Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DancingIsLikeHeaven

Zdradzilam przez internet

Polecane posty

Gość DancingIsLikeHeaven

Jestem najglupsza baba na swiecie! Boze, jak ja zaluje tego co zrobilam! Mastrubowalam sie w kamerce na czacie w prywatnej rozmowie, pokazalam tylko miejsce prywatne. Ten nieznajomy facet mastrubowal sie tez. Boze, czuje do siebie straszny wstret. Ja przeciez mam chlopaka od 2 lat!! Co ja mam zrobic. Boze, jak ja zaluje. Co ja zrobilam! Co mam teraz zrobic? Przeciez jestem obrzydliwa i nie zasluguje na milosc!!

najlepiej zapomnij... i nie mów mu o tym. uwierz są gorsze rzeczy, np.robienie tego bez kamerki, a w jednym łóżku..

zdradziłaś - widocznie miałaś powód - ale wiadomo że nic tego nie tłumaczy - ciesz się że przez internet...

Gość DancingIsLikeHeaven
Nie wiem co mnie do tego naklonilo. Ja nigdy z nikim innym nie wspolzylam tylko z moim chlopakiem. Mam 20 lat a w glowie pstro.

ja też zdradziłam... też nie wiem co mnie do tego nakłoniło... :( ale mam to już dawno za sobą i żyję dalej. zapomnisz.... :)

Gość DancingIsLikeHeaven
Mam nadzieje ze zapomne i juz nie zrobie czegos takiego!

myśl że zrobiłaś to TYLKO raz może Ci pomóc wybaczyć sobie.. jeśli kiedyś się zdecydujesz powiedzieć partnerowi, nie mów mu o kamerce..unikaj szczegółów

Gość DancingIsLikeHeaven
Nigdy nie mialabym mu chyba odwagi powiedziec bo wiem ze zostawil by mnie.

Gość fdsfdsfdsfsd
W ogóle ciężko mi pojąć po co niektórzy ludzie to robią? Czy naprawdę mają satysfakcję z tego oglądając się nawzajem jak się masturbują? Dla mnie to zdrada nie jest. Bardziej jakieś lubieżne zachowanie albo zdrada nie tyle fizyczna (bo kontaktu nie było) co emocjonalna. Ciężko zresztą mi to opisać. Dla mnie to taki cyber seks jest bezsensowny. To już wolę filmy na redtube sobie oglądać i przy tym się masturbować.

Gość fdsfdsfdsfsd
Ale na pocieszenie ci powiem, że to nic wielkiego a wiesz dlaczego? - bo chciałaś pewnie zobaczyć jak to jest i z czystej ciekawości to pewnie zrobiłaś. Nie powtarzaj tylko tego i przede wszystkim nikomu o tym nie mów.

Nie przesadzaj, każdy ma swoje małe brzydkie sekreciki a bez takich doświadczeń świat był by płaski i bezbarwny. A skoro nie żyjemy w muzułmańskim świecie nie zostaniesz ukamienowana więc przejdź nad tym do porządku dziennego.

Gość hahahahahahahaaahhhaaa
a tu jakie grono wspierajacych kureskie zachowanie :D :D :D :D :D

Gość ODLOTEK.PL
hehehehe jesteś idiotką i tego nie zmienisz.ktoś kto urodził sie kurą orłem nie zdechnie:).jak byś chciała powtórzyć tą kamerke to pisz:) odlotek.pl odlotek.pl