Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowiarka111

moj facet byl kiedys meska dziwka

Polecane posty

Gość niedowiarka111

dowiedzialam sie przypadkiem, szperalam w internecie bo kiedy sie poklocilismy i nie dawal znaku zycia przez 3 dni. Byl wtedy na obozie zeglarskim i balam sie ze utonal, tak wiec szperalam w internecie zeby znalezc do niego jakis kontakt, zobaczyc czy loguje sie w necie itp. I natrafilam na Jego ogloszenie na portalu dla meskich k.... Rozmawialam z nim o tym powiedzial ze to byl tylko raz i bardzo sie tego wstydzi, ze to ogloszenie jest stare, ze wtedy potrzebowal pieniedzy. On jest wspanialym czlowiekiem, kochany, opiekunczym, ale co tak naprawde ma w glowie skoro sprzedal swoje cialo, czy powinnam mu ufac? jakos mi po tym wszystkim zbrzydl w mgnieniu oka, nie pod wzgledem seksualnym ale myslenia zyciowego

Gość ta i zadna inna
The Hype. Na poczatku tez tak pomyslalam, bylam w szoku ale to bylo wiele lat temu i podobno tylko raz a na tym portalu rzeczywiscie sa jego zdjecia jak byl duzo mlodszy. Partnerem jest dobrym i dobrze nam razem ale czy ktos taki dobrze wychowa dziecko ktore planujemy miec w niedlugiej przyszlosci?

Gość taki jede koles
trochę to dziwne bo skoro to było dawno to chyba taki profil by usuną ? nie znam się na takich profilach ,ale chyba można go usunąć ,albo chociaż wykasować zdjęcia i pozmieniać dane itp ? Jak na moje oko detektywa to on to robi dalej bo gdyby tak nie było to by te konto wyjebał w pizdu.

własnie ,dlaczego nie usunął tego profilu ?? mógł chociaż pokasować zdjęcia ,swoje dane...

Gość ta i zadna inna
teraz usunal poza tym dzwoni do mnie ciagle i wiem ze nie robi tego, ale czasem kiedy mnie najdzie ptam go o tamto i wtedy strasznie sie na mnie wscieka, mowi ze nie chce o tym gadac ze mu jest glupio widze ze go ten temat boli i drazni

masz problem kobieto przecież mu niczego nie ubyło:P a ludzie czasem popełniają błędy

Gość niedowiarka111
nie nie ma, tamten to moj byly

Wspomnialas cos o dziecku, ja bym uwazala z tym facetem, nie wiadomo co on ma w glowie skoro oddal siebie za pieniadze, sa inne formy zarabiania

Gość niedowiarka111
no troche mam, chyba jakies fatum nade mna wisi, nawet moja babcia mowi ze szczescia w milosci to ja nie mam

Gość niedowiarka111
wlasnie znalazlam kolejne jego stare ogloszenia i mowi ze nie umie tego wykasowac, wierzyc mu? i ze nie wiedzial ze cos sie jeszcze ostalo w necie

Gość niedowiarka111
i wlasnie sie poklocilismy, bo on napisal ze jak mu nie wierze tzn ze mam cos z glowa. Wiedzialam ze jak porusze ten temat to bedzie zle, zawsze konczy sie tak samo

Gość hmmm skoro kochasz sie
nad nim znecac wypominajac mu to caly czas, to moze zostaw go w spokoju ;/

Gość autorko a mozesz zapodac nazwe
tego portalu ? Chetnie bym swobie oblukala te ciacha :D Pisze serio!

Gość niedowiarka111
ja po prostu nie wierze ze to byl tylko raz...

Gość niedowiarka111
to jest kilka portali i nie chce go wystawiac na osmieszenie przed obcymi

Gość autorko a mozesz zapodac nazwe
ale ja chce tylko poznac nazwe portali, a nie nazwe profilu twojego mena :)

Gość niedowiarka111
www.sexiduet.pl www.spotkaniesex.pl www.sexbank.pl prosze bardzo

chyba bym mu "podziękowała za współpracę" i powiedziała Adios!!!!!!! Jasne każdy popełnia błędy...ale nie TAKIE. Chyba prędzej pogodziłabym się z klasyczną zdradą "po pijaku", ale seks za kasę ????? nie dziękuje :/

najbardziej podoba mi się opis serwisu : "Profesjonalny serwis, ogłoszenia towarzyskie, wyłącznie dla osób kulturalnych..." Dobre :)

Gość niedowiarka111
nie dobijaj mnie:)

nie chciałam Cie urazić czy zasmucić.... Znałam kiedyś takiego tyka i jak dziś o nim pomyśle to mam odruch wymiotny.... Jakoś tak on mi się przypomniał... Jak masz silny charakter to poszukaj czegoś więcej (stare maile, przeszukaj komp). Jak masz słabe nerwy to odpuść. Ja nie drążyłam tematu tym bardziej, że był to koleś nieszczególnie związany ze mną emocjonalnie..

Gość niedowiarka111
szperam szperam ale nie moge znalezc niczego wiecej, a chcialabym znac cala prawde, te anonse znalazlam po jego numerze telefonu

Naruszenie tajemnicy korespondencji jest zagrożone karą pozbawienia wolności do lat dwóch (jak dobrze pamiętam). Osobiście brzydzę się ludźmi którzy to robią.

Sposób mojej kumpeli na sprawdzenie chłopaka: Kupujesz starter do komóry i gościowi przesyłasz pikantne SMS, wymyślasz sobie imie itp.... oczywiście nie teraz bo od razu będzie wiedzieć, że to Ty. Tak za jakiś czas. Sposób trochę długoterminowy, ale może to rozwieje Twoje wątpliwości...Trochę oklepane, ale może okaże się skuteczne.