Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytankkomam

WAX DO WŁOSÓ!!!!STOSOWAŁ KTOS???

Polecane posty

Gość pytankkomam

POMOZE SUCHYM WŁOSOM?

Gość ojjjj ciezkooo
ja stosowałam... moizm zdaniem jest ok na początku - ale im dłuzej stosowałam to bardziej mi sie przesuszały... no i zapach mi sie nie podobał.. ale na początku włsy były bardzo mocne i fajne ..

Gość doda i nergal
sama chce kupic :) fajnie by bylo jakby ktos jeszcze cos o nim napisal :) a smierdzi?

Gość ojjjj ciezkooo
zapach ma brzydki

miałam WAX z firmy Libiotica i jej zapach bardzo mi odpowiadał :) ale znalazłam tańszą maskę,firmy stapiz,koszt z przesyłką z allegro to 30zł a pojemność 1L!!!

Gość suczi buczi
ja uzywama le do ciemnych wlsoow, nic nie smierdzi ale uciazliwe jest to utrzymanie w cieple odzywki, wlosy sa po niej ok:) nie sa takie suche jak wczesniej;p to tyle ile moge naraze powiedziec bo krotko jej uzywam a koszt to okolo 20-30 zl

Gość nunino
zapach taki sobie ale uzywam juz wieki mam wlosy do pasa,robie pasemka chodze na basen ,czesto pszesuszam je a sa po tej odzywce super

ja mam do waxa mieszane odczucia,po 1 zastosowaniu byłam bardzo zadowolona,włosy wygladały duzo lepiej niz zwykle,po nastepnych juz nie i do tego duzo włosów po nim wypadało,bo mam cienkie i deliktne,a wax je sporo obciaza.

heh ja zamowilam z ebaya i mi nie przyszedl :o 3 miesiace czekalam, mam zamiar zamowic jeszcze raz od innego dostawcy 🖐️

jak mi paczke zrobisz i wyslesz z polski to ci jeszcze doplace:P bo juz cholery dostaje z tym ebayem:o