Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody rodzynek.24.bank.

Napastują mnie kobiety w pracy .................................................

Polecane posty

Witam , od kilku miesięcy pracuję w banku w dziale księgowości. Jest tam też taka seksowna 40-stka. Bardzo gadatliwa jest i często sprasza do naszego pokoiku inne koleżanki z obsługi i kasy. Na początku strasznie mnie kręciła , z resztą zawsze lubiłem mamuśki :) Tylko że mi chodziło o to aby sobie na nią popatrzeć , w biust pozaglądać , poskubać trochę w ramię , podokuczać itp :P Spodobało się to że ją tak jakby podrywam i chyba rozpowiedziała to innym Paniom. Teraz każda mnie a to podskubuje a to dotyka. A to mi zabiera moje rzeczy i każe żebym szukał mówiąc "ciepło, zimno" Ostatnio przyszła do mnie sekretarka - 33 lata - z góry i mówi "Słońce, daj mi długopis bo swojego zapomniałam wziąć" a po chwili opartła rękę na moim ramieniu i zaczęła się śmiać z takim pożądaniem tak jakby. Wczoraj gdy szedłem na przerwę obiadową to już wszystkie na mnie czekały w kuchni. Jak wszedłem to taka jedna Pani - 37 lat - objęła mnie i powiedziała że teraz ze swoimi koleżankami mnie zje. Dziś gdy robiłem ważne polecenie prezesa na kompie to przyszła taka Basia - 41 lat - usiadła mi na biórku i pyta czy mi pomóc. Ja się pytam : W czym Basia chcesz mi pomóc ? Ja to umiem przecież :) A Ona na to : Skarbie, to umiesz ale są rzeczy których nie umiesz :D Speszyłem się trochę. A ona : No nie czerwień się tak słodziaku. Podnieciło mnie to i już miałem ochotę dłoń pod spódnicę jej wsadzić a tu nagle wchodzi jeszcze inna Pani i się powstrzymałem. Podoba mi się że mnie tak podrywają te panienki. Śliczne są wszystkie i każda powyżej 30 lat. Ale trochę się boję że jakiś skandal może się wydarzyć i jeszcze stracę pracę albo coś. Problem też jest z taką jedną -35 lat - która chyba się zakochała we mnie. Boję się że w chwili słabości coś głupiego zrobi. Taka sytuacja podbramkowa się zrobiła trochę co nie ? :(

Gość
pracujesz w banku, a piszesz biurko przez ó

Nie powiem , żeby w razie czego nie było podejrzeń :)

bo z polskiego to ja zawsze byłem ciemny :D Z litości mi babka na koniec czwórkę postawiła żeby świadectwa nie popsuć :D

Nie dawaj im. Wykorzystają Cię i porzucą. :classic_cool:

Gość ahahaah
kto mieczem wojuje, od miecza ginie

Gość Gerarrrda
ale śmieszne :D ciupciuś mały , hehehe

Gość dobrze ze napastuja
a nie na sucho:P

Gość Uboot
Robisz dla bab za pajaca. Już nie masz tej pracy. Jak się postawisz, to cie zgnoją, albo puszczą na minę. Wcześniej, czy później będziesz uciekał z tego banku.

Klitajmestra , śmiejesz się. Może Ty też taka jesteś co ? :)

Gerarda , spadaj z tym ciupkiem. I nie jestem wcale mały tak apropo

Trochę młodsza, ale niewiele. Śmieszy mnie twoja prowokacja, a jeśli to nie prowokacja, śmieszy mnie, że dajesz się wciągać w gierki kobiet i naprawdę sądzisz, że na ciebie lecą:)

Lecą na mnie a myślisz że dlaczego tak by robiły ???? Po co by mnie tak uwodziły ??? No powiedz Klitajmestra :) A ile sama masz lat co ?

Klitajmestra ----> Uważasz, że kobiety nigdy na nikogo nie lecą ? :)

Z resztą co w tym dziwnego ? Jestem młody , przystojny , mam fajne ciało itd. To chyba oczywiste że wolą mnie niż swoich brzuchatych pomarszczonych mężów po 40-stce. Co drugi taki wygląda jak dziad.

Nabijają ??? hahaha Jak są w grupie to mi wszystkie dokuczają ale jak jestem z jedną sam na sam to odrazu szukają pretekstu aby mnie pomacać albo poskubać itp. Kleją się do mnie , przecież to widać. Takie szalone są i podejrzewam że każda z nich miała bujne życie erotyczne :) Z resztą są śliczne wszystkie i seksownie się ubierają. Takie mają nogi że na sam widok mi staje. Piersi że ho ho ..... Wszystkie bym je przeleciał ale się boję :(

Nie wkurzaj mni ! Ile masz lat powiedz

Na tyle dużo, by wiedzieć, że kobieta chłopca nigdy nie będzie traktowała poważnie, nie łudź się. Może i mają ochotę na młode ciałko, co w tym złego - ale nie traktują cię poważnie.

Z resztą podejrzewam że ty też masz na mnie ochotę , coś tak czuję. ZAwsze gdy kobieta się droczy to coś chce. Dotknij paluszkami swojej cipeczki i sprawdź czy aby na pewno nie jest mokra :) To nie podszyw był tylko ja :)

No nie wiem czy nie trkatują poważnie , zwłaszcza taka Ania która ma 35 lat. Jest po rozwodzie , miała trudnych partnerów a mi powiedziała że chłopaka o takim sercu nigdy nie spotkała. W sumie to ma rację bo dobry jestem i kochany, nie krzywdzę itd. Kiedyś podobała mi się pewna dziewczyna i to właśnie z nią rozmawiałem o niej. Podpytywałem ją jak do niej zagadać itd :D Spodobało się jej to że tak się staram i to pewnie dlatego. Też by chciała żeby facet tak o niej myślał...

Gość raaad
pamietaj jest takie jedno powiedzenie : "Gdzie pier.......tam nie pracuj. Gdzie pracujesz tam nie pier....." Stare dobre i wciaz na czasie. Uwierz mi ze lepiej nic nie robic i zostawic to tak jak jest bo pozniej okarze sie ze sila zlego na jednego i jak sie popsuje to wywala rodzynka i przyjma nowego :) Pozdrawiam

Klitajmestra - oszukujesz mnie. Czemu nie chcesz napisać ile masz lat co ? Napisz.

ile masz lat klitaj mestra ? No powiedz mi proszę :)