Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z netem...spory proble

Wyłączają mi się same strony .............................. co robić ??????????

Polecane posty

Mam komputer od 2003 r. Od tamtej pory nic się nigdy do niego nie dokupywało. Internet mam od 3 lat. Na początku wszystko fajnie i szybko chodziło bez problemu. Jednak od kilku miesięcy net coraz gorzej chodzi. Np : - jestem na Nk i wchodzę na czyjś profil , musze czkeać ze 30 sekund aż się załaduje a po jakimś czasie nagle nic nie reaguje tak jakby się komp zawiesił i trzeba wyłączyć stronę i od nowa się logować. - tak samo jest z kurnikiem że co chwilę się blokuje strona , musze wyjść i znowu się logować W ogóle jest tak że często mi się wszystkie strony tak zawieszają. Co robić ? Komp jest podobno zawirusowany. Nie znam się więc nic nigdy nie naprawiałam.

Gość antyfrelka
tak sobie mysle ze to robaki nie sprawdzałas dysku jak mniemam ani nie czysciłas?

a to jak to zrobić ? Ja ksprawdzić i jak czyścić ?

Gość copernik
miotełką :classic_cool:🖐️

Gość antyfrelka
rozumiem tez ze zadnych programów nie masz zainstalowanych moze najpierw zeskanuj online http://www.google.pl/search?q=skaner+online&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a a potem cos pomyslimy jak nic nie znajdzie

Gość to ja natyfrelko.ta sama ja.
Antyfrelko , muszę uciekać teraz :( Będę pewnie dopiero za godzinę :( Będziesz tu jeszcze ? A mogłabyś podać jakieś namiary na siebie ? Np gg :) Jeśli to nie problem oczywiście :)

Gość antyfrelka
daj maila

Gość to ja natyfrelko.ta sama ja.
rafal8180@o2.pl tak szczerze to jestem facetem tylko że się wstydziłem to napisać bo facetowi nie wypada nie znać się na komputerach, sorki :)

Gość antyfrelka
wysłano