Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka.....................

Jestem debilką..:/

Polecane posty

Jestem typem dziewczyny,która nie potrafi być poważna,wygłupia sie,śmieje sie z niczego etc.. dosżło do tego ze zaczełam sie stawac arogancka,i bez powodu wysmiewam sie z ludzi..wieeem..jestem totalnie ząłosna;/ i teraz pytanie dla życzliwych osób... co mam zrobic zeby stac sie powaznym człowiekiem?bo to co ja teraz wyprawiam i jakie mam pomysły są chore:/ czy by stac sie powaznym musze chodzic do jakiegos psychologa,albo walnąc się patelką w głowe? Prosze o powazne odpowiedzi gdyż wasze odpowiedzi beda sie dla nie bardzo liczyły...

Gość Karola272727
Może poważne problemy by Cię uratowały, albo jakaś tragdia - czego Ci nie życzę.

Gość
ile masz lat

wiem,ze totalnie mnie wysmiejecie,ale mam już 16 lat...inne dziewczyny w moim wieku są normalne...ale to własnie od nich nauczyłam sie tej perfidnosci,chamstwa i aroganctwa..mam swiadomosc tego ze to dziecinne ale nie potrafie zapanowac nad sobą i swoim zachowaniem...

Gość
jeszcze masz czas na poważne zycie, korzystaj z młodego, ale z ciekawego zycia

Zanim coś palniesz pomyśl. Kontroluj się. Zabawne dziewczyny są fajne, ale kiedy nie przesadzają. Nie ma nic gorszego od takiej "hihotki" która obgaduje wszystkich dookoła i myśli że jest zabawna. Najlepiej powiedz o problemie komuś zaufanemu, komuś kto spędza z Toba dużo czasu. Niech Cię kontroluje;)

..a mi sie to kojarzy z okresem dojrzewania:D zazwyczaj w liceum pierwszoklasiscie tak sie zachowuja:D

Gość następny temat
zastanów sie czy nie próbujesz przypadkiem jakiegoś problemu "zahihotać"... czasem takie nerwowe reakcje to po prostu obrona przed np. kompleksami, bo chcesz żeby grupa uważała Cię za zabawną a wcale się taka nie czujesz

,,Najważniejsze jest, aby przed samym sobą przyznać się że ma się ten problem..."

Na samym początku napisze,że nie spodziewałam się tak licznych odpowiedzi i tak pomocnych... do rid: wiem,że mam czas na poważne życie,ale moje teraźniejsze zachowanie jest przesadą a najgorsze jest to,że nie potrafie(jak już wczesniej napisałam) się kontrolowac...przez moje zachowanie,ludzie którzy kiedys byli ze mna zwiazani dosyć mocno,oddalili się,a ja poprostu przerzuciąłm się na inne towarzystwo... do sweet devil:mam przyjaciółkę,ale ona często mi mi mów(niby na żarty) ze dziwi sie ze jeszcze ze mna wytrzymuje...gdy jje powiem mój problem to ciężko jest jej mi cos doradzic gdyz ona zaczyna sie robic taka jak ja..-jestem poprostu zaraźliwa:/ do germanotta:nie nie nosze białych kozaczków,nie jestem pustą lalą,mimo iż obgaduję ostro ludzi za plecami,przychodze do domu i czuje sie ztym źle,bo wiem,że to jest chamstwo... do następny temat: może i rzeczywiscie masz rację...moze poprostu chce być kimś kim nie jestem...ale poprostu ciężko mi jest z tego kim jestem wyjść...i nie wiem walsnie co zrobic zeby stac sie kimś powazniejszym,kto wie jak się ma zachować w konkretnych sytuacjach... do oz1y:chłopcze lub niewiasto - przeczytaj sobie jeszcze raz mój temat i tam pisze pod koniec "Prosze o poważne odpowiedzi"

Gość
ze swojego doświadczenia wiem, ze trzeba duzo czasu aby sie zmienic. nie da sie tak łatwo opanować z dnia na dzien

do rid: z własnego doświadczenia?tzn? mogłabyś nieco przyblizyć tą myśl?

Gość
co moge powiedzieć? bylem młody i głupi, wielu rzeczy nie rozumiałem, nie myślałem o wszystkim poważnie. kiedy zostałem sam, zerwałem kontakt ze wszystkimi z przeszłości, dopiero zrozumiałem co robiłem zle.

POnawiam temat...gdyż,iż ponieważ,to co mi pisaliście nie pomaga...zachowuje sie nadal jak idiotka:/ może poprostru trzeba czasu??prosze doradźcie coś jeszcze..:(

Gość lolita12345
noo ja tez tak mam^^ może wydoroślejesz z wiekiem:D hehe^^ ale jeszczeraz na pocieszenie powtarzam ze nie ty jedna taka jestes:)

Jak masz na imię? Bo mam wrażenie że jesteś moją eks koleżanka...

Nieeeeeeeeee..napewno nie jestem Twoją eks koleżanką:/