zrobic bobasa, dodam ze jest przystojny:)

Gość gość
Możesz zajść - po zrobieniu loda pobiegniesz do kibla i wlejesz zawartość do pochwy. Możesz dopchać palcami. Nie gwarantuje to zajścia ale jest możliwe. - Sprawdzone.

Gość gość
Tak jak wyżej napisane, próbowałam też po stosunku ospermiony już penis wymasować i potem wetrzeć to w pochwę pod kołdrą jak nie widział.

Gość gość
Napisz do mnie to się umówmy i ci zrobię

Gość gość
A jak już zrobisz i mąż się dowie to czy będziesz płacić bez przymusu?