Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik2

Mam chrapke na kolezanke z pracy

Polecane posty

Gość Mr Dzik jestem i mowie wam ze
mnie też kolega z pracy jarał a ja jego, i w końcu na biurku po godzinach on mnie dorwał i mało nie rozerwał mi oka saurona.

Gość dick_frednik_39
Pracuje z taką qrwa w biurze, co pukała się z nie jednym pracownikeim i powiem tak, romanse biurowe to największe kurestwo, które rozwala na końcu pozostałych!!!

Gość xxl-men
Ja nie jestem w stalym zwiazku, ale mam kolezanke mezatke. Jest szczesliwa mezatka ale lubi seks.

Gość Queen30
Wielki poszkodowany autor mający straszną kobietę za żonę, którą chce zdradzać. Taka straszna żona, to pytanie brzmi: dlaczego jeszcze z nią jesteś? Rozwiedź się z tą obrzydliwą żoną i wtedy zaczynaj wszystko od początku. A tutaj to jest tak, że za wszelką cenę chcesz znaleźć przyzwolenia na takie obrzydliwstwo, czyli zdradę.

Gość xxl-men
Ja nie potrzebuje zadnego pozwolenia. Z moja kolezanka z pracy jestesmy czesto w podrozach sluzbowych. Mamy w hotelu zawsze pokoj dwoosobowy. Nie widzimy w tym nic zlego. Wszystko co robimy zostaje miedzy nami.

Gość wierność i uczciwość malzenska
To chyba przysięgales przed ołtarzem.. jak Ci seksu z inna kobieta brakuje to się rozwiedz i dymaj jaka chcesz. bo jak zdradzisz żonę to zaniedbasz ją tak jak ona Ciebie a wtedy znizysz się do jej poziomu...