Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asda11

pytanie do facetów w typie "casanova"

Polecane posty

Gość asda11

ciekawi mnie jedna rzecz - czy faceci jak w tytule - notoryczni uwodziciele kochajacy wiele kobiet - kiedys w koncu trafiaja na te jedyna i ... zakochuja sie??? czy przychodzi taki moment, ze chca byc z ktoras konkretna - i co sie potem dzieje? potrafia dochowac wiernosci??? czy od razu wiedza, ze to chwilowe??? jesli sa tutaj tacy panowie to prosze napiszcie jak to jest w waszym przypadku! :) pozdrawiam

Gość lauren hill
asda...piszesz z Wysp?:P tak pytam bo wlasnie ze sklepem kojarzy mi sie twoj nick

wiesz co moj byly chlopak mial ksywke casanova. wszyscy tak na niego mowili koledzy itd, ja myslalam ze taki nie jste ze to tylko przezwisko ale przekonalam sie ze jednak sie myle. na poczatku bylo dobrze ale pozniej sie mu znudzilam i przez jakies ostatnie pol roku oklamywal mnie i prawdopodobnie tez zdradzal. czasami przylapywalam go na tym jak pisze z dziewczynami a pozniej mowil mi ze ich nie zna i ze to one tylko do niego pisza a on nie odpisuje... zaluje ze z nim bylam bo ludzilam sie ze mnie kocha. zmarnowalam rok z nim...:(

Gość asda11
nieeee, pisze z poznania :)

Gość Lilly E.Ewellinka
tacy "kochliwi" faceci zawsze zakochują się na zabój i za każdym razem sądzą, że to ich najwieksza miłość... a, że po kilku miesiącach okazuje się, że to nie to... no cóż, nigdy nie mamy gwarancji wiecznej miłości

Gość aha i ach
"mój" Casanova nawet sie ożenił. A kilka miesiecy po ślubie chciał sie ze mna spotkac w celach bzykania. Oni sie NIE zmieniają. Współczuc tylko trzeba żonom.

tak a dziewczyny ktore im zaufaja mysla ze ich facet jest taki swiety kocha je i wogole slepo mu wirza... przestrzegam was przed takimi naprawde

Gość asda11
ale dlaczego zaden facet sie nie wypowiedzial???? nie ma tu takich????

Gość moj eks casanowa
nawet przed slubem chcial sie ze mna przespac, scierwo, zawsze kazda zdradzal i zdradza teraz obecna zone.tacy sie nie zmieniaja.

ale dlaczego od razu piszecie ze casanova jest taki kochliwy to chyba troche inaczej z tym jest :P

Gość były Casanova
A u mnie było odwrotnie. To ja się ustatkowałem i przez kilka lat było dobrze. Ale potem wyszło na jaw, że moja dziewczyna przez ponad rok flirtowała sobie (erotycznie) z pewnym żonatym facetem. Do spotkania nie doszło (bo to był jakiś facet mocny w gębie/pisaniu).

Gość lila200
kurde ja chyba na takiego trafiłam:( i sama nie wiem czy sobie cos wkręcam czy on naprawde taki:( załamka

Gość właśnie tego sie boimy!!!
miła autorko,psorry ale napisąłaś coś b waznego a ja Twoje słowa umiściłam na głownym, la nich ,nie gniewaj się

Gość zxcvnn
panowie wypowiadac sie!!!!!!! tez jestem ciekawa!

Gość Mertoro
Osobnicy typu "casanova" (mężczyznami nazwać ich byłoby nadużyciem), nie potrafią być długo z jedną kobietą i tego nie szukają. Ich celem nie jest stały związek, a kolejne "zdobycze", bo w ten sposób udowadniają sobie męskość. To właśnie brak poczucia bycia mężczyzną, każe im szukać dowodów w podboju kobiecych serc.

faceci w typie casanowa nie przesiadują na babskich forach Oni nie marnują czasu na głupoty tylko bajerują dziewczyny w realu. Maja potencjał i nie bedą go ukrywać w internecie :)

Gość ana maria
A jak takiego rozkochac? i zatrzymac na troszke dluzej? Udalo sie ktorejs? A jak tak to jakim sposobem?

Gość Mi sie udalo zatrzymac na 5
lat, bo jestem niezwykla :)

Gość ana maria
a jak go uwiodlas?

Gość Pozlotka
No ja znam takiego faceta, chyba pasuje jako typ "Casanowy". Znam go juz w sumie z 10 lat, z czego od 7 lepiej, bo sie przeprowadzil niedaleko. Kiedys mi opowiadal, ile mial kobiet, co najmniej 13. 4 ostatnie znam. Z jedna byl 5 lat (a nie wiedziala co z niego za ziolko, nikt jej nie powiedzial), podczas tego zwiazku ostro flirtowal, roznym dziewczynom prawil komplementy (m.in. ciagle mi mowil, ze o mnie mysli i ze szkoda, ze nie poznalismy sie lepiej). Na szczescie go splawilam.

Gość Pozlotka
Zdradzil te dziewczyne z kolejna, z ktora jest 2 lata. Pisze na NK jak to ja kocha, a w miedzyczasie wyznal mi, ze popelnil blad, bo to powinnam byc ja, probowal umowic sie z moja przyjaciolka, widzialam go na miescie z wieloma kobietami i jak sie z jedna na imprezie calowal, plawi sie tez w uwielbieniu mojej kolezanki, ktora jest mezatka i sie w nim zakochala. Uwielbia byc podziwiany, bez tego uczucia wiednie. Nie ma zadnych znajomych plci meskiej, nie ma przyjaciol, sa tylko kobiety. Bardzo latwo nazywa kogos przyjacielem czy milosci i bradzo latwo z ludzi tych rezygnuje.

Gość TH is IT OM
Kręci cie taki przystojniak suko

Gość Mi sie udalo zatrzymac na 5
To on mnie uwiodl, niestety nie jedna. Wytrzymal dlugo, bo jestem bardzo ladna, madra i nigdy nie oddaje sie w pelni zadnemu facetowi :) kiedy zauwazylam, ze jego flirt zaczyna byc powazny, rzucilam go, zanim on to zrobil. Wiem, ze od lat mnie sledzi i nie moze zapomniec... ale nigdy wiecej takich facetow :)

Gość jak najdalej od takiego kobito

Gość Pozlotka
Najstraszniejsze, ze jego obecna dziewczyna i moje dwie kolezanki ktore maja mokro w majtach na jego widok doskonale wiedza co z niego za ziolko :o a i tak chca sie w to wpakowac

Gość Casanova to najgorszy typ
Znam takiego, kobiety z ktorymi byl mialy przez niego depresje.