Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ryniu2

błagam o pomoc,czy ktoś miał ropne migdały?

Polecane posty

Witam serdecznie, Mam pytanie przy migdałkach miałyście takie objawy: -ropne kulki na migdałach i biały śluzowaty nalot, -bóle brzucha -mdłości, -bóle głowy, -uczucie,że zaraz się zemdleje (robi się słabo) -problemy jelitowe (wzdęcia -brzydki oddech i uczucie ropy przy przełykaniu. Bardzo proszę o odpowiedzi bo zaraz oszaleję. Miałam termin w zeszłym roku na usunięcie migdałów,ale pomyliłam godziny i spóźniłam się do szpitala godzinkę,więc odesłano mnie do domu. Drugi termin dostałam,ale zaszłam w ciąże. Teraz od miesiąca mam powtórkę z rozrywki,ale objawy nasiliły się i strasznie źle się czuję.

Gość europe11
spokojnie, ja zawsze wymiotowałam przy anginie;/ bolał mnie tez brzuch, to normalne. ale wiadomo-do lekarza po lekarstwa!

Gość inndygo
mój młodszy syn często chorował na anginę - często ropną i miałwiekszośz wymienionych przez ciebie problemóew . Brzuch boli .bo ropa z migdaów - z tych biłych kulek- sączy sie do żołądka i podrażnia po drodze jeslita . SYn często wymiotował ,a migdały mu sie powiekszały jak śliwki- brzydki zapach z ust - no ,ale to przy ropie nie dziwne

Dziewczyny mnie od paru lat boli brzuch w okolicy jelit. miałam wiele badań i wykluczono wszystko,a ból jak był tak jest,a nawet się nasilił. mój gin powiedział,że to może zrosty,ale ja nie miałam CC tylko poród naturalny. Teraz zastanawiam się,czy to nie migdały są powodem moich problemów głównie z układme pokarmowym. Normalnie wzdęcia mam straszne,a ból nie do opisania jakby mi się rana goiła od środka. Do tego jeszcze ten smród z ust i przy przełykaniu. Wyciągam te grudy,ale to nic nie daje.