Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhmjmjmjm

laptop czy komputer?-co polecacie z własnego doswiadczenia?

Polecane posty

Gość hjhmjmjmjm

a co macie?:) ja komputer ale zastanawiam sie czy nie sprzedac nabywajac potem ratalnie laptopa;)

Gość njoi
Tylko laptop nawet jesli bedzie uzywany tylko w domu.

Gość hjhmjmjmjm
czemu?

Gość gupeek
jesli uzywasz tylko w domu - blaszak. nie ma co sie wykosztowywac na laptopa, ktory zawsze bedzie mial gorszy wspolczynnik cena/jakosc. lapki zawsze sa gorszej wydajnosci, latwiej ulegaja awariom, ciezej sie je rozbudowuje i utrzymuje w dobrej formie (chocby czyszczenie, ale tez na przyklad wymiana karty grafiki) natomiast jezeli komputer przydaje sie takze poza domem - na uczelni, w pracy - to warto kupic laptopa, niekoniecznie najnowszego gdyz do wiekszosci zastosowan taki nie jest potrzebny, a daje jednak olbrzymia wygode i swobode dzialania :)

Gość njoi lecz się na głowe
Jeśli nie potrzebujesz mobilności to tylko PC! - tańszy - łatwiejszy w modernizacji - tańsze części i serwis - lepsza wentylacja, możliwe podkręcenie - wygoda

Gość mądra jestem
komputery do dupy, laptopa kupuj

Gość hjhmjmjmjm
:/ wciaz nie wiem raczej potrzebny mi w domu

Gość hjhmjmjmjm
up

Gość laptopiarz
nic mi nie odbierze przyjemności grzebania po necie np w ciepłym łózku :) i nie trzeba siedziec na dupie w jednym miejscu jak w przypadku "piecyka"

Gość njoi
Sam sie lecz. Jak ktos zacznie korzystac z laptopa, to juz nie wroci to tych wielkich skrzyn, kabli itp.

Gość hjhmjmjmjm
a jaka byłaby najlepsza opcja? moze i laptop i komputer?

Gość hjhmjmjmjm
up

Gość ghujhmngdbvfcd
"jak ktos zacznie korzystac z laptopa, to juz nie wroci to tych wielkich skrzyn, kabli itp. " otoz to. moj laptop juz ma swoje lata a dokladnie 5 lat, przezyl tylko jedna awarie a tak dziala bez zarzutu i zamierzam go zajezdzic az padnie ;) myslalam o tym jaki kupic nastepny, czy laptop czy pc. uzywam go w domu i potrzebuje "silnego" kompa wiec sklanialam sie ku pc (gdy ja go mialam to jeszcze nie byly populare plaskie monitory tylko pudla:D) tylko znowu te kable i kurz... i pewnie kupie laptopa tym bardziej ze mam bezprzewodowego neta wiec moge siedziec w calym domu. ciezko sie teraz przestawic znowu na stacjonarny

jest sytacja, że bardziej by mi się przydał laptop, jest że komputer, jestem wredny i przejmuje laptopa żony.....jak mi potrzebny....

Gość laptop only
maly wygodny malo pradu pobiera po co mi jakies wielkie pudlo

Gość frentii
Kiedys do domu kupowalo sie stacjonarny, a laptopa jako przenosny. Teraz laptop pelni funkcje stacjonarnego, a netbook przenosnego.